Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j**ane k**wa złodzieje!!!

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co Ci ukradli?

Opublikowano

co Ci ukradli?

?????

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

Jakby ktoś chcial poprawić kondycje to wrzuciłem coś ciekawego do Giełdy :good:

Opublikowano

Mi na szczęście nic.. Ale miałem na myśli Mirona.

Młyn mam przedświąteczny to nie mam kiedy lookać na forum i teraz zauważyłem co się stało.

Opublikowano
Tomek ale czasy sie zmienily, teraz te urzadzenia sa bardziej precyzyjne. Kiedys mialem taki alarm w Toyocie, to jak przechodziles z metr od niej to juz wyla :)

no i właśnie o to chodzi będziesz latał do auta co tylko przejedzie koło auta jakiś oszołom z głośnieszym wydechem albo jakiaś ciężarówa takie czujniki wstrząsowe albo pojemnościowe są mało dokładne i ciężkie do skalibrowania bo z mojego doświadczenia były za czułe albo za słabo odbierały drgania zwłaszcza gdy się oddalałeś od miejsca montażu i pamiętajcie że takie czujniki montuje się bezpośrednio na karoserii bo w zapalniczce to żeby wyłapywało drgania to musi chyba ktoś skakać po aucie. Te czujniki stosuje się w autoalarmach jako szczekaczki tzn. jako straszaki żeby się nie zbliżać ale nie jako czujniki powiadamiające o alarmie chyba że centrala ma możliwość zliczania alarmów od takiej szczekaczki i dopiero po kilku sygnałach w odstępach czasu traktuje to jako włam ale takie coś to raczej mają centrale obiektowe w samochodowych się nie spotkałem (może takie są ?) ja w każdym razie nie ufam takim czujnikom tylko z pośrednich to mikrofale , PIR a z bezpośrednich to zwykły hebel przełącznika drzwi

Opublikowano
OK, jak cos to krzycz, cena ostateczna to 1450zł .Pzdr

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ----------

Hahahha, Pablo bez głupich insynuacji mi tutaj :)

Moja jeszcze w samochodzie jezdzi :wink:

Kerczi sorry, że tak truję, ale chwilowo muszę odpuścić sobie temat RNS-E. Moja kobieta wpadła w furię, jak się o tym dowiedziała ;( Całe szczęście, że zgodziła się abym mógł zakupić na lato 18-stki.

Opublikowano

Spoko nic sie nie dzieje :-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ----------

Kerczi sorry, że tak truję, ale chwilowo muszę odpuścić sobie temat RNS-E. Moja kobieta wpadła w furię, jak się o tym dowiedziała ;( Całe szczęście, że zgodziła się abym mógł zakupić na lato 18-stki.

Krumak, chłolpie popełniłeś podstawowy błąd - NIE WOLNO mówić kobiecie co ile kosztuje, mówisz że wymieniłeś ramke od radia i to kosztowało jakieś grosze (chyba że to ona jest dyspozytorem pieniędzy, wtedy sytuacja faktycznie nieciekawa :decayed:)

Ja wiem jedno - gdyby moja narzeczona wiedziała ile kasy niepotrzebnie poszło w mojego ulepa, dzisiaj nie byłaby moją narzeczoną :grin:

Opublikowano

Panowie kolegi szwagier potrzebuje kupić dojazdówkę ori do B6 pilnie, jak by ktoś miał to dajcie znać.

Opublikowano

SIema siema

Opublikowano
  • Autor
SIema siema

a gdzie Ty był chłopie jak cię nie było ?

Opublikowano

Krumak, chłolpie popełniłeś podstawowy błąd - NIE WOLNO mówić kobiecie co ile kosztuje, mówisz że wymieniłeś ramke od radia i to kosztowało jakieś grosze (chyba że to ona jest dyspozytorem pieniędzy, wtedy sytuacja faktycznie nieciekawa :decayed:)

Ja wiem jedno - gdyby moja narzeczona wiedziała ile kasy niepotrzebnie poszło w mojego ulepa, dzisiaj nie byłaby moją narzeczoną :grin:

Po tym jak inwestowałem kasę w poprzednią A3 moja kobita się wycwaniła i zrobiła się bardziej spostrzegawcza, odróżniła nawet spryski mgiełkowe od zwykłych :kwasny:. Kasą dysponuję ja, ale wolę wrzucić do siebie felgi 18 z RS4, a na RNS-e i tak przyjdzie jeszcze czas. Tyle tylko, że RNS-e mi się śni po nocach :/

Opublikowano

Zaginął w górach w jakiejś jaskini :decayed:

Opublikowano
SIema siema

a gdzie Ty był chłopie jak cię nie było ?

k**wa sam nie wiem hehe jakos tak zapomn ialem o forumowym zyciu.

Opublikowano

k**wa sam nie wiem hehe jakos tak zapomn ialem o forumowym zyciu.

Nie piardol boś stary wyga i zawsze powinieneś pamiętać o forum nawet jak zmieniłeś markę :wink:

Opublikowano

Co fakt to fakt bede tu zagladac :decayed:

Opublikowano
SIema siema
'no tak święta idą :wink: sie ma
Opublikowano

Panowie, mówicie o jakiś wynalazkach gps z allegro... Stać Was więc w czym problem założyć GPS w firmie np JUSTUS. Macie u nich wszystko i nic Was nie obchodzi. Ktoś Ci jebnie auto to w 5 min grupa interwencyjna jest koło auta

Opublikowano
Panowie, mówicie o jakiś wynalazkach gps z allegro... Stać Was więc w czym problem założyć GPS w firmie np JUSTUS. Macie u nich wszystko i nic Was nie obchodzi. Ktoś Ci jebnie auto to w 5 min grupa interwencyjna jest koło auta

Dokładnie o tym pisałem. Dodatkowo masz w zależności od TU zniżki na AC 5-15%. Miesięcznie kosztuje to pewnie około 20-30 zł ale suma sumarum może wyjść na zero.

Opublikowano

nawet gdy śpisz i nie wiesz, że Ci auto kradną i obojętnie w którym miejscu PL?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.