Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słyszał ktoś o dobrym lakierniku na ul. Longinusa Podbipięty gdzieś przy Sołtysowskiej, gość podobno za***iście lakieruje:eusathink:

I bierze po 250zł za element a nie jak inni po 400zł.

za***iście maluje :wink: bo lakiernik lakieruje :wink: taka mała różnica między nimi :naughty:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

p.s, dziś założyłem sobie gałeczke S4 pikowaną :banan:[/QUOT

powiadasz :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ano jakbym wiedział wcześniej to bym osobiście Panu Prezesowi życzenia poskładał... :decayed:

Ale że nie wiedziałem no to teraz wszystkiego naj Cuber i Themon:drunk:

I jeszcze raz dzięki :wink:

Opublikowano

:hi:

Najlepszego Panowie

Opublikowano

za***iście maluje :wink: bo lakiernik lakieruje :wink: taka mała różnica między nimi :naughty:

A gdzie napisałem że maluje :naughty:

Znasz go?:naughty:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Co za mecz, co za karne!

Wczoraj Barca a teraz Real = Adios!

Opublikowano

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Co za mecz, co za karne!

jaki mecz :whistling:

Opublikowano

Co za mecz, co za karne!

półfinał LM Real Madryt - Bayern Monachium :wink:

Krystyna nie popisała się na koniec:grin:

Panowie co z dzisiejszym spotem? w galerii czy grill? :whistling:

Opublikowano

witam,

Panowie zrobiłem małe rozeznanie Ci co mają B6/B7 mozna zrobić fajnego swapa wycieraczki tylnej szyby na taką od Q5, bo jak wiadomo nie jest ona zbyt dobra i maze a nie wyciera a od Q5 jest podobno rewelacyjna..... wiem ze jest wątek o tym na forum ale sprawdziłęm ceny w ASO Bełt koszt całkowity komplety to 177 zł , ja juz sobie zamówiłem z racji tego ze stare ramie urwałem z nerwów :decayed:

Co do spota to Dzis gramy mecz o 19.45 tak ze pewnej częsci z Nas nie będzie no chyba ze po meczu ......

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ----------

a tak z ciekawośći dodam ze pytałem o kompletny silniczek do tylnej wycieraczki ASO- 515 zł :facepalm:

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Opublikowano

:bry:

Łukasz z co to za swap? bo moja też działa tak że :facepalm:

Opublikowano

Wczoraj o 20:45 leciał rewanż półfinału Ligi Mistrzów, 120 minut + karne :kox:

Mecz był fantastyczny a "wielkie gwiazdy" Messi w Barcelonie i Cristiano w Realu nie strzelili karnych który by zapewne decydowały o przejściu do finału.

:siema:

Ci co mogą to niech przyjadą na spota tam gdzie zawsze, będzie dziś nowa osoba :wink4:

Zaraz poleci "akcja" do wszystkich:decayed:

Opublikowano

Robert, dwie muszki złapane na lep :naughty:

Pany, jak macie się tam tlić jak betony w tej GK to może byście się zebrali i podjechali chłopakom pokibicować :whistling:

Cuber, PW :)

Opublikowano
Robert, dwie muszki złapane na lep :naughty:

Pany, jak macie się tam tlić jak betony w tej GK to może byście się zebrali i podjechali chłopakom pokibicować :whistling:

Cuber, PW :)

Nie głupi pomysł ale nie wiem czy wszyscy by się zebrali tam nawet jak by dostali info gdzie i o której.

Opublikowano

Spot jest o 19.30, mecz o 19.45. O 20.00 się zbieracie i jedziecie dopingować - od razu macie też wesoły przejazd przez miasto i jesteście na drugą połowę :)

Opublikowano
Spot jest o 19.30, mecz o 19.45. O 20.00 się zbieracie i jedziecie dopingować - od razu macie też wesoły przejazd przez miasto i jesteście na drugą połowę :)

Fajny pomysł :thumbup1: przy czym ja się dzisiaj nie wyrobię :kwasny:

Opublikowano

Jak ktoś chce ramki to u Kercziego pytać - dałem mu kilka sztuk specjalnie dla Was i dla Puchacza :decayed: Powinien być na meczu.

Ja powinien teraz spać, ale córka mnie obudziła bo zapomniała książeczki z przedszkola od policjantów :facepalm:

Opublikowano

Dobra na spocie szybko obgadamy temat czy jedziemy wszyscy do NH na hale a później może wpadnie się na kiełbaski koło placu centralnego.

Ja będę przed 20:00

Opublikowano
  • Autor

Z wiadomych przyczyn grałem i niestety ale nie byłem na spocie ;)

Chyba granie w viplidze bedzie co Czwartki wiec moze mnie nie być na spotach ..... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.