Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:

Trochę mnie nie było na forum.

Czy mógłby ktoś pokrótce zreferować ostatnich 40 stron bo nie chce mi się tyle czytać :naughty:

Co do zmiany terminu spotów: raz już temat był wałkowany. Po wielkich sporach i setkach napisanych postów ustalono czwartek. Jak ostatnimi czasy widać - bardzo dużo aut się zjeżdża. Więc kto i po c**j znowu zasugerował zmianę?? Znowu będziemy spotykać się parami (lub trójkami) w niedziele bo jeden będzie z rodziną, drugi będzie leczył kaca, trzeciemu nie będzie się chciało... O to w tym wszystkim chodzi?? Ciul z tym że niedziela pasuje największej ilości osób skoro najwięcej też będzie tych nieobecnych z różnych powodów!! Poza tym to we czwartki była największa frekwencja... A przecież o nią tu chodzi :whistling:

Polać mu :thumbup:

Ja po przeanalizowaniu za i przeciw jednak oddałem głos na czwartek :whistling:

Przyszła mi nowa zabawka do czarnucha:

Gałka s-line (i to szara :shock:, ale pójdzie do obszycia) a4ade5am.jpg

Wysłane z mojego GT-I9300

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ja mało jeżdżę na spoty gdyż mieszkam teraz 40km od krk, ale powiem Wam swoim przykładem i wiele osób tak na pewno myśli. W tygodniu nie każdy pracuje na I zmienę, ludzie robią też na II i III zmianę i nie można poświecić czasu na spota. Nawet jak robią na I zmianę to wiele osób ma zawsze coś do zrobienia koło domu. Niedziela to jest czas wolny od pracy u 99% jeżdżących na spoty. Tłumaczenie że czas spędzacie z rodziną to pierdolenie. Koło 20 każdy może się wyrwać na te godzinę i nie pier**lcie że w tym czasie musicie golić babę czy też rozmawiać o planach na przyszłość bo w tygodniu też na pewno znajdziecie chwilę.

To panowie co z ankieta robimy ? Zmieniamy termin spotów ?
Jak mam być szczery to mi Niedziela wogóle nie pasuje ale ja co tydzień nie bywam.
ciekawe ile z tych osob co glosowaly za niedziala bedzie przyjezdzac :whistling:

a ja przypomnę ostatnią zmianę terminów:

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3241.html#post2402122

w 2011 też niby czwartek był ch..wy a przyjeżdżało nieraz po 20 i więcej aut.

Dla mnie cały weekend odpada ze względu na: a) rodzina B) imprezy

W tygodniu zawszę znajdę chwilę nawet zje..ny po pracy. W niedzielę może uda się raz na miesiąc może rzadziej...

lennox zarejestrowałeś się w 2011 roku i c**ja widziałeś jak wyglądfały spoty w 2008 itd roku, każdy jakoś w weekend miał czas, a pierdolenie o rodzinie to sranie w banie, co w niedziele bierzesz dzieci o 20 na rower i uczysz jeździć?? Niedziea to czas relaksu i wolny jak pisałem dla 99% ludzi więc myślę że to najlepsza alternatywa dla ludzi którzy w tyg maja coś do zrobienia.

Od razu podkreślę że mimo że nie mam audi (ale kiedyś byłem klubowiczem) jeżeli spoty były by w niedziele na pewno bywał bym co 2-3 week

Opublikowano

Gdyby ktoś wolał jednak dzieci zostawić w domu... i sprawdzić swój wózek z innymi szybkimi samochodami.

Zapraszam w niedzielę niedzielę 9 czerwca o 20:00 na parkingu przy caerfour zakopianka. (obok ronda).

Temat można obserwować tutaj:

Seat-Racing • Zaloguj

lub tutaj:

LeonClub • Zaloguj

P.s często widywaliśmy ekipę na poziomie niebieskim w GK. LC miał spoty półpiętro niżej:wink:

Opublikowano

panowie szukam elektryka zapodałem siedzenia od b6 sport i świeci mi air bag i nie działa reg. elek. pleców ktoś coś wie w tym temacie przypominam że aku miałem odpięty

Opublikowano
panowie szukam elektryka zapodałem siedzenia od b6 sport i świeci mi air bag i nie działa reg. elek. pleców ktoś coś wie w tym temacie przypominam że aku miałem odpięty

Dzwoniłem do Marcina, u którego kupiłem swoje fotele i powiedział mi, że to tak samo jak u mnie kwestia przeczyszczenia styku w kostce. Sprawdź na VCDSie, której poduszki błąd Ci wskazuje. U mnie od razu po montażu wywalało błędy obu foteli, po wyczyszczeniu i przygięciu styków błędy poznikały. Napisz do Marcina (evil_71) to Ci potwierdzi to co piszę.

Opublikowano

kto ma u nas vag i jutro wieczorem troche wolnego czasu

Opublikowano

lennox zarejestrowałeś się w 2011 roku i c**ja widziałeś jak wyglądfały spoty w 2008 itd roku, każdy jakoś w weekend miał czas, a pierdolenie o rodzinie to sranie w banie, co w niedziele bierzesz dzieci o 20 na rower i uczysz jeździć?? Niedziea to czas relaksu i wolny jak pisałem dla 99% ludzi więc myślę że to najlepsza alternatywa dla ludzi którzy w tyg maja coś do zrobienia.

Od razu podkreślę że mimo że nie mam audi (ale kiedyś byłem klubowiczem) jeżeli spoty były by w niedziele na pewno bywał bym co 2-3 week

Kolego... Ochłoń troche bo nieco się zagalopowałeś w inwektywach :whistling:

Że tak zapytam: co ma wspólnego data zarejestrowania się do obecnej frekwencji na spotach?? Bo jakoś nie mogę tych dwóch faktów połączyć... Ja się zarejestrowałem w 2010 roku i też c**ja widziałem jak wyglądały niedzielne spoty w 2008... Za "mojej kadencji" bywało tak, że w niedziele byłem SAM (raz się zdarzyło) a kilkanaście razy przyjechały max. 3 auta (razem z moim). Jeśli chcecie powrotu do terminu niedzielnego - proszę bardzo. Ale kilka(naście) osób włącznie ze mną przestanie przyjeżdżać na spoty...

Opublikowano

ja mam np tylko week wolne i mimo ze nie mam teraz audi to przez czwartki wogule nie bywam bo pracuje do pozna

Opublikowano

Panowie kaaaarwaa :facepalm: ochłońcie

Transit nie wiem jak rozumiesz tą ankietę czyli co ludzie sobie jajcują i głosują na tą niedzielę a w rzeczywistości wolą czwartek ?!

za czwartkiem masz 6 osób a docelowo 11 vs 33 za niedzielą to się pytam ciebie gdzie są ci którym tak pasuje czwartek ??? skoro jest taka duża frekwencja tego dnia

Tobie nie pasuje niedziela a pasuje czwartek :confused4: sorry ja ma dokładnie na odwrót. W czwartek mam czas dopiero po 21:30 i szczerze to nie chce mi się dupska ruszać żeby zobaczyć pusty parking.

Niedziela jest dla rodziny zgadzam się bez dwóch zdań ale ludzie co wy robicie wszyscy w delegacjach że was dzieci nie poznają :facepalm:

Ja mam na to całą sobotę i większość niedzieli i wieczorkiem właśnie chętnie zrobię "skok w bok" z sofy bo jak to NEX dosadnie napisał o tej godzinie to chyba raczej z dzieckiem na rowerku lub w piaskownicy żaden z was nie siedzi więc wrzucie sobie na luz bo po to jest ta ankieta żeby się ludzie opowiedzieli a nie żeby krytykować wybór zdecydowanej większości bo paru osobom się wydaje że to głosowanie to hipokryzja

Opublikowano

Zawsze jeden będzie mógł przyjechać w tygodniu a drugi w niedziele, przez ten długi okres co jestem zaobserwowałem różne zmiany u innych np. wąski pamiętam często jeździł na spoty w niedziele a jak się pojawiły czwartki to praktycznie nie jeździ, tak samo jarko kiedyś często jeździł, teraz wiecie jak jest ale tutaj może jego praca nie pozwala, themon tak samo, jeszcze kilka osób bym znalazł. Jestem zdania że nic się nie stanie jeśli nawet przejdziemy na niedzielę i sprawdzimy przez chwilę jaka będzie frekwencja, w końcu głosy w ankiecie też z d*py się nie wzięły? Obiektywnie na to patrzę bo jak wiecie dla mnie nie ma różnicy jaki dzień. Myślę że w niedzielę mogą pojawić się nowe osoby które powiększą rosnącą frekwencję bo za uja nie wierzę by połowa dzisiejszych osób które dość często jeżdżą na spoty nagle przestała jeździć!

Opublikowano

:hi:

kurna ale lało wczoraj w nocy jak jechałem do BB :shock3: 1h40 jadąc o 3 w nocy :facepalm:

Opublikowano
Że tak zapytam: co ma wspólnego data zarejestrowania się do obecnej frekwencji na spotach?? Bo jakoś nie mogę tych dwóch faktów połączyć...

Wczoraj troszkę mnie poniosło z pisownią bo byłem ostro :drunk: zgadza się, ale jak widzę że ktoś jako pretekst do nieobecności na spocie w niedziele po godz. 20 ma rodzinę i imprezy to :facepalm:

Transit czytaj ze zrozumieniem. W tamtych latach kiedy były spoty w niedziele na dachu galerii kazimierz, jakoś nikomu nie przeszkadzało że jest to niedziela i z tego co pamiętam to nawet chyba spoty były o 18. Frekwencja była zajebiaszcza więc się da. Widać niektórzy dalej nie potrafią zrozumieć że w tyg nie każdy pracuje od "6-14" i ma wieczorem czas na spota.

Opublikowano

:hi:z rana

Opublikowano
Opublikowano
Panowie ja mało jeżdżę na spoty

a najwiecej pyszczysz

Tłumaczenie że czas spędzacie z rodziną to pierdolenie. Koło 20 każdy może się wyrwać na te godzinę i nie pier**lcie że w tym czasie musicie golić babę czy też rozmawiać o planach na przyszłość bo w tygodniu też na pewno znajdziecie chwilę.

Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu, ale na to muszę odpowiedzieć. Nie obchodzi mnie kiedy co i jak robiłeś w "10 lat temu" (teraz zresztą też)... Nie interesuj się też co robię z moją rodziną o 20.00 w niedziele bo Cię to ch..j obchodzi!

Wczoraj troszkę mnie poniosło z pisownią bo byłem ostro :drunk:

Weź se "babę ogól" jak jesteś wypity, a nie siadaj do komputera.

Opublikowano

Ma ktoś może namiar na jakiegoś bardzo dobrego lakiernika i blacharza:whistling:

Opublikowano

Miodzio ja jutro zaworze bemke do lakiernika od nex'a bo maskę trzeba pomalować, prawie miesiąc czasu czekałem na termin. Fantowski u niego też robił B6.

Opublikowano

Cześć i czołem kluski z rosołem :hi:

Miodzio ja jutro zaworze bemke do lakiernika od nex'a bo maskę trzeba pomalować, prawie miesiąc czasu czekałem na termin. Fantowski u niego też robił B6.

dokładki w B6 :wink:

Opublikowano

Tak, miałem poprawić bo jeszcze ktoś by myślał że coś miałeś z autem:grin:

Opublikowano
:hi: miłego