Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rowniez dziekuje za spota, w szczegolnosci Tobie Lennox :good:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

Ty masz jakas naprzyrodzona moc, wystarczy ze wsiadziesz do fury i sie sama naprawia :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
będę po raz drugi też i ja, więc wreszcie poznam Cię Pablo :banan:

Dzięki za spota choć nie zdążyłem na wigilię przyjechać bo taki zajeb w ten tydzień przed świąteczny że masakra:wallbash:

Miło że przyjechałeś :good:

---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ----------

PABLO pamiętaj o mnie, jakby coś było to daj znać ile co i jak i dorzuć jak będzie po pieniądzach uchwyt samochodowy do tego telefonu.

Ogarnę temat jak tylko będzie towar dostępny w hurtowni :banan:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------

Podziękował za spota

:polew:

Opublikowano

Dzięki Pany za spocika...troszke zimno bylo

Opublikowano

:grin::grin::grin: bo jakiś nowy będzie kminił całą noc który to był KERCZI :decayed:

---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------

David dobrze było Cię widzieć i ważne że zdrowiem coraz lepiej :good:

Opublikowano

dzięki za spocika , Kerczi dzięki ze w końcu wpadłeś

Opublikowano

również dzięki za spota i najważniejsze, za wigilię przy barszczyku za dwa-siedem:decayed:

Osz Ty :bicz::decayed:

Za taką kasę też by Ci smakował :naughty:

Dzięki za spota kamraci :hi:

Opublikowano

:decayed:

Pancie ma ktos patent na ta cholerna rolete w avancie??? Na byle dziurce mi sie zwija i zawału mozna dostać....ja ma byc zwinieta caly czas to ja predzej sciagne cala...

Opublikowano

Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta,

Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać :naughty:

Opublikowano

no ale On wypada w ogole stamtad...wczesniej piszczało w 2.0 to po oklejeniu problem zniknal. Teraz to w ogole wypada, roleta jest jakby luzna

Opublikowano
Karol oklej te końcówki czarną taśmą izolacyjną materiałową żeby były grubsze końce i wtedy nie wypada roleta,

Mario przyszalałeś z tą kolacją ale kto Bogatemu zabroni tym bardziej że barszczyk był gratis to nic tylko brać :naughty:

Stary... Jak przyjechałem do domu i puściłem sobie przedświątecznego (po-spotowego) bąka, to myślałem że mnie udusi, a oczy do tej pory mi łzawią :kwasny: Nigdy więcej gratisowych barszczyków :disgust:

Opublikowano

jak tam bylo na spociku??

Opublikowano
jak tam bylo na spociku??

Kijowato bo Ciebie nie było byku :grin:

Funny jingle bells - YouTube

Z tym o to akcentem dobranoc :hi:

Opublikowano

Stary... Jak przyjechałem do domu i puściłem sobie przedświątecznego (po-spotowego) bąka, to myślałem że mnie udusi, a oczy do tej pory mi łzawią :kwasny: Nigdy więcej gratisowych barszczyków :disgust:

:grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

dzieki za spocika panowie :hi:

Opublikowano

PABLO - Jingle bells - padłem :grin::grin::grin::grin::grin::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Dzieki za spota wariaty, widzimy sie za tydzien :naughty:

Opublikowano

Szkoda ze nie mogłem się dziś zjawić ale w robocie dziś jestem :-/

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

Czyli co :slina:....to nie ma tego końca świata czy co ??

bo mi się komornik zaświecił i nie wiem czy jest sens wydawać na paliwo :eusathink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.