Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boseron kupuj :arrow2:http://www.samsung.com/global/galaxys3/index.html :naughty:

Właśnie się pojawiła ta strona przed sekundą po premierze/

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KOCUR :slina:

Ciekawe czy bedzie plastikowy jak S2 i ciekawe ile bedzie kosztowal...

Wyglad KOX, choc moglby byc bardziej kwadratowy...

Opublikowano

:bry:

A nie lepiej poczekać na premiere iPhona 5??

Opublikowano

pewnie ze trzeba poczekac...zobaczymy co wymysli "JABUSZKO"

Opublikowano

Fanatycy Jabłka będą czekać na iPhona 5 a fanatycy Andka i posiadacze flagowego smartfona Samsunga czekali na SGS3 krótka piłka.

Sądzę że będzie kosztował ok 2600-2800zł na początku zależy też w jakiej wersji bo będą 16GB,32GB oraz 64GB a w wakacje pojawi się 4G czyli obsługujący LTE najszybszy przesył danych 100MB/s który jeszcze nie działa w PL, jedynie Polsat coś tam działa w tym kierunku.

Pod koniec Maja ukaże się w Europie, gdy trafi do nas to od razu będzie brandowany soft dla różnych operatorów (dla mnie najgorsza głupota co robią) czyli zamiast znaczka Android pojawi nam się logo Orange czy Plus:facepalm: Przez co później nie możemy sobie wgrać nowy soft bo tracimy gwarancje :thumbdown: Jedynie pozostaje kupić w sklepie nie brandowany.

Na końcu trafia na testy na około miesiąc i sprawdzają czy dobrze śmiga zbrandowany soft u operatora i dopiero go wypuszczają do salonu, tak więc myślę że się pojawi w okolicach Czerwiec-Lipiec.

Opublikowano

Fanatycy Jabłka będą czekać na iPhona 5 a fanatycy Andka i posiadacze flagowego smartfona Samsunga czekali na SGS3 krótka piłka.

Sądzę że będzie kosztował ok 2600-2800zł na początku zależy też w jakiej wersji bo będą 16GB,32GB oraz 64GB a w wakacje pojawi się 4G czyli obsługujący LTE najszybszy przesył danych 100MB/s który jeszcze nie działa w PL, jedynie Polsat coś tam działa w tym kierunku.

Pod koniec Maja ukaże się w Europie, gdy trafi do nas to od razu będzie brandowany soft dla różnych operatorów (dla mnie najgorsza głupota co robią) czyli zamiast znaczka Android pojawi nam się logo Orange czy Plus:facepalm: Przez co później nie możemy sobie wgrać nowy soft bo tracimy gwarancje :thumbdown: Jedynie pozostaje kupić w sklepie nie brandowany.

Na końcu trafia na testy na około miesiąc i sprawdzają czy dobrze śmiga zbrandowany soft u operatora i dopiero go wypuszczają do salonu, tak więc myślę że się pojawi w okolicach Czerwiec-Lipiec.

LTE w Polsce juz jest od jakiegos czasu i ma sie calkiem dobrze (niestety na razie tylko w duzych miastach). Od zakupu przez Solorza Plusa ten operator oferuje LTE i realne predkosci jakie mozna wyciagnac to przy dobrych wiatrach do 30Mbit'ow/s - czyli imo calkiem niezle. niestety w przypadku urzadzen mobilnych LTE problemem jest bateria. Na ta chwile przy korzystaniu z LTE w smartphone'ach bateria wyladowuje sie rownie szybko jak sciagane sa dane :)

Opublikowano
slyszeliscie oficjalna piosenke na Euroo :grin:
Opublikowano

LTE w Polsce juz jest od jakiegos czasu i ma sie calkiem dobrze (niestety na razie tylko w duzych miastach). Od zakupu przez Solorza Plusa ten operator oferuje LTE i realne predkosci jakie mozna wyciagnac to przy dobrych wiatrach do 30Mbit'ow/s - czyli imo calkiem niezle. niestety w przypadku urzadzen mobilnych LTE problemem jest bateria. Na ta chwile przy korzystaniu z LTE w smartphone'ach bateria wyladowuje sie rownie szybko jak sciagane sa dane :)

Czyli w takim smartfonie jeśli faktycznie będzie tak szybko bateria się czerpać to będzie zbędne LTE:eusathink:

Opublikowano

Czyli w takim smartfonie jeśli faktycznie będzie tak szybko bateria się czerpać to będzie zbędne LTE:eusathink:

zgadza sie. dokladnie taki problem jest z galaxy nexusem w wersji LTE. W zwyklej wersji bateria krotko trzyma, w wersji z LTE korzystajac z polaczenia do podstwowych rzeczy typu push, nie wytrzymuje od rana do wieczora.

Opublikowano

Mam w skodzie 5 elementów zawieszenia do wymiany... Koszt 250zł z robocizną :kox:

Opublikowano

Ale drogo :kwasny:

Pany zna sie ktos na Kodeksie pracy? Czy pracujac po 10 godz dziennie od pon-pt mam obowizek isc do pracy w sobote??Czy moge odmowic i powiedziec ze nie przyjde?

Opublikowano

Jak sobota pracująca to nie możesz odmówić. No chyba że to w ramach nadgodzin.

Opublikowano

Co znaczy pracujaca? Ja nie pracuje w zadne soboty a tu nagle mowia Ci przyjdz.Ja od pon-pt wyrabiam norma 40h tyg.

Opublikowano

Tukan masz isc i nie kombinowac

w d*pach sie poprzewracalo bo w sobote kazali przyjsc do pracy i płacz i zgrzytanie zebow :grin:

Opublikowano

Ale chyba mi sie nalezy cos za sobote dodatek? inny dzien wolny? Tu chodzi o zasade nie lubie byc wykorzystywany

Opublikowano
Ale chyba mi sie nalezy cos za sobote dodatek? inny dzien wolny? Tu chodzi o zasade nie lubie byc wykorzystywany
.

Regulamin regulaminem a w praktyce zawsze inaczej wychodzi

Btw :hi:

Opublikowano

Tukan, jeżeli to dodatkowa sobota to powinieneś mieć płatne nadgodziny - ustawowo bodajże 150% stawki podstawowej.

Jeżeli to sobota pracująca, czyli np odrabianie jakiegoś dnia wolnego do pracy to normalnie idziesz i zadupcasz bez dyskusji :wink:

Opublikowano

no czyli wracamy do punku wyjscia .....byles w pracy w pt po Bozym Ciele albo teraz w week majowy? np. 02 ??

Opublikowano

Albo ile godzin w tym tygodniu przepracowałeś ? :naughty:

Opublikowano

byłem

W tym tyg malo :decayed: Chodzi mi o to czy idac z sobote nalezy sie lepsza płaca? czy ide jak w normalny dzien za normalna stawke?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.