Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Trza nie raz po pracować:decayed: a dziś porządki przed świąteczne robiłem :facepalm:

Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować :decayed: a dziś porządki przedświąteczne robiłem :facepalm: " ??

czepiasz się szczegółów :tongue4:

Chopie... To nie są szczegóły... To są takie byki że aż w oczy szczypie jak świąteczne pierdnięcie :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Transit musisz chodzić tylko do Jeffsa bo natępnym razem to Ci się jeszcze przypomni oranżada z komunii...:::::)"):)

Transit musisz chodzić tylko do Jeffsa bo natępnym razem to Ci się jeszcze przypomni oranżada z komunii...:::::)"):)

Jak miałem komunie, to na stole oryginalna Coca-Cola stała!! Ojciec do Rajchu jeździł i przywiózł dla gości (bo synkowi tylko jedna przypadła) :grin:

No to niech będzie coca cola:) ale przynajmniej skończyło się na bąku świątecznym a nie na palących bebechach jak z restauracji proponowanej przez innych...:)

kupil bym taka s4 :wink:

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

kogo to?

Oferta - Audi S4 - Do samochodu posiadam dwa kluczyki ksiazke serwisowa wszystkie faktury napraw jakie zostaly przeprowadzone w serwisie... Moje inwest

powitać szanowne grono :hi:

Gdzieś był jak Cię nie było :naughty:

http://s14.postimage.org/6ov0i7yq8/DSC_0105.jpg

Ten chyba chciał mieć mega wypas w bixach :grin:

:hi:

kolo od tej czerwonej audi napewno w rajdach startuje i musi mieć lepsze doświetlenie drogi :wink:

Może ze Szwecji przywiezione. Tam połowa aut ma montowane dalekosiężne światła żeby łosia wypatrzeć :grin:

kupil bym taka s4 :wink:

---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

kogo to?

Oferta - Audi S4 - Do samochodu posiadam dwa kluczyki ksiazke serwisowa wszystkie faktury napraw jakie zostaly przeprowadzone w serwisie... Moje inwest

znam tą eSke , jeździ nią pracownik w firmie Bomar2 :) widze ją codziennie na zakopiańskiej :)

Panowie moze ktos będzie zainteresowany :)http://a4-klub.pl/malopolskie-85/gie-da-opolska-18405/index20.html#post3203002

Jutro w tej sprawie do Ciebie zadzwonie...

Oczywiście jestem zainteresowany :wink:

Panowie oglądacie Adamka na Orange Sport jeszcze sie nie zaczeła narazie przedwalka :kox:

mam dosc tego czekania :)

Cuber ja specjalnie na tą okazje wyszedłęm z domu na -7 i udałem sie do najbliższego monopolowego po whisky i cole :naughty: i dwie czekolady mleczne z orzechami i pełna rozpusta :wink: a jak w końcu święta idą

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

w rytmie Armin Van Buurena czekam na walke :banan: