Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm.... jak fotkę wkleić mówisz :eusathink:

no chyba się w rozwoju nie cofnąłem i skoro umiałem to robić w poprzednim forum to tutaj też powinienem i tak też zrobiłem u mnie fota jest ale jak widać to co u mnie to nie u was

sterfa czasowa mówisz :wallbash:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek:

przestaw strefe czasowa na kaliningrad i po problemie :decayed:

:tongue:

Opublikowano
Tomek:
przestaw strefe czasowa na kaliningrad i po problemie :decayed:

:tongue:

bolszie spasiba u mienia nużno wsio w pariadkie z ciasom

paka

Opublikowano
hmm.... jak fotkę wkleić mówisz :eusathink:

no chyba się w rozwoju nie cofnąłem i skoro umiałem to robić w poprzednim forum to tutaj też powinienem i tak też zrobiłem u mnie fota jest ale jak widać to co u mnie to nie u was

sterfa czasowa mówisz :wallbash:

Tomek, tutaj łatwiej się jeszcze wkleja, najeżdżasz na zdjęcie na którejś stronce www dajesz prawym i "Kopiuj adres obrazka" następnie tutaj w drugim rzędzie kodów klikasz na kwadracik "Insert Image" obok niebieskiej ikony i w pustym polu wklejasz linka, potwierdzasz i done.

Opublikowano
:hi: Panciusie, Tomek jutro bedziesz mial umowe sprawdzona na mailu.
Opublikowano
:hi: Panciusie, Tomek jutro bedziesz mial umowe sprawdzona na mailu.

Witaj Panciu :)

Opublikowano

jak Zona i Mały Devilu?

Opublikowano

themOn coś podobno tego roku się nie tuliliście się z Siemianem po trawie już się nie lubicie ?

Opublikowano

Doszły następne nowe fotki :wink4:

Opublikowano
:hi:Tomek jutro bedziesz mial umowe sprawdzona na mailu.

fajnie :wink:

Opublikowano

hi, PABLO jesteś w stanie załatwić upust na telewizor w MM ??

Opublikowano
hi, PABLO jesteś w stanie załatwić upust na telewizor w MM ??

Jeśli ten telewizor jest na gazetce lub innej promocji to nie ma szans.

Jeśli normalna cena to możliwe choć "dzisiaj" z rabaty jest bardzo ciężko bo się dużo zmieniło odkąd tam nie pracuje:whistling:

Powitał elitę :hi:

Opublikowano

Panowie wie ktoś gdzie w Krk jest hurtownia w której kupię segregatory A5 75mm/szer. potrzebuję ok 100-120szt (białe)

Opublikowano
Panowie wie ktoś gdzie w Krk jest hurtownia w której kupię segregatory A5 75mm/szer. potrzebuję ok 100-120szt (białe)

np tu: http://www.biuroplus-krakow.pl/towar?id=1114909

ceny mają w miarę ok.

Opublikowano

Tomku jest hurtownia nie daleko rybitw w której dużo sklepów się zaopatruje, praktycznie wszystkie produkty biurowe mają, sam u nich kupowałem jak pracowałem w Biuromaxie.

Znalazłem ich, zadzwoń i się dowiedz.

http://www.pkt.pl/s/krakow/100515476/partner_w_biurze_wektor_artykuly_biurowe_sklep_internetowy.html

Opublikowano
  • Autor

Panowie i Panie,

Potrzebuje wymalowac sufit o powierzchni 400 m2 w firmie, jako ze najlepiej poszło by to kompresorem to teraz pytanie nie ma przypadkiem ktoś czegoś takiego do pożyczenia na 2-3 dni ?

Opublikowano

Ale obawiam sie ze jak zaczniesz malowac kompresorem to wszystko do okola bedzie zapylone farba :kwasny: Najlepszy chyba to szeroki walek na przedłużce

Opublikowano

Też tak uważam to co zyskasz na czasie podczas malowania stracisz na przygotowaniu (zabezpieczeniu tego co nie chcesz malować) a potem sprzątaniu no i farby też poleci znacznie więcej niż ręcznie musisz tak malować ?

Opublikowano

Mam pistolet Wagnera tylko że do użytku domowego. Maluje się tym całkiem zacnie i wcale tak bardzo nie pyli jakby się mogło wydawać. Oczywiście więcej niż wałkiem ale moim zdaniem nie dużo. Warunkiem do dobrego malowania jest dobra farba rozpuszczalna w wodzie. Odpowiednie proporcje i naprawdę skraca za***iście czas.

Do wałka i tak trzeba wszystko zabezpieczać i tak, więc moim zdaniem nie ma co...

Jeśli chcesz to Ci to mogę pożyczyć - to jest takie gówno małe co się chodzi z odkurzaczem pod pachą. :wink: Ale jeśli chcesz naprawdę dobry sprzęt na przedłużaczu, z automatem pobierającym farbę którym wymalujesz cały ten sufit w kilka godzin to tylko wypożyczalnia maszyn i profi maszyny WAGNERA.

Koszt około 100zł/dobę + koszty filtrów (nie pamiętam ile ale około 100zł za wszystkie).

---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

Aaaa no i farby aż tak dużo więcej nie zejdzie. myślę że do około 10% więcej

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.