radimm Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 nooo... mi już dziewczyna mówi że jestem po***ny ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:15 ---------- a gdyby wiedziala o wszystkim co z tego ogladania weszlo w zycie.... nie bylaby juz moja dziewczyna
fantowski Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 p.s. aha wszystkim wtajemniczonym....... właśnie skończyłem heh no własnie zastanawialem sie co i jak skoro na forum jestes
FANTOMAS Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 p.s. aha wszystkim wtajemniczonym....... właśnie skończyłem zmiażdżyłeś mi psyche teraz :polew: jest se szybki lopez nie to CLH lepsze niż niebieska tableta
ruks Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 p.s. aha wszystkim wtajemniczonym....... właśnie skończyłem Czyli "coming home" się udało w 100%, Lennox trzeba będzie u mnie też wyrezać ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ---------- ja nie wiem Wy tez macie taką obsesje ze przeglądacie allegro ...... co by tu dokupić do mojej A4 czy to hobby sie kiedyś skończy ? Ja przeglądam ale w poszukiwaniu konkretnych rzeczy już, np lusterko wewnętrzne fotochrom mam do wymiany. Poza tym w planie jeszcze min program, RNS-E, hak, większe hamulce i mam nadzieję że tyle bo w drugim aucie też jest lista (na szczęście już nie tak duża) a potem jeszcze jest w kolejce zakup RWD... moto... terenówki i campera Ale hobby mieć trzeba
ruks Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Nowy pracownik w Biskupicach Zdjęcia na tablicy | Facebook
fantowski Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ruks Ty masz te wczorajeszcze zdjecia? Pablo jakieś robił
ruks Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ruks Ty masz te wczorajeszcze zdjecia? Kilka sztuk pstryknąłem ale raczej klasykom. BTW Galeria: Zobacz ogromny pomnik Tu-154. Z wnętrza wygląda Lech Kaczyński - (1/6) - Sfora
fantowski Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Ruks Ty masz te wczorajeszcze zdjecia? Kilka sztuk pstryknąłem ale raczej klasykom. BTW Galeria: Zobacz ogromny pomnik Tu-154. Z wnętrza wygląda Lech Kaczyński - (1/6) - Sfora
boseron Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 dzień dobry , miłego dnia, ja dziś dyżuruje z Córką Ruks to u mnie jeszcze program, fotele ( juz zamówione) , bixy, listwy na drzwi s4, parktronic tył ( zamówiony) , zderzak s-line....... troche tego jest ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- dobrze ze CLH juz mam dzieki Lenoxowi aha w tym tygodniu dojdzie kierownica MF obszyta perforowaną skórą z obszyciem s-line , sam jestem ciekawy jak to wyjdzie
Krzysiek29 A4 Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak tam boseron dostałeś link? Będziesz brał to w ogóle?
Wąski Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 miłego Pablo przez Ciebie klasyki zmieniają miejsce spotkań
fantowski Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 miłego Pablo przez Ciebie klasyki zmieniają miejsce spotkań dlaczego? Wąski tel.
Rekomendowane odpowiedzi