Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak tam niedziela mija??

jaka niedziela?? :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema:

Lenox co z fotelami?? działamy co w czwartek tak jak było wstępnie ustalone???:wink:

Opublikowano
jak tam niedziela mija??

Co dzień jak co dzień QPA do QPY podobna :naughty:

Opublikowano
jak tam niedziela mija??

Co dzień jak co dzień QPA do QPY podobna :naughty:

:facepalm::grin::polew:

Opublikowano

Widzę że dużo osób dziś na forum się przewinęło, trzeba było zrobić spota:wink:

Opublikowano

skoro słyszałem o grilu na balkonie i domku letniskowym w borku fałęckim na campingu to ja jestem za, ile osób by sie pisało na środe wieczór, domek sie zarezerwuje i do spodu..... do tego grilik przed domkiem i super sprawa, a jezeli wolicie to mozna u mnie Młodą sie do Mamusi wyśle a mieszkam 500 metrów od tego campingu :grin: i na balkonie tez grilika mozna rozpalić..... jakas fifka( mowa o piłce oczywiście:naughty:) jak ktoś chętny to rządzimy :decayed: kazdy moze czuć sie zaproszony :wink:

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

choć plener to plener

Opublikowano

boseron załatwione :wink: a pomysł fajny z domkiem.

Opublikowano

bosi :naughty:

Opublikowano

fANTAZYJNIE ZAKLEJONA TABLICA :)

2374187090_6

Opublikowano

mistrz photoschopa :grin::facepalm:

:hi:

Opublikowano

Boseron tylko proszę Cię, nie napierd^ol się znów fest bo ponownie będę grał na dwóch padach jednocześnie w fifę tak jak ostatnio:decayed:

Opublikowano

Lenox co z fotelami?? działamy co w czwartek tak jak było wstępnie ustalone???:wink:

We czwartek mnie prawdopodobnie nie będzie :kwasny:

Dam Ci jeszcze we środę znać co i jak.

Opublikowano

We czwartek mnie prawdopodobnie nie będzie :kwasny:

Dam Ci jeszcze we środę znać co i jak.

to możemy działać w tygodniu tak od ok 18:30 jeśli masz czas

Opublikowano
Boseron tylko proszę Cię, nie napierd^ol się znów fest bo ponownie będę grał na dwóch padach jednocześnie w fifę tak jak ostatnio:decayed:

spokojnie włączy sie autopilota :decayed: a tak na poważnie to ostatnio nie pije bo zabrałem sie za siebie ale raz na jakiś czas nawet wskazane

---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ----------

Miodzio dzięki daj znać jak juz będziesz miał to sie zgadamy i porezamy :wink: Panowie okazało sie ze w moim paściu jest moduł z koncówką L i moge śmiało clh i bixy montować ot taki bonusik od Audi , Kerczi będzie wiedział o czym mówie :naughty:

Opublikowano

Kerczi tez rozlozyl karty i wie ze bedzie przed Toba dluga droga rezania, Ze spotkasz na swej drodze wysokiego szatyna, a owy modul z koncowka L wyciagnie od Ciebie jeszcze wiele razy kasiore z kieszeni albo ze sciany. Pomimo moich przepowiedni nie bedziesz mogl sie oprzec powyzszemy modulowi i wtopisz po calosci.... natomiast wahadelko z drzewa bonsai mowi ze finalnie pomimo obskubania Cie z grubej kasy bedziesz zadowolony.

Opublikowano

Ciekawa tylko jak już musiał instalować sekwencję to mógł schować pod klapką wlewu a nie jak w tico:decayed:

Opublikowano

co prawda to prawda ale moze nie miał weny :banan: ale nie zmienia postaci rzeczy ze super samochodzik przynajmniej na fotach

Opublikowano

:siema: powitać

Ja jutro zawożę swojego na montaż LPG i właśnie zastanawiam się gdzie zamontować wlew, kuzyn co mi będzie zakładał powiedział mi, że zaleca w zderzaku bo schowany pod klapką po pewnym czasie może zacząć korodować rudą:kwasny: a w zderzaku, nawet przy samym spodzie bardzo mi się nie podoba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.