Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo pany :hi:

Zrobiony dziś przegląd za 40 zeta i odebrany dowód z urzędu więc zglaszam obecność dziś na spocie :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kaaarooool, jakiś możliwy kontakt z Tobą jest może ? :grin:

Opublikowano

Karol zaginął bo nawet smsy do niego nie dochodzą :decayed:

Opublikowano

Ahhh te samsungi z tapatalkiem :decayed:

Opublikowano

:takiego::decayed:

Podrzucisz jakiś prowiant na spota:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Siemka Panowie i Panie :)

Coś ciekawego słychać ? Dzis oczywiscie na spocie mnei nie bedzie ze względu na mecz o 20-30 :)

Jak cos to wpadnijciena spota na bulwarową , tylko z pomponami co by kibicować mocno :)

Opublikowano

Rzucę tym tematem na spocie to może podjedziemy do was :wink:

z11923974X,Malowidlo-3D-Solny-Swiat.jpg

Wieliczka up.

540933_10151903699455227_767688314_n.jpg

Opublikowano

jaki tam adres na tą bulwarową jest?

Opublikowano

W tym miejscu się wjeżdża i jak wjedziesz to na końcu w lewo i zobaczysz wszystkich.

Ale najlepiej jechać razem z Galerii.

:arrow2:50.080487,20.048648 - Mapy Google

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:34 ----------

Kto ogląda Polsat Sport bo podobno Radwańska wygrywa w półfinale i prowadzi w drugim secie :kox:

Opublikowano

:hi:

Tomcio ledy zadziałały, KENYA...caly dzien stracony. Efekt OK

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 20dbe9b3924d0.jpg

Karol zabawy przy ich montażu jest co nie miara ale wyglądają rewelacyjnie :kox:

Panowie pisaliście o Oleju CASTROL EDGE Professional LL III 5W30 SLX czym się on różni od CASTROLA EDGE 5W30. Polecacie ten pierwszy? Ja jeżdżę na tym drugim a cena jest porównywalna:eusathink:

Opublikowano

W tym miejscu się wjeżdża i jak wjedziesz to na końcu w lewo i zobaczysz wszystkich.

Ale najlepiej jechać razem z Galerii.

:arrow2:50.080487,20.048648 - Mapy Google

Pablo aj noł, ale nie wiem o której odbiorę auto, jeśli przed spotem to przyjadę do galerii

Opublikowano
Tomcio ledy zadziałały, KENYA...caly dzien stracony. Efekt OK

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 20dbe9b3924d0.jpg

Karol zabawy przy ich montażu jest co nie miara ale wyglądają rewelacyjnie :kox:

Panowie pisaliście o Oleju CASTROL EDGE Professional LL III 5W30 SLX czym się on różni od CASTROLA EDGE 5W30. Polecacie ten pierwszy? Ja jeżdżę na tym drugim a cena jest porównywalna:eusathink:

zapewne jest do wozow z dpfami common rail ale mysle ze na dluzsza mete wiele sie nie rozni i jak przystalo na castrola to tylko marketing :wink:

Opublikowano

Teraz właśnie doczytałem:wink:

Castrol SLX Professioanl Powerflow VW Longlife III 5W-30 to w pełni syntetyczny olej silnikowy opracowany przy współpracy z Grupą VW jako olej technologii niskopopiołowej LOW SAPS do nowoczesnych silników benzynowych i Diesla z filtrami cząstek stałych w innowacyjnej technologii Clean Performance Technology. Olej rekomendowany przez Grupę VW. Olej ten może być stosowany do silników grupy VW wcześniej konstrukcji, także z pompowtryskiwaczami. Castrol SLX 5W-30 został opracowany w celu spełnienia najwyższych standardów w technologii środków smarnych. Grupa: Oleje silnikowe do samochodów osobowych - produkty detaliczne Specyfikacje: ACEA A3/B3/B4 VW 504 00/507/ 00
:naughty:
Opublikowano

Panowie, który się dziś ścigał swoim czarnym avantem B7 ze srebrną A3 kumpla:naughty: Coś odjechała ta A3 a jest w serii 1.9TDI 130KM :decayed:

Pablo ja sie ścigałem na nowohuckiej i po pierwsze przy porównywalnej mocy on 130 ja 140 tak naprawde ma znaczenie kto pierwszy zacznie cisnąć but na pedał gazu do spodu , on fakt mnie wyprzedził ale później zapytaj kolege co sie działo na wiadukcie jak został z tyłu i to duzo nie wspominając ze został na światłach jednych w tył przy tandecie.... :wink:

a po drugie kolega jest daltonistą bo ja mam granatowy kolor a było jasno :naughty:

Opublikowano

Panowie, który się dziś ścigał swoim czarnym avantem B7 ze srebrną A3 kumpla:naughty: Coś odjechała ta A3 a jest w serii 1.9TDI 130KM :decayed:

Pablo ja sie ścigałem na nowohuckiej i po pierwsze przy porównywalnej mocy on 130 ja 140 tak naprawde ma znaczenie kto pierwszy zacznie cisnąć but na pedał gazu do spodu , on fakt mnie wyprzedził ale później zapytaj kolege co sie działo na wiadukcie jak został z tyłu i to duzo nie wspominając ze został na światłach jednych w tył przy tandecie.... :wink:

a po drugie kolega jest daltonistą bo ja mam granatowy kolor a było jasno :naughty:

Mówił że przy 160km/h odjechał Ci na kilka długości :decayed:

Rozmawiałem z nim teraz to mówił że hamował przed wiaduktem bo nie wjeżdża z taką prędkością na wiadukt a po za tym były auta przed nim, później już Cię nie gonił :grin:

Jak by nie było to wychodzi na to że nie rozróżnia kolorów :decayed:

Opublikowano

Boseron a włączyłes koguta ???? :wink:

Opublikowano

na wiadukcie zatrzął hamowac przy 140 moze a ja pojechałem dalej zapytaj kto na kogo czekał na światłach przy saskiej , fak w pierwszej fazie mnie objechał ale wcześniej dodał gazu niz ja sie zorentowałem ze gość che sie ścigać..... zresztą niewazne , pozatym a3 troche mniej wazy przy tej samej mocy ma prawo być szybsza....

---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:14 ----------

Fantomas i Kerczi mam brać wiecie co na mecz ? :wink:

Opublikowano

Wiem mówiłem mu o tym że nie ma co się podniecać bo ile waży A3 w 1 budzie a ile B7.

Jeździłem tą A3 i nie powiem fajny gokart.

Opublikowano
  • Autor

Panowie, jest plan :)

Sobota Grill , Ośrodek Krakowianki w Borku domek wynając można bezproblemów.

Kto by się pisał ?

Opublikowano

Zrobić akcję sms :question::naughty:

Ja oczywiście chętny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.