Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie to spoty sa nadal tam gdzie zawsze? Bo cos czytalem ostatnio o zmianach...

Mialbym prosbe o to zeby ktos przywiozl Vaga bo kurcze pasowaloby sprawdzic u mnie pompki I sprezanie...niby Mechanik to robil ale chcialbym sprawdzic...oczywiscie nie za darmo jak cos:) Dalby ktos rade?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zemis wymieniles ten srodek....??

Opublikowano

:bry:

Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie:

hmmmm az takie robią dobre ceny ? Dajcie jakiś przykład markowego produktu od Nich :cool1:

:siema: All

Opublikowano

no wlasnie problem w tym ze to zadne wielkie akcje nie sa...do tego ta przesylka za 30zł

p.s. Tomek w AutoSpecialu płyn po 48zł za litr - bez rabatu

Opublikowano

:bry:

Panowie - dziś na www.ibood.com/pl/pl jest HUNT. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem czegoś w dobrej cenie to sprawdźcie tą stronę. Co kilka minut jest inna oferta :gwizdanie:

hmmmm az takie robią dobre ceny ? Dajcie jakiś przykład markowego produktu od Nich :cool1:

:siema: All

Zegarek męski Seiko z czarną tarczą i stalowymi wskazówkami Więcej informacji na temat: Zegarek męski Seiko » Porozmawiajmy o akcji HUNT »

649,95 zł

Teraz! 249,95 zł + (29,95)

Wystarczy??

A tak na marginesie - masz linka to sam zerknij :gwizdanie:

Opublikowano

Zegarek męski Seiko z czarną tarczą i stalowymi wskazówkami Więcej informacji na temat: Zegarek męski Seiko » Porozmawiajmy o akcji HUNT »

649,95 zł

Teraz! 249,95 zł + (29,95)

Wystarczy??

A tak na marginesie - masz linka to sam zerknij :gwizdanie:

Hmmm ceną wyjściowa "ichniejszą" nie ma co sie sugerować :wink4:

z tego co widze to cena była 299,95 :wink4: w tej samej cenie masz

http://www.cenado.pl/oferta,8437,zegarek-meski-seiko-z-czarna-tarcza-i-stalowymi-wskazowkami.html

Zauważylem jedną rzecz że sprzedają na tym portalu rzeczy których cen nie mozesz porównać gdzieś indziej bo ich poprostu nie kupisz gdzieś indziej :tongue4:

A jak juz wezmiemy wkrętarkę Boscha to juz okazuje sie ze mozna kupic dużo taniej na pewnym portalu heheheh to samo z kamerą Panasonica róznica w cenie była 50 zł na korzyść Iboota a to wcale nie jest rewelacja.

Oczywiscie fajny portal , nie które rzeczy maja w niezłych cenach :wink4:

Opublikowano

no dokładnie miałem to samo napisać... jakoś dziwnie niszowy ten sprzet (mam na mysli modele)

szukałem seiko i nigdzie go nie mogłem znaleźć po tych ichniejszym kodzie

Opublikowano

No to spójrz teraz...

42” telewizor LG Full HD z czasem reakcji 2,4ms i 4 x HDMI Więcej informacji na temat: 42” telewizor LG Full HD

4 908,21 zł

Teraz! 2 999,95 zł + (39,95)

Co prawda aż tyle wyjściowo ten TV nie kosztuje, ale najtańszy identyczny na Ceneo znalazłem za 4160... Na ibood jest za 3040, czyli ponad tysiąc sto oszczędności. Z resztą nikt nikogo nie zmusza na kupowanie na tym portalu :gwizdanie:

Opublikowano

No to spójrz teraz...

42” telewizor LG Full HD z czasem reakcji 2,4ms i 4 x HDMI Więcej informacji na temat: 42” telewizor LG Full HD

4 908,21 zł

Co prawda aż tyle wyjściowo ten TV nie kosztuje, ale najtańszy identyczny na Ceneo znalazłem za 4160... Na ibood jest za 3040, czyli ponad tysiąc sto oszczędności. Z resztą nikt nikogo nie zmusza na kupowanie na tym portalu :gwizdanie:

Poczekajmy 2 tygodnie i wtedy sprawdzimy ceny :kox: ( wysylkiz ibood dopiero od 17-stego lutego ) A z tego co widze to można go kupić teraz za 3700 zł choć troszkę to dziwne bo na stronach LG Polska nie ma takiego modelu :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

No to spójrz teraz...

4 908,21 zł

Poczekajmy 2 tygodnie i wtedy sprawdzimy ceny :kox: ( wysylkiz ibood dopiero od 17-stego lutego ) A z tego co widze to można go kupić teraz za 3700 zł

A zwróciłeś uwage na to, kiedy ogłoszenie zostało dodane?? Nie przypadkiem dzisiaj?? Bo na Ibood można kupić do 4 sztuk na jedno konto więc zarobek 700 PLN na jednej sztuce zakupionej na portalu to niezły interes :wink4:

Opublikowano

To weź kup i sprzedaj później :naughty: :naughty: :naughty: ciekawe czy sprzedasz :wink4:

ps. tego telewizora nie ma na stronach LG Polska jako modelu :mysli: dlaczego ?

Opublikowano

i najwazniejsza rzecz ze to jest bez koncowki S

a ja go wlasnie znalazlem za 3110zł

dziwne jest to ze tych urzadzen nie ma nigdzie na allegro.

Transit, mysle ze zanim bys je dostal i wystawil na aukcji to dopłacisz do interesu

Opublikowano

To weź kup i sprzedaj później :naughty: :naughty: :naughty: ciekawe czy sprzedasz :wink4:

ps. tego telewizora nie ma na stronach LG Polska jako modelu :mysli: dlaczego ?

Nie wiem i szczerze mówiąc mało mnie to interesuje... Gwarancja jest na 2 lata tak jak w każdym innym sklepie. A skoro jest różnica 1100 PLN to po co przepłacać. Z resztą nie ma się co spierać o te oferty. Dla jednego będą atrakcyjne i coś kupi a dla innego będą nieatrakcyjne i nie kupi. Ja należę do tych pierwszych bo już kilka rzeczy kupiłem i jestem z nich zadowolony. Link podałem dla tych których oferta zainteresuje. Koniec tematu :cool1:

Opublikowano

tak wlasnie patrze i zastanawiam sie czy to nie jest wyprzedaz jakas starych modeli

Opublikowano

Transit, mysle ze zanim bys je dostal i wystawil na aukcji to dopłacisz do interesu

Nie jestem handlarzem i nie zamierzam niczego wystawiać na żadnych aukcjach. Jeśli cokolwiek bym kupił to z przeznaczeniem dla siebie.

Opublikowano

Transit nie spieramy sie a jedynie debatujemy....czysto akademicko... ---> ja nie z tych co sie pienia :)

p.s. wiem tez ze zycie to nie jebajka...jednym rozdaje cukierki, drugim urywa jajka...

Opublikowano

Nie wiem i szczerze mówiąc mało mnie to interesuje... Gwarancja jest na 2 lata tak jak w każdym innym sklepie. A skoro jest różnica 1100 PLN to po co przepłacać. Z resztą nie ma się co spierać o te oferty. Dla jednego będą atrakcyjne i coś kupi a dla innego będą nieatrakcyjne i nie kupi. Ja należę do tych pierwszych bo już kilka rzeczy kupiłem i jestem z nich zadowolony. Link podałem dla tych których oferta zainteresuje. Koniec tematu :cool1:

Transit

wiec różnicy tylko 100 zeta :gwizdanie: W normalnym sklpeie mozesz miec gwarancji nawet 5 lat ( fakt że za dopłatą ale jest )

Ogólnie rzeczy na tym porstalu sa mało dostępne ogólnie w necie

Transit nie spieramy sie a jedynie debatujemy....czysto akademicko... ---> ja nie z tych co sie pienia :)

Dokładnie, bo zastanawia mnie ten portal że sprzedają rzeczy których cen nie mozesz za bardzo porównać , oczywiscie nie we wszytskich przypadkach

Opublikowano

A swoją drogą... Zastanawia mnie dlaczego nasz wszechwiedzący/wszystkichznający ekspert jeszcze nie wziął udziału w debacie :mysli: Ciekawe czy odcięli mu neta czy jest u klienta :naughty:

Opublikowano

On pewnie dzwoni do kolegi ktory jest właścicielem Ibooda i zaraz bedziemy wszystko wiedzieli :polew::wink4::tongue4:

Opublikowano

Już się z tęskniliście za Pablusiem :decayed:

Nie znam tej stronki i nie mam nikogo znajomego w tej firmie :decayed:

Ciekawe czy odcięli mu neta czy jest u klienta :naughty:

Żadne z tych :tongue4: tylko dziś miałem więcej do roboty w pracy niż zwykle :)

A klienci sami do mnie przyjeżdżają pod blok nie ja do nich :decayed: