Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cuber, sorry za zawracanie głowy, ale jednak w pon jadę zrobić u Daniela ( Tuning tech center). W każdym bądź razie dzięki

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cuber, sorry za zawracanie głowy, ale jednak w pon jadę zrobić u Daniela ( Tuning tech center). W każdym bądź razie dzięki

znam kilka samochodów zrobionych przez Daniela (w tym mój) i wszystko z nimi ok. Daniel dobry jest w te klocki .

Opublikowano

znam kilka samochodów zrobionych przez Daniela (w tym mój) i wszystko z nimi ok. Daniel dobry jest w te klocki .

wiem wiem bo już u niego robiłem, szkoda tylko, bo nie ma u siebie hamowni, ponoć w Niepołomicach hamują jak potrzeba. W pon podjadę na program.

radimm, hamował Ci gdzieś auto?? czy na swoją rękę??

Opublikowano

hamownia na swoja reke, chyba że się dogadasz z Danielem że jedziecie po programie razem :wink: Tunerowi do pisania programu hamowania nie jest potrzebna :wink:. Polecam Termanowskich w Niepołomicach. Za ośke 100zł. Spoko koleś, też zajawiony na jakieś modzenie przy silniku, można z nim pogadać.

Opublikowano

radimm, masz foto wykresu?? pytam z czystej ciekawości jaki Ci zmodził

Opublikowano

kliknij w moją sygnature i na pierwszej stronie masz wykres po programie, i wykres ostatni z innymi bonusami pod maską :wink:

Opublikowano

ok dzięki. Jutro zadzwonię się konkretnie umówić, dziś dzwoniłem tylko wstępnie. Można wiedzieć ile płaciłeś za program??

Opublikowano

ja program robilem rok temu to placilem 700, a teraz za korekte 400

Opublikowano

no mi myślę też za 700 zrobi, dogadamy się. Dzięki za info

Opublikowano

czesc Panie i Panowie

Opublikowano

Witam Kierownika :hi:

Opublikowano

Wysłane z okrętu podwodnego za pomocą torpedy kaliber 533.

:polew:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

Nagrane parę godzin temu na Łagiewnikach:decayed:

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

:eusathink::eusathink::eusathink:

:polew:

Opublikowano
np. na parkingu Castoramy na zakopianskiej i wtedy pojedziemy wszyscy autami na ośrodek.

:facepalm: Pablo, ogarnij się...

Opublikowano
np. na parkingu Castoramy na zakopianskiej i wtedy pojedziemy wszyscy autami na ośrodek.

Tobie jak zawsze coś nie pasuje:facepalm:

Opublikowano
Czy mógłbym się z kimś zabrać z Huty? Nie będzie to zbytnim obciążeniem?

Gdzie z Huty ? Możemy się jakoś ustawić ? Cuber pewnie też by z Nami jechał.

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------

Tobie jak zawsze coś nie pasuje:facepalm:

Pablo, spoty są w czwartki. MY umawiamy się na grilla...

Opublikowano

Ja też się z wami wezmę :decayed:

Miałem na myśli osoby które autami podjadą to by się mogli zgadać w jednym miejscu i podjechać razem a nie błądzić i dzwonić z zapytaniem gdzie jesteśmy dokładnie.

Opublikowano

mamy juz domek zaklepany bo jeżeli nie to są one jakiś kilometr od mojego domu więc moge jutro będąc na spacerze z Córką podejśc tam i zamówić domek zeby na wieczór posprzątali ładnie jak elita przyjeżdża na camping :decayed:

ilu jest w końcu chętnych ? deklarowac się tutaj najpóźniej do jutra do 12 w południe zeby było wiadomo kogo sie spodziewać

Opublikowano

Pablo, to chcesz się z Nami brać a organizujesz jakieś spotkanie samochodowe wcześniej... Żywiecka to nie Manhatan, ktoś przyjedzie autem to na pewno trafi.

Lepiej grilla jakiegoś byś ogarnął bo mój w odstawkę już poszedł...

Opublikowano

ja tez chce teraz zrobić program, niby jestem ugadany z gościem z Żywca ale jakbys nex był w stanie załatwić u tego Twojego Gostka w dobrej cenie to bym sie pisał....

---------- Post dopisany 14-07-2012 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2012 at 23:59 ----------

dobra cena to dla mnie 700 stówek

---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

Pany ma ktoś z Was zestaw kluczy potrzebny do wymiany kierownicy na MF ? myślałem ze mam w garażu ale widocznie komuś musiałem pożyczyć i nie pamiętam komu :facepalm: bo miałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.