Cuber Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja własnie sącze kolejnego drinka Pablo z takimi propozycjami jazdy na pas to o 19-stej pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 na pasie nie było nic ciekawego. paru kozaków corsami i psiaki postali 10 min a dziury !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Radekst i jak wymieniłeś N75 ? jeszcze nie robilem bo swieta, sylwester i od razu po sylwestrze mnie choróbsko wzielo i dopiero wczoraj podnioslem tylek na spota a ja jestem zwollenikiem ori audio komponuje sie zupełnie inaczej niz najlepsze nie ori no wlasnie ja mam takie samo zdanie na ten temat, tylko to mnie utrzymuje przy ori radiu ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- to prawda ale w nie ori masz mp3 i usb jack'a mozna przylutowac do ori radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pablo z takimi propozycjami jazdy na pas to o 19-stej pisz Myślałem że KERCZI nagłośni sprawę bo on zaproponował temat, następnym razem jeśli nadal będą warunki to w ciągu dnia wszyscy się na wieczór ustawiamy a nie wszystko w pośpiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 czy ktoś na forum jezdzi jeszcze na R 16 bo mam za grosze do sprzedania dwie opony michelin letnie takie do zatyrania 205/55/R16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 bo nie pojedziemy na pas tylko pod decatholna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 bo nie pojedziemy na pas tylko pod decatholna lepiej do lasu lub kręte uliczki a nie tak po płaskim dla chętnych MOTO ORKIESTRA XXI FINAŁU WOŚP W KRAKOWIE - RaceBook.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Mialo byc slizganko !!!! A tu pusto Jak to pusto, ja byłem Pozdro:hi: ---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- ja też mam mp3 w ori Ja już też, zaraz idę CAN'y, żeby wszystko banglało Lennox, dzięki za pomoc, wynalazłem już wątek co mam dłubnąć ale ponoć zmieniarka nie będzie chodzić, trzeba nowszą więc ta pewnie pójdzie całkiem out bo ja i tak nie mam płyt audio żadnych Oby tylko jeszcze multifunkcją zagadała bo się trochę przyzwyczaiłem a nic o tym ni piszą ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- bo nie pojedziemy na pas tylko pod decatholna lepiej do lasu lub kręte uliczki a nie tak po płaskim Tylko gdzie? Odkąd Prefabet rozkopany nie ma gdzie MOTO ORKIESTRA XXI FINAŁU WOŚP W KRAKOWIE - RaceBook.pl Hmm, ja chyba raczej Dobczyce pod zaporą albo Gorlice ale sam jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Elo ---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ---------- Panowie to jest moc i wykres a nie jaracie się jakimiś klekotami pod 200KM Temat Szymeniu http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/audi-s6-c7-4-0-v8-bi-turbo-ibissweiss-247796/index26.html#post3243742 Nowe V8 Bi-Turbo ro***erdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 siema Transit, gdzie to się podziewasz jak cie nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Już kiedyś pisałem że do końca marca nie będzie mnie na spotach, bo na trzymiesięczne szkolenie mnie wysłali:confused4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Już kiedyś pisałem że do końca marca nie będzie mnie na spotach, bo na trzymiesięczne szkolenie mnie wysłali:confused4: a gdzie ? do Alcatraz czy do Bastylii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 :grin: Nie gadaj że do BT się nie załapiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 :grin:Nie gadaj że do BT się nie załapiesz? No co Ty!! Szkolenie kończy się 21-go marca Tak więc prosto do BT pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Uffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@peT Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie taki mały Ale takie niespodzianki tylko w KFC ;-) więc smacznego wszystkim życzę. Pablo Ty naprawdę masz takie dywaniki w swoim ???? :facepalm::facepalm: A tak ogólnie to jedzie ktoś jutro na WOŚP do Bonarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 a co jest w bonarce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi