Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boseron moje ma 190KM i pali 8 l więc u Ciebie problem leży po między kierownicą a pedałami :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

nieoznakowane radiowozy ITD z rejonu Krakowa:

granatowy Ford Focus nr rej WE589CW

srebrny Ford Mondeo nr rej WE593CW

miłego dnia :wink:

Opublikowano

Boseron ja mam z 260 i pali mi 10 l.

Opublikowano

buahahah....Gruszka chyba jak masz wyłączone autko :)

pamietasz o mnie?? :)

Opublikowano
buahahah....Gruszka chyba jak masz wyłączone autko :)

pamietasz o mnie?? :)

Czy ty o mnie pamietasz i czy działasz?

a ja dzis zadzwonie to pogadamy ;)

Opublikowano
:hi:

nieoznakowane radiowozy ITD z rejonu Krakowa:

granatowy Ford Focus nr rej WE589CW

srebrny Ford Mondeo nr rej WE593CW

miłego dnia :wink:

Radiowozy z fotoradarami zwróciły się w 2 tygodnie - TVN24 :kwasny:

Przyczajone radiowozy naszpikowane elektroniką - Tech - WP.PL :kwasny:

Nieoznakowane radiowozy ITD: numery rejestracyjne - Moto - WP.PL :kwasny:

co za kraj... :facepalm:

Opublikowano
odnosnie spota, bedziesz Radimm w tym tygodniu? :wink:

nie będzie go bo jedzie w Bieszczady

dokładnie, nie będzie mnie w czwartek na spocie. Jade trochę poresetować system :decayed:

Witam Pany! Miłego dnia!

Ja jeszcze kilka godzin pracy i urlop świąteczny zaczynam :banan:

Opublikowano
odnosnie spota, bedziesz Radimm w tym tygodniu? :wink:

nie będzie go bo jedzie w Bieszczady

dokładnie, nie będzie mnie w czwartek na spocie. Jade trochę poresetować system :decayed:

Witam Pany! Miłego dnia!

Ja jeszcze kilka godzin pracy i urlop świąteczny zaczynam :banan:

SUPER :wink: naładuj akumulatory :wink:

da się :naughty:

Amit az iskolában nem tanítanak - YouTube

Opublikowano
Boseron moje ma 190KM i pali 8 l więc u Ciebie problem leży po między kierownicą a pedałami :wink:

Boseron wozisz pedałów w Audi? No co Ty chłopie :wink:

Mój sztrucel na krótkich trasach do pracy i z powrotem 9-10L i nie ma że go gnoje, bo nawet silnik się nie zdąży nagrzać

Opublikowano

ostro. chlop ma psyche z drewna. w tym ulepie chyba tylko kubel zamontowany, o klatce nie ma mowy. gdyby sie tak zawinal na ktoryms z tych drzew to by go chyba szufelka zbierali

Opublikowano

co za kraj :facepalm: dzień dobry,

nie wiedziałem ze karty micro sd w adapterze działają w RNS :wink:

Opublikowano

Nie ma różnicy, całość wchodzi jako SD więc musi działać.

Opublikowano

dzialaja wszystkie poza SDHC

Opublikowano

czyli są plusy kupna nowego samochodu :naughty:

Opublikowano

boseron, musisz zrobić korekte po zmianie turbo, będzie lepiej. Jeżeli V-tech robił Ci program za powiedzmy 1000zł to korekta teraz nie powinna kosztować Cię więcej jak połowa tej sumy u tegoż tunera. Jeżeli się wypieli to sam rozumiesz.

Jadąc do innego tunera zapłacisz jak za nowy program. Nikt nie chce po kimś poprawiać, tylko wgrywa ori i robi od nowa po swojemu

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

Panowie, mówicie o jakiś wynalazkach gps z allegro... Stać Was więc w czym problem założyć GPS w firmie np JUSTUS. Macie u nich wszystko i nic Was nie obchodzi. Ktoś Ci jebnie auto to w 5 min grupa interwencyjna jest koło auta

nawet gdy śpisz i nie wiesz, że Ci auto kradną i obojętnie w którym miejscu PL?

monitoring GPS 24h, montują Ci nadajnik GPS, alarmy z auta itd, działa to jak alarm w domu. Poczytaj na stronie JUSTUS, JUWENTUS czy jakiejś innej. Jeżeli dostają sygnał wpierw kontaktują się z właścicielem, jeżeli nie jest to przypadkowy alarm jedzie grupa interwencyjna, przy czym od razu powiadamiana jest policja.

My na kopalni w każdym sprzęcie mamy TMS-y. Każdy krok w maszynie jest monitorowany, możesz sobie zobaczyć o której godzinie kto co robił. ile spalała maszyna w każdej sekundzie, czy ktoś nie wariował, gazował itd poprzez internet, wszystko jest logowane i można w każdej chwili sprawdzić. Do tego w każdej chwili mogą się skontaktować poprzez TMS z operatorem jeżeli coś jest nie tak (ma w sobie łączność głosową)

Opublikowano
boseron, musisz zrobić korekte po zmianie turbo, będzie lepiej. Jeżeli V-tech robił Ci program za powiedzmy 1000zł to korekta teraz nie powinna kosztować Cię więcej jak połowa tej sumy u tegoż tunera. Jeżeli się wypieli to sam rozumiesz.

Jadąc do innego tunera zapłacisz jak za nowy program. Nikt nie chce po kimś poprawiać, tylko wgrywa ori i robi od nowa po swojemu

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

Panowie, mówicie o jakiś wynalazkach gps z allegro... Stać Was więc w czym problem założyć GPS w firmie np JUSTUS. Macie u nich wszystko i nic Was nie obchodzi. Ktoś Ci jebnie auto to w 5 min grupa interwencyjna jest koło auta

nawet gdy śpisz i nie wiesz, że Ci auto kradną i obojętnie w którym miejscu PL?

monitoring GPS 24h, montują Ci nadajnik GPS, alarmy z auta itd, działa to jak alarm w domu. Poczytaj na stronie JUSTUS, JUWENTUS czy jakiejś innej. Jeżeli dostają sygnał wpierw kontaktują się z właścicielem, jeżeli nie jest to przypadkowy alarm jedzie grupa interwencyjna, przy czym od razu powiadamiana jest policja.

My na kopalni w każdym sprzęcie mamy TMS-y. Każdy krok w maszynie jest monitorowany, możesz sobie zobaczyć o której godzinie kto co robił. ile spalała maszyna w każdej sekundzie, czy ktoś nie wariował, gazował itd poprzez internet, wszystko jest logowane i można w każdej chwili sprawdzić. Do tego w każdej chwili mogą się skontaktować poprzez TMS z operatorem jeżeli coś jest nie tak (ma w sobie łączność głosową)

roczna opłata ile kosztuje tak orientacyjnie?

Opublikowano

to jak Pany teraz spotykacie sie o 19 30 czy przeskok na 20 00??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.