Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma grać :decayed: jest kilka afn'ów na forum z takim rozwiązaniem i daje to radę, to chyba jedyna sensowna alternatywa dla tego silnika po małych witaminach :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmm a moze do ahu/1z tez wejdzie poniewaz czeka mnie wymianka tez sprzegła myslisz ze tak jak do ciebie do mnie tez wejdzie p&p

Opublikowano

ty masz koło jednomasowe, a to sprzęgło jest pod dwumase, więc raczej nieee :wink:

Opublikowano

to w jaki sposob zakladaja jednomas zamiast dwumasa do avf??

Opublikowano

wiesz fizycznie jest to możliwe pewnie, ale musisz zmienić koło na dwumasowe, a taki zestaw kosztuje ze sprzęgłem ok1700zł i to już powoduje że ta operacja się nie opłaca, chyba że robisz jakiś gruby projekt, w którym koszta nie grają roli :decayed:

Opublikowano

ok to pozostane przy planie na 110km w golfie hehe turbo sie nie wlacza u mnie wcale

Opublikowano

Michał, skoro ty masz gofra, to poszukaj informacji, bo kiedyś natknąłem się na jakieś wzmianki ze sprzęgło z Corrado G60 wrzucają do tych silników, w Audi to nie wypali bo tam silnik wzdłużnie leży, a w gofrze poprzecznie chyba

---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

turbo sie nie wlacza u mnie wcale

może masz sdi :grin:

Opublikowano

hehe nie nie ale jest turbo zaje olejem i laguje strasznie od 3tys na 4 biegu nie ciagnie juz wogule

Opublikowano

haolo halo co macie do corsy B :kwasny: moja żonka Tym jeździ od lutego i ani razu nie zawiodła nawet przy - 20 mrozach a moje A4 wtedy nie paliło hehe, radim mój mechanik z wieliczki wymieniał mi sprzęgło robocizna 300 zł bo to jest troche roboty z tym, byłem przy tym.

Pany a ja sobie tak od wczoraj myśle nad wymianą B7 na Citroena C5 z tym zawieszeniem pneumatycznym , taka cytryna z 2008 roku czyli nowy model w tych samych pieniądzach praktycznie co moje A4 a komfort jazdy podejrzewam ze o niebo lepszy no i wyposażenie wszystko ma ten smaochód praktycznie, fakt to Cytryna ale ten model im sie udał

ŚLICZNY CITROEN C5 PNEUMATYKA NAVI 100% ORYGINAŁ!! (2670672817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co Wy na to ? rodzinne to to jest i chyba więcej ma miejsca z tyłu

---------- Post dopisany at 01:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

brzcitroen.jpg

---------- Post dopisany at 01:47 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ----------

ten jest wypas

CZARNY CITROEN C5 2.0 HDI 140PS ALU17' SKÓRA NAVI (2675449310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
haolo halo co macie do corsy B :kwasny: moja żonka Tym jeździ od lutego i ani razu nie zawiodła nawet przy - 20 mrozach a moje A4 wtedy nie paliło hehe, radim mój mechanik z wieliczki wymieniał mi sprzęgło robocizna 300 zł bo to jest troche roboty z tym, byłem przy tym.

Pany a ja sobie tak od wczoraj myśle nad wymianą B7 na Citroena C5 z tym zawieszeniem pneumatycznym , taka cytryna z 2008 roku czyli nowy model w tych samych pieniądzach praktycznie co moje A4 a komfort jazdy podejrzewam ze o niebo lepszy no i wyposażenie wszystko ma ten smaochód praktycznie, fakt to Cytryna ale ten model im sie udał

ŚLICZNY CITROEN C5 PNEUMATYKA NAVI 100% ORYGINAŁ!! (2670672817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 01:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

http://img819.imageshack.us/img819/4922/brzcitroen.jpg

---------- Post dopisany at 01:47 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ----------

ten jest wypas

CZARNY CITROEN C5 2.0 HDI 140PS ALU17' SKÓRA NAVI (2675449310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zdrajca :audi::tongue4:

gdybyś to wczoraj napisał to bym pooglądał dokładnie bo przyjechał do firmy klient właśnie taką cytryną..

oponki zamówione :naughty: podziękowania dla Roberta:wink:

Panowie, a może dzisiaj zamiast spota uderzyć gdzieś w miasto na jakąś popijawe ??? co WY na to?? :naughty:

Opublikowano

Boseron a wiesz dlaczego kierowcy Citroena nie pozdrawiam się na drodze??

Bo widzieli się rano w serwisie ;)

Tyle w temacie francuskiego auta...

Opublikowano

ja bym wolal zostac przy starszym audi niz najnowszym citroenie bo to szmelc myslisz ze czemu ceny takie przystepne za takie samo audi z podobnego roku w podobnym wyposarzeniu trzeba dac 70tys tyle w temacie

Opublikowano
sprawdzilem wszystko ok z tym ori xenon ale bez drl auto zarejestrowane ale przebie 46tys nie realny

jak to auto z USA to realne bo tam nie robią takich przebiegów ale bardziej bym się skłaniał że było uwalone dłuuugo stało i stąd tak mały przebieg , z tymi xenonami to bym raczej nie był taki pewien bo jak nie ma przełącznika od DRL to nie ma prawa być ori xenonów zresztą xeny w aucie z USA to rzadkość zresztą wystarczy podpiąć vag-a i sprawdzić czy jest sterownik , albo sprawdzić na wlepce czy jest PR dla xenów lub zobaczyć czy się samopoziomują po przekręceniu stacyjki tylko trzeba przejechać autem więcej niż 5km/h bo jak auto stoi i miało już odpalaną stacyjkę i był proces poziomowania to potem się już drugi raz nie włączy ta funkcja żeby oczka poszły w dół.

Boseron cytryna to baardzo komfortowe auto. Kiedyś w topgirze pokazywali jak relacjonują wyścigi konne i gość z "reki" kręci kamerą wystając z szyber dachu i zapitalają tak wzdłuż toru obraz był praktycznie bez poruszń to samo zrobili bejcą 5 i.....kamera latała jakby gościa prąd piescił ale niestety francuzy to kiepska jakiość materiałów (zwłaszcza plastiki) no i elektronika która jest niby mocno rozbudowana ale bardzo awaryjna ale mają dobre i ekonomiczne grzechotniki.

Grucha szuka Corsy bo podobno się w niej bardziej efektownie składa fotel jak strzela ze sprzęgła na światłach niż P206 no i jest też bardziej męska od P206

Opublikowano

byc moze jest jak mowisz auto jest ze stanow zarejestrowane w pl ktos jezdzil nie mogl sprzedac to wstawic chyba do komisu wvlepka z tylu jest tylko sprawdzic kody wyposazenia

Opublikowano

Boseron cytryna to baardzo komfortowe auto. Kiedyś w topgirze pokazywali jak relacjonują wyścigi konne i gość z "reki" kręci kamerą wystając z szyber dachu i zapitalają tak wzdłuż toru obraz był praktycznie bez poruszń to samo zrobili bejcą 5 i.....kamera latała jakby gościa prąd piescił ale niestety francuzy to kiepska jakiość materiałów (zwłaszcza plastiki) no i elektronika która jest niby mocno rozbudowana ale bardzo awaryjna ale mają dobre i ekonomiczne grzechotniki.

Wczoraj na mini spocie mówiłem mu o tym odcinku TG i tej relacji :)

Tam chyba kamera była przymocowana do auta z tego co kojarzę :decayed:

Citroën C6 en Top Gear (Espa

Wyżej filmik.

Opublikowano

http://img819.imageshack.us/img819/4922/brzcitroen.jpg

ten jest wypas

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Może kup sobie funkiel nową Dacię Logan...

Oferta - Dacia Logan - Potrzebujesz NOWE auto na wakacje? Zapraszymy do zapoznaia się z Dacią Logan MCV. Jest to kombi stanowiące idealny wybór dla akt

albo używaną Dacię Duster

DACIA DUSTER SALON PL 1 WŁASCICIEL FAKTURA VAT 23% (2660448753) - motoAllegro

Będziesz mógł sobie pokręcić regulacją klimatyzacji a nie tak jak w Audi - same przyciski, zero frajdy...

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

A może na tej stronie znajdziesz coś dla siebie?? Auta z Chin - samochody made in China - Geely, Chery, GWM, BYD Auto, DFM Dongfeng Motor, Hafei Auto i inne. :mysli:

Opublikowano

Ale pojechał :grin:

Opublikowano

Pany ale skoczyliście mi do gardła hehe, tak sobie po prostu głosno myśle na co by tu wymienić wózek...... bo szlak mnie trafia ze zawieszenie s-line koła tylko 17 stki a twardo tak ze plomby chcą wylecieć, fajnie sie jest troche polansować ale zero komfortu na dziurawej drodze a u Nas w Krakowie to same dziury tylko !!! czasami mam ochote wysiąść na środku drogi pierdolnąć drzwiami i wsiąść w MPK , oczywiśćie są tez momenty gdzie trakcja i przyczepność zwłaszcza na łukach dróg gdzie inni jadą o połowe z mniejsza prędkoscią daje dużo frajdy z jazdy ( Pablo mógł sie wczoraj przekonać :wink: ) coś za coś a człowiek dalej nie wie co robić

Transit i do Ciebie mówie Dacia hm....... nie trafiłeś w moje gusta ale byłeś blisko :decayed:

Fantowski dobry pomysł z tym spotem tylko chyba mało kto sie przychyli. ja co prawda jestem po chorobie ale gardło bym odkaził :naughty:

Opublikowano

Albo mam jeszcze inny pomysł!!

Kup sobie Alfe Romeo. Poznasz mnóstwo nowych mechaników i codziennie rano wypijesz kawe z właścicielami takich aut w poczekalni w serwisie. Bo wiesz, te auta zostały zaprojektowane aby zawierać nowe znajomości i bardzo często je pielęgnować :naughty:

Opublikowano

Boseron, żebyś wiedział jak u mnie taczka jest :decayed: czasami się zastanawiam czy ja mam amoryzatory :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.