Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób ma w lewie paliwa i nie słyszałem żeby komuś ruda wyszła, nie zastanawiaj się nawet.

Szczerze nie widziałem nigdy B6 z lpg w zderzaku ale A8 D3 z 2006 tak:decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie czy po 3-4 latach coś nie zacznie korodować:mysli:

Szczerze nie widziałem nigdy B6 z lpg w zderzaku

na pewno jedna jeździ w Krakowie bo kuzyn taką robił pod koniec marca, zdjęcia mi pokazywał :wink:

Opublikowano

ty dante masz ten silnik 2.0 jak on sie sprawuje ja mialem takiego kupowac ale trafil sie 1.9tdi. twoj podono stosunkowo nie duzo jara okolo 10l w miescie

Opublikowano
Ja mam grilla elektrycznego, ktoś ma duży balkon to można zrobić imprezę :decayed:

Jakby co to jestem chętny, ale w środę ostatni mecz wyjazdowy to bym pewnie dotarł gdzieś na 21.00 :)

Jarek to od następnego sezonu nasze drużyny walczą w jednej lidze.:naughty:

Niom, lokalnego folkloru ciąg dalszy :decayed:

Opublikowano
ty dante masz ten silnik 2.0 jak on sie sprawuje ja mialem takiego kupowac ale trafil sie 1.9tdi. twoj podono stosunkowo nie duzo jara okolo 10l w miescie

dużo nie dużo 9-10L zje :decayed: poza tym jak na razie w porządku wszystko.

skoro słyszałem o grilu na balkonie i domku letniskowym w borku fałęckim na campingu to ja jestem za, ile osób by sie pisało na środe wieczór, domek sie zarezerwuje i do spodu..... do tego grilik przed domkiem i super sprawa, a jezeli wolicie to mozna u mnie Młodą sie do Mamusi wyśle a mieszkam 500 metrów od tego campingu :grin: i na balkonie tez grilika mozna rozpalić..... jakas fifka( mowa o piłce oczywiście:naughty:) jak ktoś chętny to rządzimy :decayed: kazdy moze czuć sie zaproszony :wink:

ja będę na Borkowskiej pewnie więc jakby coś wypaliło to daj cynka na koma :wink: można by co chlapnąć :naughty:

Opublikowano
Ja mam grilla elektrycznego, ktoś ma duży balkon to można zrobić imprezę :decayed:

Jakby co to jestem chętny, ale w środę ostatni mecz wyjazdowy to bym pewnie dotarł gdzieś na 21.00 :)

wiesz że Limanovia ma trenera z Huty??

Opublikowano
Kerczi tez rozlozyl karty i wie ze bedzie przed Toba dluga droga rezania, Ze spotkasz na swej drodze wysokiego szatyna, a owy modul z koncowka L wyciagnie od Ciebie jeszcze wiele razy kasiore z kieszeni albo ze sciany. Pomimo moich przepowiedni nie bedziesz mogl sie oprzec powyzszemy modulowi i wtopisz po calosci.... natomiast wahadelko z drzewa bonsai mowi ze finalnie pomimo obskubania Cie z grubej kasy bedziesz zadowolony.

:polew: dobre Karol i święte słowa prawisz, juz czytam co mi tem moduł obsłuży na maxa :grin:

wysokiego szatyna :eusathink: ale nie kaze sie schylać po mydło :shock3:

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

Panowie czy silniczek wycieraczki tylnej avant w b6 i b7 jest taki sam ? różnią sie zdajsie tylko literką za numerem, ale czy z b6 zadziała w b7 bo mam w dobrej cenie do kupienia i nie wiem czy zaskoczy

Opublikowano

wiesz że Limanovia ma trenera z Huty??

Tiaaa... Gość w przerwie zimowej jak był jeszcze trenerem w Nowym Wiśniczu to nawamiał bardzo piłkarzy żeby zostali w klubie ( nie maja tam płacone od jakiegoś czasu ) po czym sam uciekł :kox:

Poza tym w składzie macie jeszcze czterech wychowanków Hutnika + dwóch pilkarzy, którzy kiedyś w Nowej Hucie grali. Wiesz którzy to ? :naughty:

Opublikowano

Jarko prawda to ze murawa na Hutniku jest jedną z najlepszych w Europie teraz ?

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

masz jakieś wejściówki na treningi Angoli ?

Opublikowano

Co do murawy to podobno tak jest, ale nie mnie to oceniać. A co do wejściówek to Ty masz jakieś na Holendrów ? :naughty:

Opublikowano

dziadzio,garzeł,

Opublikowano

Powiem Ci ze nie specjalnie mam ochote oglądać trening holendrów, juz całe to spuszczanie przed Euro mnie troche denerwuje, mówili dziś co reprezentacje konkretne jedzą i całe menu podawali..... za niedługo bedą mówić jakie qpy robią czy aby kolorek jest dobry :facepalm: masakra jakaś

oczywiście jestem kibicem i nie opuszcze zadnego meczu Naszych Orłów i mam nandzieje ze wyjdą z grupy chociaż

Opublikowano
Powiem Ci ze nie specjalnie mam ochote oglądać trening holendrów, juz całe to spuszczanie przed Euro mnie troche denerwuje, mówili dziś co reprezentacje konkretne jedzą i całe menu podawali..... za niedługo bedą mówić jakie qpy robią czy aby kolorek jest dobry :facepalm: masakra jakaś

oczywiście jestem kibicem i nie opuszcze zadnego meczu Naszych Orłów i mam nandzieje ze wyjdą z grupy chociaż

szczerze, Tobie jak i całej reszcie powiem, chciałbym aby chłopaki wyszli z grupy i pokazali się z jak najlepszej strony, ale z chciałbym też, aby Smuda Pedał poniósł mega porażkę...

radimm jedziesz ze mną na tego VAGa ?? :whistling: w ogóle prócz dwóch Pabli ma ktoś ochotę jechać ? :whistling:

Opublikowano

Dobry wieczór Panowie :hi:

Pomijając Wasze rozmowy o grillu, kadrze i Smudzie - "pieszczoch" miażdży system

:polew::polew::polew::polew:

Pieszczoch, zrób panu PUU

Opublikowano
Opublikowano
Dobry wieczór Panowie :hi:

Pomijając Wasze rozmowy o grillu, kadrze i Smudzie - "pieszczoch" miażdży system

Pieszczoch, zrób panu PUU

:decayed::facepalm:

Opublikowano

dobranoc jutro praca.

Opublikowano

dzien dobry, dzisiaj praca :)

Opublikowano

Dzień dobry a ja znów dziś wolne

Opublikowano

Kto tu jest z Borku Faleckiego i go nie znam ?:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.