Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej ja włąsnie wróciłęm z pracy..... takie nocki to lubie hehe

Radim no własnie sie zastanawiam bo kiedyś byłem przecuwnikiem malowania ale odkąd mam czarną strzałę zaczyna mi sie to podobać , grill ramka i blenda tablicy na czarno i będzie :kox: jak wyżej , tylko jesze pasuje wyciągnąć kierunki pomarańczowe, czeka mnie rozklejanie lamp w piekarniku hehe

ja na Twoim miejscu malowałbym bez chwili zastanawiania :wink: nawet mi nie mów o rozklejaniu lamp, bo jak sobie przypomne ile się na urwowałem przy swoich :grin: no ale teraz drugie rozklejenie będzie łatwiejsze chyba :decayed:

a przypadkiem w b7 lampy nie są na kleju coś a'la jak do szyb bo jeśli tak to temperatura tego kleju nie rusza i raczej nie wkładałbym ich do piekarnika bo mogło by się to skończyć tym że trzeba by było oddać fartucha :decayed:

gupim być, to Ci jest przygoda :grin:

:polew:

Boseron, chyba lepiej od matu będzie wyglądać ramka w kolor auta :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no listewek żałuje, ale nie chciało mi się, za dużo rzeżby :) pieprzony metalic

Boseron no coz Ci mam powiedziec, moze u Fantowskiego by co innego nie działało....jaki Pan taki kram

p.s. u mnie działało wszystko - łacznie z odpalaniem auta :grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ----------

Dokładnie, cała ramka w kolor auta i grill z blenda rowniez

---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

Boseron tutaj masz tez czarnucha bez relingow z czarnym grillem w pelni tak jak mowilem

DSC01171.JPG

DSC01488.JPG

furka Rdzewka, fajnie do tego jak bedziesz rozklejal lampy wygladałby czarny srodek....

---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ----------

6.jpg

Opublikowano

gdzieś widziałem wątek o rozklejaniu lamp i o ile sie nie myle gość wkładał je własnie w piekarnik, zresztą Siemian też tak samo robił więc o co kamam Fantomku,

fakt z pierwszy odpaleniem to była przygoda :polew:

zatem grill idzie w kolor auta razem z ramką

Opublikowano
gdzieś widziałem wątek o rozklejaniu lamp i o ile sie nie myle gość wkładał je własnie w piekarnik, zresztą Siemian też tak samo robił więc o co kamam Fantomku,

tylko uważaj Siemian też przypalał :naughty:

Opublikowano

bosek nie spierd.l tego :wink:

Wąski o co chodzi? PW

Opublikowano

no siemian to całe auto wkładał do piekarnika tylko zapomniał za wczasu wyjąć i trochę się przypaliło :decayed:

w mojej A6 jak zmieniałem lampy na kseny to miałem jeden klosz zarysowany myślałem żeby zamienić z moich ori ale tam jest właśnie taki klej jak pisałem ("twardy") więc odpuściłem wydawało mi się że w B7 też jest taki

Opublikowano

hahaha

Waski, ja widze ze Ty dzisiaj sie strasznie nudzisz i masz baaaardzo duzo wolnego czasu... :)

Opublikowano

a tak poza tym to są fachowcy co wyciągają tą pomarańczową przysłone z kierunku bez rozklejania lamp, wyciągają żarówke kierunku wpychają przysłone pomarańczową do wnętrza lampy następnie wyciągają żarnik od bixa i przez ten otwór wyciągają ta przysłone , ciekawe czy sprawdzony sposób.....

Opublikowano

ja też oglądałem filmik jak gość rozkleja lampy w B5, z tego filmiku to tylko zgadzało się to że trzeba włożyć je do piekarnika :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mironowi jebneli audice :facepalm:

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/index74.html

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-171930/index74.html

i miej sobie człowieku w tym dzikim kraju fajne auto :facepalm:

Opublikowano

:kwasny: wogóle ostatnio nawet na naszym forum co raz częściej się słyszy że komuś znajmemu jebneli auto :kwasny: mojej znajomej nie dalej jak 1-1,5mies. temu z pod bloku w Krakowie pożyczyli Honde

Opublikowano

no niestety auta z czterema kółkami na masce są bardzo chodliwe , radim masz racje ostatnio dużo leci w Kraku :kwasny:

Opublikowano

Skurwiele...masakra...

Opublikowano
no niestety auta z czterema kółkami na masce są bardzo chodliwe , radim masz racje ostatnio dużo leci w Kraku :kwasny:

czyli co .....

zostaje LOGAN :eusathink:

Opublikowano

piedole, zakladam kamery...

Opublikowano
hahaha

Waski, ja widze ze Ty dzisiaj sie strasznie nudzisz i masz baaaardzo duzo wolnego czasu... :)

przyganiał kocioł garnkowi :kox::wink:

Opublikowano

pierdo*e wywalilem watek z dzialu moja b7

Opublikowano
piedole, zakladam kamery...

i co sobie na nich oglądniesz ?

---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

pierdo*e wywalilem watek z dzialu moja b7

no to ma sens h...wi kto jest kim na forum a tak maja pewniaka jeśli chodzi o wypas i lokalizację

Opublikowano

no własnie...lipa. Moze kamera odstraszy potencjalnego chłopka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.