Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Czyli miało byc tak pieknie a wychodzi jak zawsze :facepalm:

ps. chyba zsotaje opcja wieczorem wyjsc na wódke do miasta

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale nie odwołujcie! 5 osób to mało ale przynajmniej jednym autem się można zabrać...

Jarko - mieszkam w puchatku i chodziłem do 144

Opublikowano

boseron, 800zł od twojego auta powiedział, ale myślę że ubijemy jeszcze. Wstępnie na poniedziałek się umówiłem na 11:00, pasowało by Ci??

Opublikowano

To całkiem blisko mnie :grin: A Ty jesteś pewnie rocznik Kałuzińskiego i wychowanków Podolskiego :eusathink:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

Czyli miało byc tak pieknie a wychodzi jak zawsze :facepalm:

ps. chyba zsotaje opcja wieczorem wyjsc na wódke do miasta

Poczekaj jeszcze chwilę, może Pablo coś ogarnie :grin: Ja na miasto średnio mam ochotę, ale jakby co to wódeczki dziś nie odmówię :wink:

Opublikowano

Forum łączy ludzi :decayed:

Poczekajmy do 14-15 może Transit i lennox się zadeklarują to będzie nas 7 i już można posiedzieć.

Opublikowano

A co z Manią, Themoniastym ?

Opublikowano
  • Autor

Nex a gdzie Ty chcesz zchipować auto ? :whistling:

Opublikowano

To całkiem blisko mnie :grin: A Ty jesteś pewnie rocznik Kałuzińskiego i wychowanków Podolskiego :eusathink:

:

Z Kauzińskim to nawet w którejś klasie w ławce siedziałem.

Opublikowano
  • Autor

Nex => :wink:

Jarko co do Mani to uj wie on ostatnio pod pantoflem jest , themoniasty przeziębiony jest z tego co mi wiadomo ,

Więc jak z grillem bo ręce opadają poprostu , kazdy wie ze dzis chcemy cos ogarnąc to ludzie siedzą i nawet słowa nie napiszą w temacie.

Transit jest chętny z tego co mówił i pisał w czwartek, do Lenoxa zadzwonie zaraz

Opublikowano

ja bym wpadł ale przez dyżury nocne nie dam rady

Opublikowano
Nex => :wink:

coś nie tak?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Widze ze organizacja po Krakowsku lokalnie jak zwykle do d*p.y!

Póxniej jest gadanie a to a sramto ale jak juz sie chce coś zorganizować to jak zwykle wszystko w d. :facepalm:

Opublikowano

J. p.

KWA

facepalm

itd. itp.

Opublikowano

kolejny puchacz? :grin:

Opublikowano

przed momentem byłem na krakowiance i zamówiłem domek na 20 tą , babka z recepcji powiedziała koszt 150 zł/dobe i za osoby które nie śpią a przebywają na terenie ośrodka 10 zł od łeba, zawsze mozna sie wycofać, Transit jest chętny tylko chyba jest w pracy teraz i nie odbiera, to jak bo ja jestem chętny a ośrodek i domki fajnie wyglądają ! Cuber podobno Ty masz odmek za 100 zł słyszałem....od jakiegoś Krzyśka.

nex cena dobra ale w pracy jestem wtedy :kwasny: a samochód jak w opisie

Opublikowano
przed momentem byłem na krakowiance i zamówiłem domek na 20 tą , babka z recepcji powiedziała koszt 150 zł/dobe i za osoby które nie śpią a przebywają na terenie ośrodka 10 zł od łeba, zawsze mozna sie wycofać, Transit jest chętny tylko chyba jest w pracy teraz i nie odbiera, to jak bo ja jestem chętny a ośrodek i domki fajnie wyglądają ! Cuber podobno Ty masz odmek za 100 zł słyszałem....od jakiegoś Krzyśka.

nex cena dobra ale w pracy jestem wtedy :kwasny: a samochód jak w opisie

Cuber mówił że ma kogoś znajomego w tym ośrodku, więc może ten ktoś mu zrobił dobrą cenę. Jeżeli jest zarezerwowane to OK. Jak przyjedziemy to Cuber załatwi z kim trzeba by było za 100 - chyba że ja źle zrozumiałem.

Opublikowano

juz wiem dla Nas za 100 więc cena ok narazie jest nas 5 osób Jarko, Cuber, Boseron, Pablo , Electrofinger..... jeszcze 2 osoby i w 7 będzie super !

Transit chyba będzie ale on koińczy prace o 19 tej i dopiero będzie pod komem, Lenox ? ktoś dzwonił ? a reszta Michał co z Tobą ? Fantowski ? Ruks? pytam o tych co mogą ? Chłopy dawać dawać

Opublikowano

boseron, to na którą Cię umówić?? ja jadę na 11

Opublikowano
Cuber mówił że ma kogoś znajomego w tym ośrodku, więc może ten ktoś mu zrobił dobrą cenę. Jeżeli jest zarezerwowane to OK. Jak przyjedziemy to Cuber załatwi z kim trzeba by było za 100 - chyba że ja źle zrozumiałem.

Panowie mogę dzwonić do tego gościa co Cuber mówił tylko ważne pytanie czy chcecie robić grilla dla 6 osób bo w tej chwili tylu nas jest.

Jeśli wszyscy są na tak to dzwonię do niego i nas umawiam albo zostajemy z tym domkiem co Boseron załatwił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.