PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 boseron dzięki za odwiedziny, miłej zabawy telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 13:38 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- własnie rozklejam lampy i mam dylemant czy nie pierdolnąć je w czerń zostaw ory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie w niedzielę też zbiórka ? W zasadzie przeprowadziłem się dopiero i chętnie bym wstąpił jak czas pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 siema boseron ty mówiłeś mi kiedyś o jakimś elektryku kto to był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zdrowie Miałeś wpaść po podkładkę ale w takim układzie ja też... zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Boseron co to za akcja dzisiaj była na złotym wieku? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie powiedzcie mi czy w B6 z szybrem pokrętło od szybra się świeci czy nie? chodzi mi o tą kropkę i strzałkę na pokrętle Bo u mnie nie świeci i nie wiem czy coś się zdupcyło czy nie świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zdrowie Miałeś wpaść po podkładkę ale w takim układzie ja też... zdrowie zapomnialem sobie sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Panowie w niedzielę też zbiórka ? W zasadzie przeprowadziłem się dopiero i chętnie bym wstąpił jak czas pozwoli no jaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Maciek nie unoszę się ale mnie trochę irytuje to że kilkadziesiąt osób głosuje w inny sposób niż kilkanaście i zaraz się pojawiają głosy że to na pewno jakaś psychoza i generalnie nie ma ta ankieta nic wspólnego z rzeczywistością. Zgodzę się z tobą że ta ilość głosów jest zadziwiająca ale może właśnie o to chodzi że ludzie którzy do tej pory się nie pojawili z racji tego że czwartek im nie bangla pojawią się w niedzielę i są to nowi ludzie. Może trzeba dać im szansę a nie z góry negować autentyczność ich chęci spotkania się.W/g. mnie to głosowane powinno być imienne zaraz byłoby widać czarno na białym kto za czym głosował i czy dotrzymał słowa Potem taki delikwent który głosował za wybranym dniem a notorycznie się nie pojawiał powinien być dyskryminowany z następnych tego typu głosowań ale to byłby już temat który chyba przerósłby formą wyboru rangę naszych spotkań. Tomku... Panowie... Pytaniem nie jest - dlaczego takie a nie inne są wyniki ankiety lub skąd tyle głosów - lecz kto i po ch.j w ogóle zaproponował zmianę terminu skoro czwartkowy był z tygodnia na tydzień coraz lepszy!! PS: sorki że tak późno odpisuje ale gnębi mnie deficyt czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zdrowie Miałeś wpaść po podkładkę ale w takim układzie ja też... zdrowie zapomnialem sobie sorki spoko Planuje w niedzielę na spota przyjechać to jak nie zapomnę to Ci wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Transit , raz w czwartek było 20 osób a w kolejny 7 wiec nie pisz ze co czwartek było lepiej. Zobaczymy jak będzie i tyle skoro tylu chętnych jest na Niedzielne spoty to zobaczymy jak będzie z frekwencją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jakubekk: spokojnie, nic nie zepsułeś to poprostu się nie świeci ! (nie praktyczne ....ale tak jest u mnie a zakładam ze nie padło równiez u mnie Panowie powiedzcie mi czy w B6 z szybrem pokrętło od szybra się świeci czy nie?chodzi mi o tą kropkę i strzałkę na pokrętle http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/75/46/58/3275465866 Bo u mnie nie świeci i nie wiem czy coś się zdupcyło czy nie świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Transit a chęć zmiany terminu nie wyszła od jednej osoby leczy od kilkunastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 a ja głosowałem za wtorkiem ale skoro większość wybrała niedziele to będe jeździł w niedziele aczkolwiek mi ten dzień tygodnia średnio odpowiada bo wtedy mam czas dla Rodziny a w tygodniu było lepiej ale to moje zdanie skromne. jedni pracują do późna i w tygodniu nie mają czasu inni w niedziele chcą spędzić czas z Rodzinką po całym tygodniu pracy i myśle że myśląc w ten sposób nigdy nie znajdziemy antidotum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja osobiście też wolał bym wtorek , no ale skoro padło na Niedziele to OK wyjść z domu w Niedzielę późnym popołudniem nawet wskazane po całym weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A mnie się już na ten temat nie chce gadać. Nie ma co się kopać z koniem... W każdym razie ja z niedzielnych spotów rezygnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A mnie się już na ten temat nie chce gadać. Nie ma co się kopać z koniem... W każdym razie ja z niedzielnych spotów rezygnuję Przecież sam wróciłeś do tego tematu Być może wrócimy do spotów w tygodniu , zobaczymy jak będą wyglądały Niedziele , może jak za starych czasów ? patrząc po głosujących w ankiecie to Frekwencja powinna dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi