Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Fanti będziesz dzis na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-18-cali-i2018669857.html Mam bardzo podobne http://moto.allegro.pl/oryginal-audi-a4-a6-a8-vw-18-cali-raty-i2046219373.html Te też fajne ale cena mega. Ja kupiłem zimówki tutaj: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=4651297[br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 12:00_________________________________________________ Pany, trza mi sklepu z materiałami i tkaninami ? Wie ktoś może gdzie znajdę takowy w KR ? Pablo ? Hurtownia Matex, Kamienna 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Fantowski, Ja sprzedaje Swoje 18-stki Więc jak coś mozemy pogadac na spocie Tak wygladają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 FANTOWSKI bierz takie 17' ode mnie a ja wezmę te 18' od CUBRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 hahaha jak rozkminia jeden za drugim :kox: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 12:29_________________________________________________ Witam Małe pytanko mam ma ktoś moze kluczyki do RNS-E bo musze go wyciągnąć zeby wsadzić popielniczke KERCZI nie ma all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja mam 3 klucze bo gdzieś jeden mi wcięło można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ja mam 3 klucze bo gdzieś jeden mi wcięło można spróbować To weź dla pabla będziemy rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 dobra cena http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=156217647&pageNumber=1&tabNumber=1&adLoadingVersion=bottom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 dobra cena http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=156217647&pageNumber=1&tabNumber=1&adLoadingVersion=bottom [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 13:03_________________________________________________ Wiecie co jest najbardziej wkurw....ce to że te same ciumry przychodza do mnie na kontrole i wymyślają takie fanaberje że szkoda gadać cokoliki przy ścianach miałem z płytek na wys. 10cm (płytki gress cięte wodą chora kasa) "nie bo ma być 12cm proszę to zmienić jak nie to mandat" - ma Pan lodówkę na odpady mecyczne ? bo nie można przechowywać odpadów medycznych więcej niż 8 godzin (więcej tylko w chłodni) nie ważne że ma Pan specjalny odzielny kosz....jak Pan nie będzie miał lodówki to mandat Musiałem kupić lodówkę wygospodarować miejsce itp. bo dla biurwy "orndung muss sein" inaczej mandat a tu proszę gość ma 150 TON!!! pod chmurką od iluś tam miesięcy urzędnicy chodza sprawdzają i jest OK kur... co za Państwo nie ma bata żeby rybuchy ktoś nie brał za to i powiedzcie jak tu się nie wkurw...ć Najgorsze że te wszystkie odpady medyczne były na ulicy Dymarek 7 czyli nie daleko przy NH, dobrze że ktoś zainterweniował i dali im w duupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 dobra cena http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=156217647&pageNumber=1&tabNumber=1&adLoadingVersion=bottom :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam Panowie jutro aktualne bo moze bym podleciał moim black edition :decayed: Ty się koleszko na zlota do BT zapisz zanim miejsc braknie bo wiem że decyzję jakoś ciężko Ci podjąć :naughty: no to spoko to sie melduje tylko napewno czystym autkiem nie dam rady przyjechać bo mam kawaleczek :) BP po drodze będziesz miał na alejach to go za piątaka opłukasz Tia, z Olkusza na BP to taka trasa na skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tia, z Olkusza na BP to taka trasa na skróty No prawie skrót i uj niech beedzie:lol1: A tak na serio to przecież ma BP z myjką bezdotykową przy rondzie Ofiar Katynia koło Makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 A tak na serio to przecież ma BP z myjką bezdotykową przy rondzie Ofiar Katynia koło Makro No to przecież piszę że skrót :gwizdanie: Z BP na Radzikowskiego zamkniętym/otwartym szlabanem, później Wrocławska-Kleparz-Długa-Filipa-Matejki-Basztowa-Westerplatte-Kopernika-Blich-Grzegórzecka-Daszyńskiego-Masarska-Gęsia i wjazd na parking poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jarko naszym żywym GPSem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pablo, nie pitol tylko oglągaj moje filmiki co na fb wklejam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ty się koleszko na zlota do BT zapisz zanim miejsc braknie bo wiem że decyzję jakoś ciężko Ci podjąć :naughty: hehe wlasnie myśle grubo nad tym wyjazdem moze i sie zdecyduje ale musze sie jeszcze chwilke wstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 jarko naszym żywym GPSem Sprawdzałeś ? Zgadza się ? Bo z głowy pisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pablo, nie pitol tylko oglągaj moje filmiki co na fb wklejam :gwizdanie: Zaraz lookne [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 14:48_________________________________________________ Sprawdzałeś ? Zgadza się ? Bo z głowy pisałem... Nie mam na lapku służbowym AM wgranej to Ci teraz nie sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 hehehe Panowie moze jakoś trafie ze 2 razy byłem w krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 hehe wlasnie myśle grubo nad tym wyjazdem moze i sie zdecyduje ale musze sie jeszcze chwilke wstrzymać Aha, jeśli nie dasz rady teraz to przyjedź z Krzysztofem i malutką w Lutym bo jest taki plan Ale dziś nie piardol, masz przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi