Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi::hi: prawie 20kg ryby przywiezione z przylasku :kox::kox::kox:. Liny, szczupaki, karpie. Będzie co jeść :decayed:

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

rybyi.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

rowerek odebrany, przejechałem 4km i zdycham :)

ale 220kcl spalone ;)

licznik od kalorii :klamie::decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

rowerek odebrany, przejechałem 4km i zdycham :)

ale 220kcl spalone ;)

licznik od kalorii :klamie::decayed:

to akurat przy moim zrzucaniu wagi fajne :)

p.s. jaki to rejon na foto z FB? kto tam mieszka i dlaczego ma taka za***ista działke????????? :slina:

Opublikowano

To Karol droga do Ojcowa.

Ekipa nie wygląda na profesjonalną ale nie raz po 80-90 km potrafilismy zrobić z tego dużo po lasach.:decayed:

Wyjazd 9 rano w niedziele i powrót na 21 :)

Raz się zapuściliśmy tak że wracaliśmy pociągiem bo już było za ciemno i kobiety płakały że nogi ten tego...:decayed:

Zabawa za***ista cały zeszły rok porządnie w końcu pojeździłem.

Opublikowano

Jaka frekwencja na jutro planowana ? :wink:

Opublikowano

ja kupuje bagażniki na dwa rowery na dach, boxa juz mam z bagaznikiem więc myśłe że jak go przesune na bok bo teraz jest zamocowany centralnie to dwa rowery spokojnie sie zmieszczą ( pod warunkiem że najpierw relingi założe :decayed: ) bo jak narazie to se moge.....

Grucha było palić w podstawówce.....

Opublikowano

tak właśnie obstawiałem z Zuzia...za***iste tereny...

Byłem dzisiaj w Tomarze po rower i ogladalem bagaznik na rowery i chyba kupie - THULE maja na promocji 219zł - nasze 20% , a kozak bagaznik z zamykaniem samego bagaznika na renlingach, fajny system mocowania bez tych wielkich łap i sam rower rowniez zamykany ale to juz chyba normalne

ot ten:

Opublikowano

Będzie spot na pewno i trochę osób się zjedzie, pojawiłbyś się w końcu :naughty:

Opublikowano

Będzie spot na pewno i trochę osób się zjedzie, pojawiłbyś się w końcu :naughty:

No własnie plan na jutro układam :grin:

Opublikowano

Kerczi - chesz powiedzieć że to wypasione Thule kosztuje 177 zł ? ( po rabacie) ?

Opublikowano

hejjjj wszystkiem co slychac w forumowym swiecie?? ja wlasnie rozpoczynam podroz za b8 :decayed:

Opublikowano

no to THULE kosztuje tak jak wyzej napisalem - :)

Opublikowano

p.s. to jest cholernie tanio ! ( zwykła metalowa "rynna" to prawie 50 pln )

Opublikowano

Michail owocnych poszukiwań

Pany jutro jade po rowery i biore jeszcze 2 osoby tak ze mają z Nas utarg ładny :wink:

Opublikowano

Co ta Barca wyprawia :facepalm:

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

bardzo dobrze sie stało , Real i Barca to kluby z najwyższej półki światowej jak nie najlepsze na świecie i przed tymi półfinałami większość pewnie myślała ze hiszpańskie kluby zmiotą niemieckie i nic bardziej mylnego a juz napewno nie w takim wymiarze bramkowym, mysle ze to dobry zastrzyk pozytywnej energii, sportowej złości mimo wszystko, aby zastanowić sie gdzie sie znajdują w tym momencie, szlifowac forme i wrócić w pełnej klasie na pudło może w przyszłym sezonie...... ciekawie w sumie te dwumecze wypadły

finał niemiecki....... w Angli hehe kto by pomyślał, stawiam na Borusie ale obawiam sie ze Bayern gra bardziej twardy futbol i to bęzie mecz kosa :kox:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

oczywiście jutro się melduję ;)

Opublikowano

mnie jutro nie ma, na noc do pracy ide :kwasny:

Opublikowano
:hi::hi: Prawie 20kg ryby przywiezione z przylasku :kox::kox::kox:. Liny, szczupaki, karpie. Będzie co jeść :decayed:

---------- post dopisany at 17:14 ---------- poprzedni post napisany at 17:05 ----------

http://img826.imageshack.us/img826/1513/rybyi.jpg

kłusol !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.