nex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PABLO, przypomniałeś mi o mojej sprawie, więc możecie zobaczyć jak się zakończyła, a Ci którzy jej nie znają mogą poczytać http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/all-kolizja-odszkodowanie-policji-123899/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam Panowie. Będzie ktoś dziś na spocie zeby podpiąć komputer? Przestala mi działać klima i chciałbym zobaczyć czy wywaliło jakieś błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ruks- bedziesz jutro na spocie?? Mam zabierac RNSa? Pracuje dzisiaj do późna niestety, może w sobotę byśmy się jakoś zgadali, chyba że do mnie do roboty z nim po drodze byś podskoczył? a kaj pracujesz??? Masz na wizytówce al. Jana Pawła II 232, koło NCK'u, z tego co się orientuję to chyba masz do mnie blisko no to rzeczywiscie to kiedy mam podjechac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PABLO, przypomniałeś mi o mojej sprawie, więc możecie zobaczyć jak się zakończyła, a Ci którzy jej nie znają mogą poczytać http://a4-klub.pl/ubezpieczenia-odszkodowania-kolizje-wypadki-72/all-kolizja-odszkodowanie-policji-123899/ Trochę się to ciągnęło. ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ---------- Witam Panowie.Będzie ktoś dziś na spocie zeby podpiąć komputer? Przestala mi działać klima i chciałbym zobaczyć czy wywaliło jakieś błędy. Lennox, KERCZI albo David_N jeśli będą ale na pewno ktoś się zjawi z kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Super. Dzięki Pablo za odp. Dziś wreszcie się pojawie i mam nadzieje ze spot się odbędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja moze tez sie zjawie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Przyjeżdżajcie rozkminiamy dzisiaj większego spota ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- Ja moze tez sie zjawie dzisiaj Pół roku Cię mendo nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 lokalizacja niezmieniona? niebieski 19h30? hehe... zapewne sie ucieszysz jak przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Przyjedz koło 20:00 bo nie będziesz czekał prawie pół godziny jak się większość zjedzie. Tak się teraz zjeżdżamy, ja pewnie będę koło 20:00 lub parę minut po. Będzie prawdopodobnie kumpel ode mnie "rubio" chyba tylko cuber go kojarzy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 powinienem byc blizej 19h30 - najwyzej poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja sie postaram byc ale dopiero po 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 I po akcji sms:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 I po akcji sms:decayed: dzieki Pablo za smsa ej a teraz tak na poważnie... skoro większość zjeżdża się na 20 to zmieńcie w głównym że spoty są o 20 a nie o 19;30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 w tle moja jeszcze na BBSie - to było KOŁO nie do podje****a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ej a teraz tak na poważnie... skoro większość zjeżdża się na 20 to zmieńcie w głównym że spoty są o 20 a nie o 19;30... Cuber, zmieniamy? Albo ankieta żeby było wszystko jasne że większości pasuje choć większość na spotach deklarowała się właśnie na tą godzinę. Niby pół godziny ale dla niektórych to dużo czasu by się na spokojnie wyrobić po pracy itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 w tle moja jeszcze na BBSie - to było KOŁO nie do podje****a ej a teraz tak na poważnie... skoro większość zjeżdża się na 20 to zmieńcie w głównym że spoty są o 20 a nie o 19;30... Cuber, zmieniamy? Albo ankieta żeby było wszystko jasne że większości pasuje choć większość na spotach deklarowała się właśnie na tą godzinę. Niby pół godziny ale dla niektórych to dużo czasu by się na spokojnie wyrobić po pracy itd.. Pablo jeśli o mnie chodzi to nie widzę problemu i mogę przyjechać na 19;30 albo 20;00. lecz jesli cos ustalamy to trzymajmy się tego... skoro większości pasuje na 20 to ok zmieńcie na 20 i będzie wszystko jasne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Szkoda że Sokolnh już nie jeździ na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 a bądźcie dłużej dzisiaj? ja o 22 kończe prace to też przyjadę Pablo ja nie dostałem sms'a czuję się zaniedbany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 zmienione na 20-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pablo ja nie dostałem sms'a czuję się zaniedbany Nie doleciał Ty, sprawdzałem, nie wiem jak to możliwe ale nie mam do Ciebie numeru ---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- zmienione na 20-stą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi