-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 no panowie kto dzisiaj sie wybiera na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja postaram się być na 19:00 na chwile bo później o 20:00 jadę na F1 oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja postaram się być na 19:00 na chwile bo później o 20:00 jadę na F1 oglądać. istne szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 siemson wszystkim:hi: no panowie kto dzisiaj sie wybiera na spota mnie nie będzie... procenciki na weselu w d**ę dały to teraz leżę i się leczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 no panowie kto dzisiaj sie wybiera na spota Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 dexter ty ochej dupo ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- szkoda ze dach zamkniety bo pogoda 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 tez bede na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 dexter ty ochej dupo a co? Ty na weselach abstynent? nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 dexter ty ochej dupo a co? Ty na weselach abstynent? nie sądzę ja zawsze jestem kierowca gdybyś był w BT to byś zobaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja chyba nie bede dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 hej! chłopaki gdzie można znaleść walki wczorajszego KSW? bo na YT to nie bardzo mi sie udalo po za Pudzianinim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 hej! chłopaki gdzie można znaleść walki wczorajszego KSW? bo na YT to nie bardzo mi sie udalo po za Pudzianinim też bym chętnie zobaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Walka Memeda KSW23 - Mamed Khalidov z Melvin Manhoef - 08.06.2013 - CAŁY - YouTube szkoda ze nie wczorajsza ---------- Post dopisany at 16:21 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- z reszta ta pudziana tez nie wczorajsza... oj Pablo Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Haha daty pojebali Usunąłem posta bo to były inne walki ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ---------- z reszta ta pudziana tez nie wczorajsza...oj Pablo Pablo Wytłumacz mi co za kretyni wrzucają walki w dniu dzisiejszym z poprzednich KSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 zeby miec wiecej wejsc na swoj 'kanał' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 KSW 23 Walka Mariusza Pudzianowskiego vs Sean McCorkle 08 06 2013r Cała walka - YouTube ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale widać że gośc ma wyjebane lejce na wszystko genralnie ordnung muss sein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ale widać że gośc ma wyjebane lejce na wszystko genralnie ordnung muss sein http://www.joemonster.org/i/f/przygotow_aust03.jpg A czym się tu przejmować jak ma zalać to nie ma mocnych na wodę lepiej udawać że wszystko jest git heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 oto jak sie reza przed Wörthersee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 j**any grad i ulewa Świata nie widać, od wieliczki przyszło i idzie przez NH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi