Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co z jutrem skoro juz jest 6 osób Cuberos oddzywaj sie tutaj szybciutko a nie pij tyle :decayed: przodowniku stada

ja jestem za tylko od 19 tej bo wtedy kończe prace i do białego rana moge siedzieć w dobrym towarzystwie

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PABLO, stare jak świat i jest to z filmu, bodajże borat, ale mogę się mylić, w każdym bądź razie oglądałem film w którym ta akcja była lata temu

Opublikowano
Panowie nagly PROBLEM mi wyskoczyl a potzrebuje na juz niechcacy rodzielil mi sie kluczyk w pol i bateria nie stykala w rezultacie nie dzialaja mi przyciski na alarm nie moge go wylaczyc:/ a jak wsadzam kluczyk to otwieran to wlacza sie alarm PLISSSS o POMOC bo musze jechac z psem do fryzjera.

Zamień psa na chomika - nie będzie tyle problemu :)

Opublikowano

tylko musi być chomik krótkowłosy :decayed:

---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ----------

dobra mozna iść lulu bo na 7 do pracy :kwasny:

Opublikowano
Opublikowano
Panowie nagly PROBLEM mi wyskoczyl a potzrebuje na juz niechcacy rodzielil mi sie kluczyk w pol i bateria nie stykala w rezultacie nie dzialaja mi przyciski na alarm nie moge go wylaczyc:/ a jak wsadzam kluczyk to otwieran to wlacza sie alarm PLISSSS o POMOC bo musze jechac z psem do fryzjera.

Zamień psa na chomika - nie będzie tyle problemu :)

hahaha smiej sie smiej ale wlasnie babka wczoraj powidziala ze chomiki tez u niej obcinaja:)

a kluczyk udalo sie na spokoju zakodowac uf ale nie wychodzilo to za pierwszymi razami w nerwach.

Opublikowano
Jest już 6... :wink:

To żem pogrillował... :facepalm:

Mam dziś imieniny mamusi :doh:

Dalej jest 5-ciu:kwasny:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

Pablo Ty tak lubisz z kurami ?:grin:

Opublikowano

co tam co tam ......

Tranzit coś zaniemogłes wczoraj.... :wink: ale gratulacje witaj wśród mundurowych pełną gębą :naughty: to kiedy stawiasz :decayed:

to co temat domku dziś odpuszczamy ? czy wgóle kiedykolwiek uzbiera sie więcej osób nie wydaje mi sie bo coś nie widze parcia w tym kierunku eh...... kiedys jak sie rzuciło hasło to nie trzeba było sie prosić...... 20 chłopa

Opublikowano
  • Autor

Myslę ze temat trzeba ogarnać na przyszłą Sobotę temat grilla Klubowego i juz niech każdy dobrze pomysli i złoży konkretną deklarację obecności.

Plan był by nastepujący :

Borek Fałecki obok stadionu Borku , camping domki :) Sobota godzina 19-00 :) trzeba by było zorganizować grilla jakiegoś sensownego :) Koszt wynajęcia domku to około 100 zł + jakas tam opłata pobytowa ale to grosze.

zrzute bysmy zrobili na napoje , wódkę ewentualnie pifko jak ktos woli do tego węgiel lub brykiet kubki sztućce talerzyki jednorazowe, a jedzonko kazdy przynosi co lubi i tyle.

Opublikowano
Pablo Ty tak lubisz z kurami ?:grin:

Reksio prze uj:decayed:

Ok w tygodniu zrobię powiadomienie wszystkim o sobocie i myślę że frekwencja nie zawiedzie :wink:

Opublikowano
Ja tyram cały week, wbić na kiełbe mogę ale imprezować całą noc raczej średnio...

Pokażcie się panie kolego, pytanie mam odnośnie tego serwisu na "makucha".

A jakby co, to się zabiorę do Huty

Pisz na PW jak coś, bo ja i czas wolny ostatnio na spota czy wypad to jakaś abstrakcja... :kwasny:

---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

a szkoda Jarku, dawno twej facjaty nie widziałem i wódki nie piłem :decayed:

Byłem ostatnio u Ciebie pod firmą, ale szybciutko mnie zwarło i musiałem uciekać... No ale, co się odwlecze... :)

Następna sobota to rezerwacja dla a4-klub.pl, specjalnie dla Ciebie :decayed:

---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

zrzute bysmy zrobili na napoje , wódkę ewentualnie pifko jak ktos woli do tego węgiel lub brykiet kubki sztućce talerzyki jednorazowe, a jedzonko kazdy przynosi co lubi i tyle.

JESTEM !!! I nie ma pierdolenia z jakimś piwkiem... Konkret impra jak za dawnych lat... :grin: I żebym znowu nie musiał dymać na Orlen bo się skończyło :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No i to mi się podoba , konkret impreza :naughty:

ps. Może jakies panie nawet wpadną :) ale to już rola Pabla czatera na interii :)

Opublikowano

:facepalm::grin::polew:

Cuber ja nie mam 17 lat by siedzieć na czaterii, sympatii i tego typu stronkach:decayed:

Teraz są na topie stronki typy showup.pl na klubowym Hummer pokazywał fajne suczki na żywo robiące sobie dobrze za monety :polew:

Pogadam z małą czarną to pewnie wpadnie i może z Krzyśkiem z Wolbromia :wink:

Opublikowano
:facepalm::grin::polew:

Cuber ja nie mam 17 lat by siedzieć na czaterii, sympatii i tego typu stronkach:decayed:

Dziunie z Taawy też mogą być :naughty:

Opublikowano

Trzeba iść na zwiady :decayed::polew:

Albo pójdziemy z Boseronem na rynek jak za dawnych lat to się znajdą chętne na imprezkę :grin:

Opublikowano
Trzeba iść na zwiady :decayed::polew:

Albo pójdziemy z Boseronem na rynek jak za dawnych lat to się znajdą chętne na imprezkę :grin:

Niom, Boseron zapewne kogoś przyprowadzi :decayed:

Opublikowano

kur...a dość :ranting: chce już zimę

:heat::heat::heat:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.