Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po wypoczynku... witaj Krakowie :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie wyjsciowa ale pewnie to ona odgrywa tam glowne role byc moze widocznie gosc poszedl na majatek :)ale nie ma co ich oceniac nie znajac :) niech im sie wiedzie ale mogli by troche mi odstapic

:facepalm:

Bartek fajny koleś i na majątek raczej iść nie musiał.

Opublikowano
Opublikowano

:hi:

to audi na blachach z Raciborza... ale nie wiem czyje to

37581522973715042710764.jpg

miłego dnia

Opublikowano

Powitać w poniedziałkowy poranek :hi:

ładny składak z tej B6:doh:

Opublikowano

Pozdrowienia z nad Morza mieszczuchy :) smazymajajka :P

Opublikowano
Pozdrowienia z nad Morza mieszczuchy :) smazymajajka :P

:siema: jak pogoda nad morzem?

Opublikowano
:bry: ekipa.
Opublikowano

Za 1750zł ostatnio białego kupiłem a za niebieskiego daję 1800zł.

Teraz są z brandem i mało jest już "czystych" ale o dziwo orange nie daje jeszcze simlocka :naughty:

Opublikowano

To jest "okazja" w którą raczej nie wierzę bo tak to poszedłby od razu.

Zadzwoń do gościa zapytaj się z jakiej sieci, kiedy dokładnie go brał i jaką ma wersję softu, sprawdzi w ustawieniach.

Tym bardziej że jak wziął taki telefon to powinien się orientować ile płacą w punktach/komisach za niego i wiedziałby że od ręki dostanie nawet więcej bo 1800zł a chce mniej:facepalm:

To moja lista :arrow2:Skup telefonów komórkowych. Nasza oferta - cennik.

Opublikowano

To jest "okazja" w którą raczej nie wierzę bo tak to poszedłby od razu.

Zadzwoń do gościa zapytaj się z jakiej sieci, kiedy dokładnie go brał i jaką ma wersję softu, sprawdzi w ustawieniach.

Tym bardziej że jak wziął taki telefon to powinien się orientować ile płacą w punktach/komisach za niego i wiedziałby że od ręki dostanie nawet więcej bo 1800zł a chce mniej:facepalm:

To moja lista :arrow2:Skup telefonów komórkowych. Nasza oferta - cennik.

heh to chyba była okazja bo już telefonu nie ma :decayed:

Opublikowano
heh to chyba była okazja bo już telefonu nie ma :decayed:

Tak bo powiedziałem mu że daje 1800zł i pojechał sprzedać na M1:decayed:

Żartuje :grin::decayed:

Opublikowano

Za 1750zł ostatnio białego kupiłem a za niebieskiego daję 1800zł.

Teraz są z brandem i mało jest już "czystych" ale o dziwo orange nie daje jeszcze simlocka :naughty:

ja mam takie pytanie odnosnie tych S3 - co za roznica czy soft jest brandowany czy nie?

Opublikowano

No czy masz oprogramowanie wepchane przez sieć komórkowa

Opublikowano
ja mam takie pytanie odnosnie tych S3 - co za roznica czy soft jest brandowany czy nie?

Taka że jak masz wrzucony soft od takiego orange to masz ich aplikacje zainstalowane w menu które dodatkowo zamulają system, nie możesz sobie sam zrobić większej aktualizacji bo możesz utracić gwarancję itd. itp.

Kupując telefon w salonie/sklepie typu media markt/euro to masz wtedy czysty stockowy soft (rom).

Oczywiście zawsze możesz postawić nowy czysty soft ale tak jak napisałem wcześniej mogą się przypier..lić w razie gwarancji jak byś oddawał do naprawy.

Zobacz: Brandowanie, czyli jak operatorzy zabijają Androida - Wykop.pl

---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:39 ----------

Ktoś inny może powiedzieć że to wina google bo daje otwarty system jakim jest android ale to już duży temat i nie ma co o tym dyskutować :decayed:

Opublikowano

ok, wiem co to znaczy "brandowany soft". I rozumiem, ze moze to stanowic problem z telefonami na przyklad Sony Ericsson. Ale jaki jest problem z S3 (czy ogolnie Samsungiem), ktory na zadnym swoim urzadzeniu w Polsce (czy nawet na swiecie poza paroma wyjatkami) nie blokuje bootloader'a wiec mozna na niego wgrac dowolny soft (poczynajac od kernela przez dowolne recovery na rom'ie z OS'em skonczywszy). Robiac nandroid backup mozna w kazdej chwili wrocic do wersji z pudelka - wiec dlaczego S3 z brandowanym softem sa tansze od tych bez paru dodatkowych smieci, ktorych usuniecie zajmuje 15 minut?

Opublikowano

Bo zmieniając soft tracisz gwarancje. A ją osobiście też nie lubię brandowanych telefonów i sam wolę dopłacić 50-100 zł więcej za czystą sZtukę i n ie dlatego nie potrafię później tego zmienic

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.