ficjor Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Witam Panowie - szybki temat: Potrzebuję namiary na warsztat, który oceniłby mi b5 quattro przed kupnem (uszkodzone) - tzn czy po strzale nie oberwało się elementom konstrukcyjnym samochodu . Z góry dzięki Pozdrawiam
Me.how Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 , nie wie Ktoś gdzie mozna dostac turbo do AVF ? regen/nowe ?
Wąski Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 , nie wie Ktoś gdzie mozna dostac turbo do AVF ? regen/nowe ? PV ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- WitamPanowie - szybki temat: Potrzebuję namiary na warsztat, który oceniłby mi b5 quattro przed kupnem (uszkodzone) - tzn czy po strzale nie oberwało się elementom konstrukcyjnym samochodu . Z góry dzięki Pozdrawiam czwartek GK jest spot na pewno koledzy Ci najlepiej sprawdzą czy warto kupować
PABLO Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. S3 i Note doszły w dobrej cenie.
nex Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 , nie wie Ktoś gdzie mozna dostac turbo do AVF ? regen/nowe ? chcesz moje?? nieregenerowane, ale oczywiście używka, nie wiem czy takie Cię interesuje. Będę na dniach najprawdopodobniej brał BRD, Kup albo nowe albo używane, ja np regenerowanego bym nie kupił
boseron Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 nex a nie lepiej kupić regenerowane niż mocno zużyte nadające sie do regeneracji ?
nex Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ja regenerowanej bym nie kupił bo już dość naczytałem się na jakich częściach regenerują i ile takie turbiny chodzą. Kupuje dziś BRD po przelocie 11tyś km
FANTOMAS Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Karol jeszcze raz no jeszcze raz proszę przemyśl decyzję może szkoda marnować takie geny
Wąski Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ja regenerowanej bym nie kupił bo już dość naczytałem się na jakich częściach regenerują i ile takie turbiny chodzą. Kupuje dziś BRD po przelocie 11tyś km a skąd pewność że ma 11 tyś
boseron Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 właśnie.... bo ktoś tak napisał nie twierdze ze tak nie jest ale nie masz nigdy pewności jezeli to nie Ty zrobiłeś te 11 tysięcy
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 przykre Zmarł "Big Mike" z "Zielonej Mili" - TVN24
gruszka Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 przykre Zmarł "Big Mike" z "Zielonej Mili" - TVN24 No jak w twoim podpisie
PABLO Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 przykre Zmarł "Big Mike" z "Zielonej Mili" - TVN24 Szkoda, lubiłem tego aktora wszystkim.
Transitpower Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 przykre Zmarł "Big Mike" z "Zielonej Mili" - TVN24 Szkoda człowieka
nex Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ja regenerowanej bym nie kupił bo już dość naczytałem się na jakich częściach regenerują i ile takie turbiny chodzą. Kupuje dziś BRD po przelocie 11tyś km a skąd pewność że ma 11 tyś skoro kupuje to od VIP-a spanky, to wydaje mi się że jeżeli tak pisze to można mu wierzyć?
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 ja regenerowanej bym nie kupił bo już dość naczytałem się na jakich częściach regenerują i ile takie turbiny chodzą. Kupuje dziś BRD po przelocie 11tyś km a skąd pewność że ma 11 tyś skoro kupuje to od VIP-a spanky, to wydaje mi się że jeżeli tak pisze to można mu wierzyć? kolega uwierzył w napis na płocie ci.... i strasznie go później bolało
gregfr Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 witam Pytanko mam Panowie, podejdzie to pod b6 ? bo cos mi sie wydaje ze to pod b7 a z opisu jednoznacznei wywnioskowac nie moge - chyba ze tylko ja mam taki problem... alledrogo
Rekomendowane odpowiedzi