Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo jak spowoduje wypadek lub ktoś w Ciebie wjedzie to jak dojdą że masz zwykłe hidy wstawione to nici z ubezpieczenia:naughty:

http:// http://www.youtube.com/watch?v=9I9Ar6upx34&feature=youtube_gdata_player

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzień dobry! :hi: W pracy w końcu zapieli nam internet :decayed:

radimm to teraz na tej zawieszce kozak będzie :decayed: podjeżdżaj do mnie :wink:

no jest troche niżej :wink: dziś pracuje do 22 więc dopiero na spocie się spotkamy :decayed:

Opublikowano

:hi: bry

what ?! :wallbash: o HID-y tez takie jaja ? Ja mam w swojej B6 zalozone...:kwasny:

Hmmm... chcialem kupic ten komplet kiera z poduszka,bo to wszystko duzo ladniej wyglada od tej ktora mam... ale skoro to wszystko moze nie zadzialac w przypadku kolizji to juz nie wiem co robic...:wallbash::confused4: w takim razie chyba musze poszukac jakas ladna kiere z MF S-line 3 raminna do b6 bo denerwuje mnie sieganie do radia non stop - tylko czy taka znajde...:eusathink::whistling: Jezeli tutaj mam miec albo ladna kiere albo w razie czego zachwoac twarz w nienaruszonym stanie to jednak wole twarz... :kwasny::whistling:

---------- Post dopisany at 07:56 ---------- Poprzedni post napisany at 07:34 ----------

z pewnoscia bolalo....:kwasny:

Rally Kaza An

Opublikowano
Tak samo jak spowoduje wypadek lub ktoś w Ciebie wjedzie to jak dojdą że masz zwykłe hidy wstawione to nici z ubezpieczenia:naughty:

:facepalm:

Pablo... Wcześniej o kierownicy podpowiedziałeś tak samo :facepalm: Jak nie znasz odpowiedzi na jakieś pytanie - to po prostu nie odpowiadaj. Tak będzie taniej dla kogoś kto Cię nie zna i Cię posłucha.

W tym konkretnym przypadku - gówno prawda że nici z ubezpieczenia. Jeśli sprawca kolizji uzna swoją winę to choćbyś miał świeczki w kloszu zamontowane to odszkodowanie dostaniesz!! Przepisy stanowią, że jeśli w samochodzie są zamontowane części nieoryginalne bądź niehomologowane ale nie miały one bezpośredniego wpływu na powstałą kolizję to nie ma przeszkód w wypłacie odszkodowania. Chyba że te hidy lub świeczki w kloszach oślepiły sprawcę to wtedy jest podstawa do uznania użytkownika hidów/świeczek za sprawcę/współsprawcę kolizji i w postępowaniu sądowym (najczęściej) ustalenia wysokości odszkodowania . A skoro jest sprawcą/współsprawcą, to niby komu nici z odszkodowania?? Poszkodowanemu??

Zacznij doradzać w sprawie komórek i nawigacji bo bez wątpienia masz ogromną wiedzę w tym zakresie, ale na inne pytania po prostu nie odpowiadaj :wink:

Opublikowano

Transit.. to wytłumacz to znajomemu bo się tak składa że miał taka sytuację że jak zobaczył ubezpieczyciel że ma tzw. Hidy to wówczas mógł zapomnieć o odszkodowaniu.

Chcesz to go tutaj sprowadzę to sobie z nim podyskutujesz:whistling:

:hi:

Opublikowano

Pany macie jakiegoś znajomego diagnoste od przeglądów? Bo właśnie zobaczyłem że mam do 22'go :decayed:

---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ----------

Pablo słyszałem że ty masz znajomości w tej dziedzinie :grin:

Opublikowano

hejka:decayed:

jutro będzie ktoś na Spocie??///

Opublikowano
Wiem ze nie jest to tylko do mnie ale zastanawia mnie ze zawsze tak było, nikomu to nie przeszkadza a tobie nagle tak :wink:

Nie prawda Janusz, kilka razy już tutaj była o tym dyskusja. A za drzewka kapeluszy Sensei chciał nawet bomby rozdawać :grin:

BTW Kutwa, spałem 13 godzin... Działo się coś w tym czasie ? Środa dzisiaj, tak ? :decayed:

Opublikowano

hejka :hi: ja bede

Opublikowano

:shock3: Kogo ja widzę:naughty:

Zawsze ktoś jest wiec zapraszamy :wink4:

Opublikowano

Ja się wybieram :naughty:

Opublikowano

na Ciebie to zawsze można liczyć Jaruś:wink:

na razie jestem we Wrocławiu ale wieczorkiem cisnę na Kraków, powinnam jutro podjechać wieczorkiem:wink:

Opublikowano
:hahaha:
Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano

Maro, pijemy co w sobotę w Borku ? :naughty:

Opublikowano

a co powiecie na taka promocje ??? :decayed:

Opublikowano
Pany macie jakiegoś znajomego diagnoste od przeglądów? Bo właśnie zobaczyłem że mam do 22'go :decayed:

Przecież dla diagnosty nie ma znaczenia do kiedy masz przegląd

Opublikowano

Ale dla Panów Policjantów ma :wink: Muszę do 22 zrobić:decayed:

Opublikowano
Transit.. to wytłumacz to znajomemu bo się tak składa że miał taka sytuację że jak zobaczył ubezpieczyciel że ma tzw. Hidy to wówczas mógł zapomnieć o odszkodowaniu.

Chcesz to go tutaj sprowadzę to sobie z nim podyskutujesz:whistling:

:hi:

Znajomy, sąsiad, kolega, brat, klient... Czy jest ktoś kogo nie znasz?? :whistling:

Ubezpieczyciel zobaczył?? Ciekawe stwierdzenie. Myślałem że to rzeczoznawcy oglądają i dokumentują szkody...

Poza tym - skoro Twój znajomy dał się tak wyfrajerzyć to jego problem. Ja nie będę z nim polemizował bo nie mam o czym. Ciekawe czy komuś odmówili wypłaty odszkodowania bo miał przyciemnione szyby, nieoryginalny podłokietnik albo końcówkę wydechu :facepalm:

Opublikowano

Ja robie zawsze na witkowickiej 54. To jest przy wylocie na warszawe. Zadzwon i zapytaj czy maja czas 12 258 70 16. No chyba ze chcesz po znajomosci sama pieczątke to nie pomoge ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.