fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 BUKOWINA TATRZAŃSKA 2013 czyli XII Ogólnopolski Zlot i VII Urodziny Klub A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mysle ze Kraków zdominuje w tym roku Bukowinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mysle ze Kraków zdominuje w tym roku Bukowinę fajnie by było Panowie szukam kiery do b6/7 z MF najlepiej TT pikowana, ma ktoś jakieś propozycje? leży gdzieś komuś albo wie ktoś kto ma na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Miejmy taką nadzieję ze tak też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Miejmy taką nadzieję ze tak też będzie jakie atrakcje będą uchyl rąbka tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dacie wiary jakie spalanie mi wyszło z Zakopca do domu? życiówka Moja życiówka tutaj Na tej samej trasie, tylko i wyłącznie dlatego że jechałem za kolegą w pasku B5 FL ale kombi Jemu wyszło 4,7 (lżejsze auto) Zwykle mam ~7,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 hmmmm takie spalanie to ja tez mam w trasie ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ---------- Panowie jak by ktoś był zainteresowany => http://a4-klub.pl/malopolskie-85/gie-da-opolska-18405/index20.html#post3222239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dacie wiary jakie spalanie mi wyszło z Zakopca do domu? życiówka Moja życiówka tutaj https://lh6.googleusercontent.com/-NJmtNFmkH9k/UEx-iAuZiuI/AAAAAAAAPIg/0e3DvnKYKX8/s640/IMG_0610_tn.jpg Na tej samej trasie, tylko i wyłącznie dlatego że jechałem za kolegą w pasku B5 FL ale kombi Jemu wyszło 4,7 (lżejsze auto) Zwykle mam ~7,5l Ja może nie będę wypowiadał :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siema piekne spalanie 5,5 NIe widzialem ze fis moze pokazac takie male wartosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 W Skodzie 1,6 TDI u kolegi normą jest 4 ltr/100 w trasie :grin:problem jest taki ,że przy wyprzedzaniu to auto nie jedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 aloha wolne i po wolnym... BUKOWINA TATRZAŃSKA 2013 czyli XII Ogólnopolski Zlot i VII Urodziny Klub A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 D4NTE rozumiem że jedziesz:naughty: Trzeba pocisnąć jeszcze Mehow'a, Gucia, Boserona bo też nie byli:whistling: i fantowski rzecz jasna to tak na szybko bo jeszcze na pewno ktoś się znajdzie:eusathink: Musimy w tym roku przewyższyć resztę ekip Trzastek ty też jedź, musisz się lepiej zapoznać z tematem zlotu i zobaczyć co tam się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 D4NTE rozumiem że jedziesz:naughty:Trzeba pocisnąć jeszcze Mehow'a, Gucia, Boserona bo też nie był Musimy w tym roku przewyższyć resztę ekip mendo ja tez nie bylem wez mi na jutro ladoware na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mendo ja tez nie bylem wez mi na jutro ladoware na spota Ciebie nie trzeba wymieniać 1 sztuka pod iphona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mendo ja tez nie bylem wez mi na jutro ladoware na spota Ciebie nie trzeba wymieniać 1 sztuka pod iphona? tak pod 4 Pablo bierzesz tą moją b6? cene masz dobrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pablo bierzesz tą moją b6? cene masz dobrą Wyrezaj quattro i biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pablo bierzesz tą moją b6? cene masz dobrą Wyrezaj quattro i biere heh sam sobie wyrezasz jak kupisz bedziesz mial 1 moda za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 PABLO, dziś sprawdzałem dokładnie grzanie auta do stojącej pały na 90 , auto stało na dworze od 13 do ok 18. Obecnie -0.5 C 6km i 7min jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ooo zapowiada się imprezka to ja też bym się pisał Może jutro taż wpadnę D4NTE rozumiem że jedziesz:naughty:Trzeba pocisnąć jeszcze Mehow'a, Gucia, Boserona bo też nie byli:whistling: i fantowski rzecz jasna to tak na szybko bo jeszcze na pewno ktoś się znajdzie:eusathink: Musimy w tym roku przewyższyć resztę ekip Trzastek ty też jedź, musisz się lepiej zapoznać z tematem zlotu i zobaczyć co tam się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi