Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem turbo, sprzeglo z dwumasem i pompę oleju z gniazdem, w sumie 5 tys. Tak to auto lata aż miło już drugi rok na programie w vtechu 187KM i 420 Nm

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli mowisz ze oplaca sie kupic 2.0 tdi ?? samochody z 2.0 tdi so duzo tansze od 1.9 np roznica miedzy b6 1.9 i b7 2.0 jest jakies 2tyszl

Opublikowano

Ale uwierz że nie jest to kwestia silnika. Jeśli myślisz o b7 za ok. 33 to odrazu sobie odpusc.

Opublikowano

B7 BLB is the best prawda Kerczi :grin:

Opublikowano

dzień dobry:hi:

ehh trza do pracy jechać:facepalm:, miłego dnia Wam życzę:wink:

Opublikowano
drugi rok na programie w vtechu 187KM i 420 Nm

ścigałeś się z jakimś 1.9 B6 po programie?? Pamiętasz że w serii kiedyś na bora szliśmy identycznie.

Opublikowano

Dzień dobry! :hi:

Opublikowano

KERCZI jeszcze jedno, możesz pokazać wykres jak przebiega prosta niutków po programie?

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

mi wpadla do glowy ostatnio mysl jedna otoz pomyslalem zeby kupic e46 330ci taka torpede mala w coupe i pogonic a4

C25076838_2.jpg

Opublikowano
mi wpadla do glowy ostatnio mysl jedna otoz pomyslalem zeby kupic e46 330ci taka torpede mala w coupe i pogonic a4

http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C25/07/68/C25076838_2.jpg

:wtf: nie chcesz być już naszym kolegą ?? :punish::whip2:

za takie pomysły to:banned:

:wink: Michał nie pleć głupot...

Opublikowano

alez czemu bede latal na spoty ale chce jakas torpede bo malo mi predkosci wiesz nie chodzi o to ze a4 mi sie nie podoba nie sprzedawal bym ale mnie nie stac na posiadanie dwoch na raz :wink:

Opublikowano

:hi:Ciekawe te dyskusje o tjuningu, kontynuujcie bo ja też o tym myślę ale narazie zbieram info i fundusze. :wink: Najpierw zresztą chyba jeszcze hamulce pójdą do zmiany tylko potrzebuje sprawdzić u kogoś czy moja felga 16" wejdzie na tarczę 320.

A propos, pytanie co z hamownią dla :quattro: jest gdzieś w okolicy? Szkoda że akurat wczoraj nie dałem rady podjechać z Wami bo chociaż stan auta by gość sprawdził czy nadaje się do virusowania :kwasny:

Opublikowano

termanowscy maja Q też hamownie.

Michaał BMW e46 330 + soft :kox: kolega ma soft w tym silniku tylko buda e39 - ładnie to lata :decayed:

Opublikowano

http://photos03.otomoto.pl/photos/original/C25/07/68/C25076838_2.jpg

E śterdziści sześ fajne :wink: Jak zastanawiałem się nad zakupem to było drugie auto jakie brałem pod uwagę z tym że 320d ze skrzynią 6-ką, oczywiście kombi ale ta kombinacja jest rzadko spotykana. Wygrało jednak :a4fan: ze względu na :quattro: Na plus dla beemki mniejsze o jakieś 1,5 l spalanie i chyba tyle. Jakbyś jednak brał 330 benzynkę to weź pod uwagę że spalisz raczej za dwa razy tyle co dizelkiem w :audi:

Opublikowano
spalisz raczej za dwa razy tyle co dizelkiem w :audi:

albo lepiej :D

:hi:

Opublikowano
  • Autor
A propos, pytanie co z hamownią dla :quattro: jest gdzieś w okolicy? Szkoda że akurat wczoraj nie dałem rady podjechać z Wami bo chociaż stan auta by gość sprawdził czy nadaje się do virusowania :kwasny:

V-tech na biezanowskiej posiada :)

ps. Kerczi ma program wyjebany w kosmos :decayed: ja odstaje z rolki ale pewnie dlatego ze jest ok 200 kg różnicy

Opublikowano
termanowscy maja Q też hamownie.

To gitara :-) Nex, dałbyś numer do gościa to go jeszcze coś niecoś podpytam.

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

Nadciąga rewolucja w sposobie tankowania aut - Moto w Onet

Opublikowano

Cuber, ile kosztuje hamownia w V-Tech??

ruks PW, Termanowscy mają hamownie i koszt to 100 ośka, 150 Quattro, wczoraj byliśmy w 4 to po 100 każdy dał nawet sati z Quattro

wieczorem dam filmik z przyspieszenia po programie

EDIT:

V-tech hamownia:

Pomiar na hamowni jednoosiowej - 150,00

Pomiar na hamowni AWD - 200,00

Opublikowano
  • Autor

- rabat na klub :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.