fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie ma ktoś do pożyczenia miernik/czujnik grubości lakieru ??
KOval81 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie - rozmawiałem właśnie z właścicielem w/w A4B8. Ponoć auto było uszkodzone - zmieniona maska, zderzak przedni i błotnik prawa strona najprawdopodobniej. Samochód robiony w CompSporcie przez poprzedniego właściciela, podobno związanego z krakowskim oddziałem CS - może ktoś zna takiegoż jegomościa, który się woził czymś podobnym? Firma ubezpieczeniowa odkupiła i auto trafiło w obecne ręce:decayed: VIN WAUZZZ8K2AA034778 Będzie ktoś pomocny to sprawdzić? ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- Obecnie auto jeździ w Siedlcach od maja chyba. Właściciel twierdzi, że ponoć oliwy nie siorpie, ale kto to wie:decayed:
ruks Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wąski zmieniłem stanowisko, trzeba sie piąć do komendanta hehe ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Panowie no spoty sa rewelacyjne Nasze Krakowskie :facepalm: czy przyjade na następny hmmm patrząc po wczorajszym to chyba nie bardzo jest sens! Wyluzuj, okres urlopowy jest A ostatnio było parę fajnych spotów połączonych z wizytami na klasykach lub bora ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- Ferrari w ogniu w centrum Warszawy UPS Ciągle się palą włoskie szajsy Chociaż FF mi się podoba
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 pablo ile simlock do HTC TOUCH DIAMOND? 40zł
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jak tam koledzy?? Nuda:kwasny: :grin:
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie przyszła pora by zacząć rezać coś w środku mojego wozidła myślę o dekorach... jakieś podpowiedzi sugestie uwagi ??
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Na 1 strzał RNS-E, później kiera MF lub taką jaką ma KERCZI ścięta na dole, dekory na alu zapodać, czarna podsufitka jeśli nie masz. To tak na początek
radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 masz ciemne wnętrze to wrzucałbym dekory w jakiś jasny kolor żeby tonacje wnętrza trochę przełamać
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 nie wszystko na raz bo nie mam tak zasobnej kieszeni na początkiej dekory i myślę czy kupować alu czy te moje oklejać folią ??? później to albo kiera albo podsufitówka..
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A nie myślisz najpierw o RNS-E? To jest pierwszy mod jaki bym zrobił w B6/B7.
radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 nie wszystko na raz bo nie mam tak zasobnej kieszeni na początkiej dekory i myślę czy kupować alu czy te moje oklejać folią ??? później to albo kiera albo podsufitówka.. oj tam alu... jebnij dekory w pomarancz
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A nie myślisz najpierw o RNS-E?To jest pierwszy mod jaki bym zrobił w B6/B7. wiem, że Ty byś tak zrobił bo już mi to 100razy mówiłeś na RNSa na razie nie uzbierałem. za mało pająków teraz idzie w sprzedaży:grin:
Wąski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie przyszła pora by zacząć rezać coś w środku mojego wozidła myślę o dekorach... jakieś podpowiedzi sugestie uwagi ?? jak coś to ja mam alu elementy
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 na RNSa na razie nie uzbierałem. za mało pająków teraz idzie w sprzedaży:grin: Trzeba rozszerzyć biznes o węże i będziesz sprzedawać anakondy
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 na RNSa na razie nie uzbierałem. za mało pająków teraz idzie w sprzedaży:grin: Trzeba rozszerzyć biznes o węże i będziesz sprzedawać anakondy a zdziwiłbyś się bo w krk są i też tacy co hodują anakondy
Rekomendowane odpowiedzi