Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema koledzy z pokoju :drunk: jak wracałem z BT to już było ok samo się naprawiło :decayed: musiała sobie postać z innymi :audi: pozdrawiam

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nex zalozylem ledy od Tomnika - i powiem Ci ze zwariowalem - jest jasnosc ;)

a które dokładnie kupiłeś i ile zapłaciłeś? możesz rzucić info na PW :wink:

Dostał za darmo cały pakiet, warunkiem była opinia po założeniu i temat, jak byś miał lepszą pamięć to byś wiedział obiboku! :decayed:,

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3286.html#post3399868

niekiedy zbyt szybko czytam tematy jeśli mnie nie ma jakiś czas... :wink:

Kerczi założył do B7, to ja na takich zasadach mogę założyć do B6 :wink:

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

ale Fantowski jeszcze wymieniamy sie dystansami prawda?

przecież wiesz :whistling:

jakie macie dystanse? potrzebuje coś około 13mm, najlepiej już z rantem, nawet tak dla przymiarki czy mi koło wejdzie ;-)

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

Kto ma jakies znajomości z oponami w biskupicach, potrzebuje 4x225/45/17

w sumie to mam takie i w sumie to może bym sprzedał.

Opublikowano
:hi:, fantowski, czy Ty też masz taki efekt że gwint identycznie skręcony, a lewa strona od prawej jest np o 0.5-1cm różnicy?? Bo u mnie mam identyko obie strony np tył lewa prawa na gwincie, a między oponą a błotnikiem jest z jednej strony 1cm różnicy. przód 0.5cm. Nie wiem, może to się musi ułożyć?? Bo wątpię aby dopasowywać różne wysokości z lewej i prawej na gwincie, skoro to te same amorki.
Opublikowano
:hi:, fantowski, czy Ty też masz taki efekt że gwint identycznie skręcony, a lewa strona od prawej jest np o 0.5-1cm różnicy?? Bo u mnie mam identyko obie strony np tył lewa prawa na gwincie, a między oponą a błotnikiem jest z jednej strony 1cm różnicy. przód 0.5cm. Nie wiem, może to się musi ułożyć?? Bo wątpię aby dopasowywać różne wysokości z lewej i prawej na gwincie, skoro to te same amorki.

norma ;-)

Opublikowano

ale norma że tak wychodzi krzywo, czy norma że się ułoży. I czy należy to skorygować na gwincie mimo że będzie po obu stronach inaczej, ale auto będzie stało równiutko

Opublikowano

U mnie w lecie się ułożyło ale weź też pod uwagę że jak wysiadasz to kapkę auto lata na lewą stronę ;-) Pojeździj trochę to zobaczysz.

Opublikowano

no właśnie strona kierowcy z przodu jest o 0.5-1 cm niżej niż pasażera, tył bodajże odwrotnie :decayed:, jak auto stoi i patrze z tyłu lub przodu to różnicy nie widać żeby krzywo stało, widać to tylko jak patrzę na szparę między oponą a błotnikiem. Pojeżdżę i zobaczę :wink:

Zresztą prawda jest taka że czasem po jeździe wydaje mi się że jest ok, a czasem że krzywo. Pożyjemy zobaczymy

Opublikowano

gwint KW ? progresywny ?

Opublikowano

Gwint MTS

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

W tym momencie plik przegląda zbyt wiele osób. Spróbuj ponownie później.

Dałeś w nieodpowiednim momencie :decayed:

Opublikowano

Pierwszeństwo mają Ci którzy byli na zlocie :decayed:

Opublikowano
Fantowski wrzuciłeś do siebie już tą nową kierownicę??

Czy ktoś może mi potwierdzić, że poduszka z B8 podejdzie bez problemu do B6?? Różne są opinie i nawet w technicznym można znaleźć informacje, iż poduszka z B8 może w B6 nie wystrzelić przy wypadku.

Siemian oferuje mi zupełną nówkę s-line MF z B8 wraz z taśmą i modułem za nieco powyżej 1600 zł i mocno się nad nią zastanawiam :kwasny:

Oczywiście że nie podejdzie "bez problemu" w B6 masz Air Bag jedno nabojowy w B7 i B8 są już dwa naboje. Podczas wypadku komputer decyduje czy odpalić jeden nabój czy dwa a co za tym idzie czy poduszka ma się mocniej napełnić czy słabiej.

W B6 jest jeden nabój który napełnia poduszkę komputer nie przetwarza danych o decyzji jak ma zadziałać air bag.

Podpięcie airbag-u z B7 , B8 do B6 i sposób jego działania to zagadka która się rozwiąże gdy komuś to wypali a wypalić raczej na pewno wypali ale czy we właściwy sposób czy nie zasilno lub za słabo hu..go wie

tak założyłem... Fantomas dobrze opisał sprawę z poduchą :wink:

Wąski potrzebuje dystanse na tył 15mm masz coś takiego ? plus śruby

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

Panowie z B7 nie chce nikt dokładki s-line do B7 na jeden komin oddam za stówe kolor czarny stan idealny

już nie ma :decayed:

u mnie jest wszystko na równo, aczkolwiek niekiedy wydaje się, że nie jest ok jak patrzysz na autko z tyłu.. ale to też uzależnione pewnie jest od nachylenia terenu lub tego jak ułożyła się sprężyna. prawdopodobnie w piątek wrzucę już lato i ustawie na nowo gwint...

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
:siema:ozi_wells :decayed:
Opublikowano
:hi:, gdzie w Krk kupię żółtą folię do oklejenia halogenów??
Opublikowano

Lambda, ul. Zbożowa 2

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

dzięki

Opublikowano
nex zalozylem ledy od tomnika - i powiem ci ze zwariowalem - jest jasnosc ;)

a które dokładnie kupiłeś i ile zapłaciłeś? Możesz rzucić info na pw :wink:

dostał za darmo cały pakiet, warunkiem była opinia po założeniu i temat, jak byś miał lepszą pamięć to byś wiedział obiboku! :decayed:,

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3286.html#post3399868

niekiedy zbyt szybko czytam tematy jeśli mnie nie ma jakiś czas... :wink:

Kerczi założył do b7, to ja na takich zasadach mogę założyć do b6 :wink:

---------- post dopisany at 12:15 ---------- poprzedni post napisany at 12:14 ----------

ale fantowski jeszcze wymieniamy sie dystansami prawda?

przecież wiesz :whistling:

jakie macie dystanse? Potrzebuje coś około 13mm, najlepiej już z rantem, nawet tak dla przymiarki czy mi koło wejdzie ;-)

---------- post dopisany at 22:17 ---------- poprzedni post napisany at 22:15 ----------

kto ma jakies znajomości z oponami w biskupicach, potrzebuje 4x225/45/17

w sumie to mam takie i w sumie to może bym sprzedał.

no dobra tylko co to za opona, jaki stan i cena????

Opublikowano

ozzi, czym teraz się wozisz??

Opublikowano
:siema:ozi_wells :decayed:

no siema, kupiłes a4???? :good::good:

---------- Post dopisany at 10:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ----------

ozzi, czym teraz się wozisz??

vw bora 2002 1.9tdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.