Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Po mocnych ledach na tablicy łatwo mnie poznać i jeszcze wielkich kominach z tyłu niestety Pablo nie po ledach cię poznałem , tylko po hmmmm kominami bym tego nie zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Po mocnych ledach na tablicy łatwo mnie poznać i jeszcze wielkich kominach z tyłu niestety Pablo nie po ledach cię poznałem , tylko po hmmmm kominami bym tego nie zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fanta co trza rezac? Bo w przyszłym tygodniu juz wybywam na wakacjones wiec trzeba rezac szybko... Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kerczi Ty masz jeszcze ta folie czarną piano dla mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 upomina się moderatora o niezaśmiecanie forum dublowanymi postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak, właśnie wczoraj ja przekladalem Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ... zawał a na marginesie kto ma zawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie witam potrzebuje pilnie rady jak myślicie opłaca mi się pogonić swoja b7 za 35-tyś mam klienta z gotówką za taką kwotę osobiście chce 38 bo wiem co mam i on też doskonale zdaje sobie sprawę że auto jest pewne więc powiedziałem mu na razie że się muszę z tym przespać i dam mu znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 35 - to dobra cena...ja bym sprzedał...kilka tygodni temu sprzedałem 2007 (model 2008) w 1.9tdi igiełke z przebiegeiem ori 144kkm za 41000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 k**wa mam młyn taki w głowie że dramat nie wiem co robić a boje się potem że będę ją musiał oddać taniej k**wa k**wa k**wa a tyle kasy na nią wy***ałem 5 lat temu nie wiem nie wiem co tu zrobić ---------- Post dopisany at 17:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- prawda jest taka że kocham to auto i jak ono z pod domu wyjedzie to tak jak by mi serce wyrwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 upomina się moderatora o niezaśmiecanie forum dublowanymi postami A ja stawiam że młody Cuberek zasiadł na forum i już moderuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Waski myjnia super. Masz nowego klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fanta, nie chcesz ? Porsche Turbo Cup 3 19" 8.5" ET35 5x112 (3277478166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Waski myjnia super.Masz nowego klienta Gdzie co WTF ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- Wieczorem burze, opady gradu oraz wiatr do 80 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kolega, a mnie to nie zaprosił... Może dlatego ze nie mam auta? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ostatnio było o rowerach to jak my wszyscy z to może rower też z tym logiem 2012 Audi e-bike Wörthersee - Clip - Julien Dupont - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sprzedałbyś swoje B6 i by Ci brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Sprzedałbyś swoje B6 i by Ci brakło pewnie tak:kwasny: ale fajnie się musi śmigać, patrząc po filmiku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 pewnie tak:kwasny: ale fajnie się musi śmigać, patrząc po filmiku:decayed: Jak byś nie napisał że wrzuciłeś filmik to bym nie zauważył pod zdjęciem, wrzucaj tak jak niżej. Na stronie YT klikasz na udostępnij i kopiujesz linka, później wklejasz na forum i bangla. 2012 Audi e-bike Wörthersee - Clip - Julien Dupont - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 PW:wink: Odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi