Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miło było kolegów osobiście poznać :decayed: Pierwszy spot zaliczony, mam nadzieje ze pojawie się jeszcze nie raz :wink: pozdro :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mariusz, ciekawe ile to Enzo pali po mieście :polew::polew::polew:

dzięki za spota Panowie.:thumbup1:

Opublikowano
Robert, dwie muszki złapane na lep :naughty:

Pany, jak macie się tam tlić jak betony w tej GK to może byście się zebrali i podjechali chłopakom pokibicować :whistling:

Cuber, PW :)

:decayed::wink:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:31 ----------

Spot jest o 19.30, mecz o 19.45. O 20.00 się zbieracie i jedziecie dopingować - od razu macie też wesoły przejazd przez miasto i jesteście na drugą połowę :)

szkoda że nie wiedziałem :kwasny: bo tak od święta byłem na spocie :decayed:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ----------

miło było kolegów osobiście poznać :decayed: Pierwszy spot zaliczony, mam nadzieje ze pojawie się jeszcze nie raz :wink: pozdro :hi:

zapomniałeś kubełka a ja czekałem :kwasny:

---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ----------

fajna ta kochanka :wink:

---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ----------

Pablo dzięki za sms powiedz mi bo Ty wszystko wiesz co jest z wyglądem na forum :whistling:

Opublikowano

nie bardzo rozumiem :wink:?

Opublikowano

Ja tez bylem na spocie i tylko pabla zastalem :)

Opublikowano

Kamil wszystkiego najlepszego zdrówka i dużo klientów :wink:

ps.ale Ty młody jesteś :naughty:

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

tradycja :naughty:

Opublikowano
Kamil wszystkiego najlepszego zdrówka i dużo klientów :wink:

ps.ale Ty młody jesteś :naughty:

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

o tej tradycji tez 1 slysze :wink: wiec jak cos to zrehabilituje sie zeby nie bylo gadania :naughty:

Opublikowano

Tradycja to piękne imię :decayed::decayed: nikt nic nie mówił, więc nast. razem :hi:

Opublikowano

:siema:

Dzięki za spontana, wczoraj trochę się zrobiło zamieszania z frekwencją bo przyjechałem to uciekł Transit, po minucie wszyscy zaczęliśmy wyjeżdżać to na końcu Gruszka mnie zastał i się pytał :wtf:a jak powiedziałem mu że jedziemy na kiełbaski do NH to pokazał :takiego:

Jak zajechaliśmy już na miejsce to Miodzio dzwoni gdzież my są :rant::bicz:to powiedział :takiego::grin:

Chyba granie w viplidze bedzie co Czwartki wiec moze mnie nie być na spotach ..... :)

No to co wracamy do niedzielnych spotów :naughty:

---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Pablo dzięki za sms powiedz mi bo Ty wszystko wiesz co jest z wyglądem na forum :whistling:

Trwają prace jak widać, jest jeszcze 20 zmian na liście do wprowadzenia i dlatego się pojawiają tymczasowe błędy tj. np. dublowanie postów.

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ----------

Ja tez bylem na spocie i tylko pabla zastalem :)

A ja myślałem że to z Tobą się ścigałem przed spotem na rondzie Grzegórzeckim:decayed:

Sokolnh Wszystkiego Najlepszego!!!

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

:polew: luz Panowie Pablo wam wytłumaczy

Kości :kox::kox::kox::polew:

Opublikowano

Pablo, jak Ty "nowym" spoty organizujesz że tradycji nie znają :shock3:

I w sumie mam taki pomysł przy okazji, bo Ty praktycznie na każdym spocie jesteś... Może Tobie bym dał kilka gagdetów co by Krakusy na spotach mogły kupować :eusathink:

Opublikowano

I w sumie mam taki pomysł przy okazji, bo Ty praktycznie na każdym spocie jesteś... Może Tobie bym dał kilka gagdetów co by Krakusy na spotach mogły kupować :eusathink:

No wiesz co cholera o tym kubełku KFC faktycznie zapomniałem info dodać ale kolega nadrobi już na następnym spocie:grin:

A co do gadgetów to ciekawy pomysł, zgadamy się w któryś wieczór jak będę po pracy to byś podjechał do mnie i będę je miał przygotowane jak coś :wink4:

Nie chce ktoś kupić Samsunga Galaxy S + bo właśnie skupiłem nówkę z salonu orange za 780zł :grin:

Opublikowano

Nie chce ktoś sprzedać kamery HD ? :naughty:

Ale tylko z opcją na karty...

Opublikowano

Waski byles na klasykach?

Opublikowano

Angielskie media są deczka j**nięte... To już nawet śmieszne nie jest co oni tam wymyślają...

Opublikowano
Angielskie media są deczka j**nięte... To już nawet śmieszne nie jest co oni tam wymyślają...

Ale to pisza gazety pokroju FAKTu

Opublikowano
Waski byles na klasykach?

Byłem :wink: i było :kox: Kamil tez dojechał :wink: Nasze spoty było by zrobić razem z nimi lub koło nich zawsze coś ciekawego się dzieje .Był jedyny a Polsce Fiat Moretti 126 ale kogo to ....

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

No wiesz co cholera o tym kubełku KFC faktycznie zapomniałem info dodać ale kolega nadrobi już na następnym spocie:grin:

A co do gadgetów to ciekawy pomysł, zgadamy się w któryś wieczór jak będę po pracy to byś podjechał do mnie i będę je miał przygotowane jak coś :wink4:

Nie chce ktoś kupić Samsunga Galaxy S + bo właśnie skupiłem nówkę z salonu orange za 780zł :grin:

a sprzedajesz za 1500 jak dla kolegi :decayed:

Opublikowano
a sprzedajesz za 1500 jak dla kolegi :decayed:

Dla Ciebie mam go za 900zł w tym ściągam Ci za free lock'a (koszt 50zł) i masz 24 miesięcy gwarancji, wszelkie naprawy kumpel Ci naprawia na miejscu w M1, dodatkowo Fakturę Ci wystawię.

Myślę że dobra opcja biorąc pod uwagę ceny na allegro albo w takich punktach gdzie stoją od 1050zł w górę.

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ----------

Kamil tez dojechał :wink: Nasze spoty było by zrobić razem z nimi lub koło nich zawsze coś ciekawego się dzieje .

Myślę że bardzo dobry pomysł, dodatkową atrakcję byśmy mieli i nie było by dylematu gdzie jechać czy na spota czy do nich, tak więc :wink:

SGS+ będzie gotowe bez locka wieczorem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.