PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Lepiej poczekać na SGS 3 ale pewnie grubo ponad 2 koła będzie stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 SGS II miazdzy Iphona moim zdaniem. Iphone sie zawieszał , SGS jeszcze ani razu. Bardzo duzo rozmawiam i w IPHONIE rzeczywiscie ciut lepiej trzymala bateria. SGS ma lepszy zasieg przez blad konstrukcyjny w IPHONIE gdzie trzymajac naturalnie telefon reka zwierasz anteny poniewaz ma metalowa obwolutke i byl duzo gorszy zasieg (w IPHONIE 3 nie bylo tego problemu) SG S+ również bardzo fajny telefon nie wiele odstajacy od SGS 2 - jak dla mnie praktycznie jedynym i najwiekszym minusem w SGS + jest brak lapmy błyskowej przy aparacie. Iphone mial chyba mimo wszystko troche lepszy aparat foto. Rozważając wszystkie za i przeciw pozostałbym w dalszym ciągu przy SGS 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Lipne jest to że 90% telefonów które kupujemy w salonie operatora nie ma możliwości z aktualizowania systemu np. na nowy Adroid 4.0 bo oni dają brandowany soft, teoretycznie się da ale wtedy tracimy gwarancje. Jedynie kupując w sklepie może tak zrobić. I ta powyższa Xperia S ma soft prawie przed dwóch lat:grin: Teraz sprawdzałem profesjonalny test Xperii S vs SGS2 a nie takie co pełno dla laików. Szybkość praktycznie taka sama, Galaxy S2 2x1.2 i jest tak samo szybkie jak Sonego 2x1.2 co oznacza że Sony bardziej się będzie grzał i mocniej baterie wyczerpie bo więcej mocy potrzebuje na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Cały czas nawijają o tym Titanicu bo w końcu dziś mija 100 lat od katastrofy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Największa zaleta iPhona to jego komunikacja z innymi zabawkami jabłuszka. Pod tym względem ten sprzęt jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Android 4 chodzi na SGII całkiem dobrze, chociaż muli trochę system w porównaniu ze starym. Kilka razy upadł mi na płytki i na beton- żadnej ryski jak był by to iPhone było by po nim. nie słuchajcie, że w nowych smatrfonach trzyma bateria trzyma 3-5 (chyba jak ich się nie używa, są na stand-by, wszystkie wifi, bluetooth i data wyłączone) max to jest 2 dni i to przy małym używaniu. iPhone fantastycznie chodzi w środowisku mac'a (mam iMac, iPada iPhona i inne pierdoły z "i") pozostawiając dokument w na iMacu można go otworzyć bez dupereli ma innych urządzeniach z apple... ale... Ja też bym poczekał na SGIII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie słuchajcie, że w nowych smatrfonach trzyma bateria trzyma 3-5 (chyba jak ich się nie używa, są na stand-by, wszystkie wifi, bluetooth i data wyłączone) no chyba wiem co mowie iPhone i szajsunga uzywalem jako drugi telefon, do odbierania sms, sprawdzania poczty i forum przez wifi i maksimum w SGS II to bylo 5 dni, ze tobie tyle nie wytrzymal to nie mow ze jest to niemożliwe bo jak widac gowno wiesz. Skoro mi tyle wytrzymal to ewidentnie jest to do zrobienia. ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- nie wiem po co mialbym 'chłopakowi' kity wciskac ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 iPhone i szajsunga uzywalem jako drugi telefon, do odbierania sms, sprawdzania poczty i forum przez wifi i maksimum w SGS II to bylo 5 dni, ze tobie tyle nie wytrzymal to nie mow ze jest to niemożliwe bo jak widac gowno wiesz. Skoro mi tyle wytrzymal to ewidentnie jest to do zrobienia @Radtex proszę o trochę szacunku - ja Ciebie nie obrażam i mam prawo do swojej opinii na podstawie własnych doświadczeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 no to powtarzam - "ze tobie tyle nie wytrzymal to nie mow ze jest to niemożliwe" bo skoro mi tyle wytrzymal to jak widac jest to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziewczyny nie kłócić mi się tutaj bo znów będzie zielono Powiem wam że lookałem teraz na najnowsze "niusy" odnośnie SGS3 i bez wątpienia trzeba poczekać na tego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziewczyny nie kłócić mi się tutaj bo znów będzie zielono Powiem wam że lookałem teraz na najnowsze "niusy" odnośnie SGS3 i bez wątpienia trzeba poczekać na tego potwora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gruszka zapomniałeś dodać ze IPhone4 w białym kolorze idealnie pasuje do Twojej szybkiej strzały z rozkładanym fotelem..... Panowie ciekawqie jest poczytać wszystkich opini i uwag to dużo pomaga w wyborze, co prawda mam jeszcze kilk amiesięcy na podpisanie umowy ale juz sie zastanawiam na wyborem telefonu, nigdy nie miałem dotykowego ekranu i zawsze miałem nokie, boje sie troche ze dotykowy ekran bedzie mnie wkur...ł i tak jak JArko pisze ze ma chęc wrócić do normalnej klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja tez mialem problem z dotykowym ekranem w codziennym uzytkowaniu, dlatego smartfona mialem jako drugi telefon - do zabawy, przegladanie neta, poczty, gierki, aplikacje etc. a jako glowy tel mam Nokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja tez mialem problem z dotykowym ekranem w codziennym uzytkowaniu, dlatego smartfona mialem jako drugi telefon - do zabawy, przegladanie neta, poczty, gierki, aplikacje etc. a jako glowy tel mam Nokie Panowie ja mam podobnie... 2 telefony... firmowy dotykowy a prywatny klawiatura.. Nokii nic nie przebije poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja mam podobnie... 2 telefony... firmowy dotykowy a prywatny klawiatura.. A ja mam tak samo tylko odwrotnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja tez mam dwa telefony, jeden z tarcza a drugi juz z przyciskami ---------- Post dopisany at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany at 08:12 ---------- http://vimeo.com/40007603 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To se kupcie po jeszcze trzecim i zamontujcie na czole... Komórkowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jarek, podjechalbys po ramki bo nie mam miejsca w aucie a przydaloby sie. Bede od 9 na sportowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi