Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Trza nie raz po pracować a dziś porządki przed świąteczne robiłem Chciałeś napisać "Trza nieraz popracować a dziś porządki przedświąteczne robiłem " ?? czepiasz się szczegółów Chopie... To nie są szczegóły... To są takie byki że aż w oczy szczypie jak świąteczne pierdnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po barszczyku? :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po barszczyku? :-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Dokładnie!! Już o tym wspominałem z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Transit musisz chodzić tylko do Jeffsa bo natępnym razem to Ci się jeszcze przypomni oranżada z komunii...:::::)") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Transit musisz chodzić tylko do Jeffsa bo natępnym razem to Ci się jeszcze przypomni oranżada z komunii...:::::)") Jak miałem komunie, to na stole oryginalna Coca-Cola stała!! Ojciec do Rajchu jeździł i przywiózł dla gości (bo synkowi tylko jedna przypadła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 :-) Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 :-) Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No to niech będzie coca cola:) ale przynajmniej skończyło się na bąku świątecznym a nie na palących bebechach jak z restauracji proponowanej przez innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kupil bym taka s4 ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- kogo to? Oferta - Audi S4 - Do samochodu posiadam dwa kluczyki ksiazke serwisowa wszystkie faktury napraw jakie zostaly przeprowadzone w serwisie... Moje inwest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 powitać szanowne grono Gdzieś był jak Cię nie było http://s14.postimage.org/6ov0i7yq8/DSC_0105.jpg Ten chyba chciał mieć mega wypas w bixach kolo od tej czerwonej audi napewno w rajdach startuje i musi mieć lepsze doświetlenie drogi Może ze Szwecji przywiezione. Tam połowa aut ma montowane dalekosiężne światła żeby łosia wypatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 kupil bym taka s4 ---------- Post dopisany at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- kogo to? Oferta - Audi S4 - Do samochodu posiadam dwa kluczyki ksiazke serwisowa wszystkie faktury napraw jakie zostaly przeprowadzone w serwisie... Moje inwest znam tą eSke , jeździ nią pracownik w firmie Bomar2 widze ją codziennie na zakopiańskiej Panowie moze ktos będzie zainteresowany http://a4-klub.pl/malopolskie-85/gie-da-opolska-18405/index20.html#post3203002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie moze ktos będzie zainteresowany http://a4-klub.pl/malopolskie-85/gie-da-opolska-18405/index20.html#post3203002 Jutro w tej sprawie do Ciebie zadzwonie... Oczywiście jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 audi a4 tuning....wmv - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie oglądacie Adamka na Orange Sport jeszcze sie nie zaczeła narazie przedwalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Panowie oglądacie Adamka na Orange Sport jeszcze sie nie zaczeła narazie przedwalka mam dosc tego czekania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Cuber ja specjalnie na tą okazje wyszedłęm z domu na -7 i udałem sie do najbliższego monopolowego po whisky i cole i dwie czekolady mleczne z orzechami i pełna rozpusta a jak w końcu święta idą ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- w rytmie Armin Van Buurena czekam na walke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 fajna historia :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dobra patrzymy na walke nie bedzie łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi