-RamzeS- Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 to może wkońcu sie pojawisz na spocie jak na klubowicza przystało ostatno bylem to Ciebie nie bylo nie nie ostatnio to ja byłem a ciebie nie było !!!! będziesz w ten czwartek? no zobaczymy czy spot będzie a jak będzie to gdzie mało to parkingów w krk
fantowski Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Fanta, a może Seginy w 18"? a co masz takie do popchania??
Cuber Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 siemka all wieczorową porą Wreszcie moja audiola odebrana NAVI 3G z DVD zapierda.... aż miło Robimy zamiennego spota za czwartek ?
OGr Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Fanta, a może Seginy w 18"? a co masz takie do popchania?? masz ładne felgi zostaw je ;-) Zdrówko panowie ;-)
PABLO Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Robimy zamiennego spota za czwartek ? Załóż ankietę. Gruszka na szczęście nie musiałem wzywać lawety:decayed: Chwile grozy były zwłaszcza na telewizyjnej
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 co sie stalo pablo? Sprawdzałem czy zamknie beta licznik na telewizyjnej A serio to drugi raz zgasł w trakcie jazdy, raz jak miałem rezerwe ok 6 litrów a dzisiaj ok 15l, rezerwa się włącza jak jest 8l, coś świruje pływak w baku (2 komory) i tamtym razem odpalił po chwili a teraz nic nie kręcił, zero prądu, jedne kable nic nie dały, przyjechał kumpel busem i miał wyjebane kable to w końcu odpalił, muszę jechać z tym do chłopaków od BMW i ogarnąć sprawę bo to nie jest jazda by kminić czy znów to się stanie jak zostanie z 10 litrów paliwa. 3h zeszło z tym a już miałem lawete wzywac.. ---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ---------- fantowski na górze walnął rekordowy cytat w historii Krakowskich
fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 co sie stalo pablo? Sprawdzałem czy zamknie beta licznik na telewizyjnej A serio to drugi raz zgasł w trakcie jazdy, raz jak miałem rezerwe ok 6 litrów a dzisiaj ok 15l, rezerwa się włącza jak jest 8l, coś świruje pływak w baku (2 komory) i tamtym razem odpalił po chwili a teraz nic nie kręcił, zero prądu, jedne kable nic nie dały, przyjechał kumpel busem i miał wyjebane kable to w końcu odpalił, muszę jechać z tym do chłopaków od BMW i ogarnąć sprawę bo to nie jest jazda by kminić czy znów to się stanie jak zostanie z 10 litrów paliwa. 3h zeszło z tym a już miałem lawete wzywac.. ---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ---------- fantowski na górze walnął rekordowy cytat w historii Krakowskich to zalej więcej paliwa i po kłopocie który cytat?? :slina:
gruszka Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Robimy zamiennego spota za czwartek ? Załóż ankietę. Gruszka na szczęście nie musiałem wzywać lawety:decayed: Chwile grozy były zwłaszcza na telewizyjnej Tylko mi się czas przez Ciebie zepsuł
miodzio Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 siemka all wieczorową porą Wreszcie moja audiola odebrana NAVI 3G z DVD zapierda.... aż miło No i elegancko:wink: Masz spolszczenie do tej navi:whistling:?? Kto to Ci zakładał może być na PW Będę potrzebował wgrać spolszczenie albo przynajmniej uruchomić sds-a i menu w jakimś cywilizowanym języku .
michail55 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 co sie stalo pablo? Sprawdzałem czy zamknie beta licznik na telewizyjnej A serio to drugi raz zgasł w trakcie jazdy, raz jak miałem rezerwe ok 6 litrów a dzisiaj ok 15l, rezerwa się włącza jak jest 8l, coś świruje pływak w baku (2 komory) i tamtym razem odpalił po chwili a teraz nic nie kręcił, zero prądu, jedne kable nic nie dały, przyjechał kumpel busem i miał wyjebane kable to w końcu odpalił, muszę jechać z tym do chłopaków od BMW i ogarnąć sprawę bo to nie jest jazda by kminić czy znów to się stanie jak zostanie z 10 litrów paliwa. 3h zeszło z tym a już miałem lawete wzywac.. ---------- Post dopisany at 02:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:43 ---------- fantowski na górze walnął rekordowy cytat w historii Krakowskich no to pieknie sie dzieje moze to nic powaznego!!. czytales na forum bmw klubu o tym cos? tutaj masz cos na ten temat poczytaj sobie BMW-klub.pl • Zobacz temat - e39 3,0d 2001r - pompa paliwa ? nie odpala ? Gaśnie. tam jest o 530d ale tez o 525d w e39
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie to co z czwartkowym spotem ? zmieniamy dzień ? Bo jutro święto jest
fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Panowie to co z czwartkowym spotem ? zmieniamy dzień ? Bo jutro święto jest ja dzisiaj odpuszczam.. jakby co to jutro jestem
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 to zalej więcej paliwa i po kłopocie który cytat?? fanti wtedy zalałem full 70 litrów tylko jak doszło poniżej 15 litrów to wówczas to się stało. Na telefonie miałem taki mega cytat, teraz na kompie tego nie widzę ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- no to pieknie sie dzieje moze to nic powaznego!!. czytales na forum bmw klubu o tym cos?tutaj masz cos na ten temat poczytaj sobie BMW-klub.pl • Zobacz temat - e39 3,0d 2001r - pompa paliwa ? nie odpala ? Gaśnie. tam jest o 530d ale tez o 525d w e39 Tak już dawno czytałem o tym i u mnie prawdopodobnie też ten problem występuje, zalałem wczoraj znów do pełna i nie będę schodził poniżej 20l zanim tego nie ogarnę. Rano byłem w PIM BMW i chłopaki znają ten temat, może być kilka przyczyn ale prawdopodobnie jest coś z pompą i ciśnieniem paliwa. W niedziele jadę do Piotrka lakiernika od nexa i maluję maskę bo miesiąc czasu czekam, takie ma terminy.
fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 to zalej więcej paliwa i po kłopocie który cytat?? fanti wtedy zalałem full 70 litrów tylko jak doszło poniżej 15 litrów to wówczas to się stało. Na telefonie miałem taki mega cytat, teraz na kompie tego nie widzę szukaj go bo ciekawy jestem
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 szukaj go bo ciekawy jestem Zalogowałem się specjalnie teraz na S3 i dalej widzę ten cytat, zrobię rzut i wrzucę z kompa Jest to post z wczoraj godzina 22:23
michail55 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 to zalej więcej paliwa i po kłopocie który cytat?? fanti wtedy zalałem full 70 litrów tylko jak doszło poniżej 15 litrów to wówczas to się stało. Na telefonie miałem taki mega cytat, teraz na kompie tego nie widzę ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- no to pieknie sie dzieje moze to nic powaznego!!. czytales na forum bmw klubu o tym cos?tutaj masz cos na ten temat poczytaj sobie BMW-klub.pl • Zobacz temat - e39 3,0d 2001r - pompa paliwa ? nie odpala ? Gaśnie. tam jest o 530d ale tez o 525d w e39 Tak już dawno czytałem o tym i u mnie prawdopodobnie też ten problem występuje, zalałem wczoraj znów do pełna i nie będę schodził poniżej 20l zanim tego nie ogarnę. Rano byłem w PIM BMW i chłopaki znają ten temat, może być kilka przyczyn ale prawdopodobnie jest coś z pompą i ciśnieniem paliwa. W niedziele jadę do Piotrka lakiernika od nexa i maluję maskę bo miesiąc czasu czekam, takie ma terminy. ogranij temat bo gdzies czytalem ze dluzsze jezdzenie z tym problemem niszczy pompe paliwa a dobry ten lakiernik?? gdzie on sie znajduje? pytam na zas Fantowski kupuj Oferta - Audi 90 - #### MAM DO SPRZEDANIA AUDI 90 SILNIK 2.2E WTRYSK ##### #### DODATKOWE WYPOSAŻENIE ##### * WSPOMAGANIE KIEROWNICY * CENTRALNY ZAM
Rekomendowane odpowiedzi