Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktoś jakieś dystanse do pożyczenia albo na handel ?

Opublikowano
Podpytaj Yoghurta, ja mam jego 16 (Italano), bo podobno nie mieściły się na zacisk

no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem).

---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

Ma ktoś jakieś dystanse do pożyczenia albo na handel ?

a na jak dlugo chcesz pozyczyc?

Opublikowano

Mam na oku felgi w Katowicach. Mają ET55 wiec raczej na bank będą przycierały od wewnątrz. Pewnie z 15mm trzeba będzie tam wsadzić, więc potrzebuję tylko na przymiarkę.

Opublikowano
Mam na oku felgi w Katowicach. Mają ET55 wiec raczej na bank będą przycierały od wewnątrz. Pewnie z 15mm trzeba będzie tam wsadzić, więc potrzebuję tylko na przymiarkę.

mam dwa 15mm ze srubami. na jak dlugo chcesz pozyczyc?

Opublikowano

No tyle co pojadę i wrócę, tylko jeszcze nie dogadałem się z kolesiem co do terminu.

Opublikowano

No tyle co pojadę i wrócę, tylko jeszcze nie dogadałem się z kolesiem co do terminu.

aaa to bez problemu. ja je uzywam zima. jak cos to pisz na PW

Opublikowano

Jestem na spocie jak coś.

Opublikowano

coś ty :shock3:

to nie odwołujesz dzisiaj

Opublikowano

szkoda mu na sms :decayed:

Opublikowano

Nie bo znów będziesz płakać jak mały zdzisio :naughty::decayed:

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

szkoda mu na sms :decayed:

Żebyś wiedział :whistling:

Opublikowano

Pablo bez ciśnień :peace:

Opublikowano

Wiesz że żartuje :grin:

Dzisiaj pewnie ostatni spot w niedziele, zobaczymy ile przyjedzie osób.

Opublikowano

mnie dzis raczej nie będzie

Opublikowano
Wiesz że żartuje :grin:

Dzisiaj pewnie ostatni spot w niedziele, zobaczymy ile przyjedzie osób.

no ja wpadnę z dwoma kumplami images?q=tbn:ANd9GcReqOo8rNiBoR39qhRXaEDnqCjF981ToF-edzpjeoZ4MKAPSYS-2Q bo chcą cię strasnie poznać z bliska

Opublikowano

wiem, że Twoi kumple nie przepadają z reguły za mózgowcami, ale jakbyś zabrał vaga :)

Opublikowano
Podpytaj Yoghurta, ja mam jego 16 (Italano), bo podobno nie mieściły się na zacisk

no zgadza sie, wzor RS4. Na lato mam oryginalne takie 18'' i na zime tez kiedys taki wzor mialem tylko 16'', pozniej Siara je przejal bo ja zmienilem heble na S4 i 16 cali byly juz za male. Tylko te 16'' sa nieoryginalne (ale ja im nic zarzucic nie moglem).

A pamiętasz producenta i model?

---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ----------

Ja się pytam czy ktoś kontroluje tą nową ankietę tak aby miała jakiś sens ? bo jak widzę za piątkiem jest już 9 osób z czego tylko jedna oficjalnie podaje się że jest Krakowa a reszta to cała Polska lub no name zaraz się okaże że piątek wygra i znowu przez takich jajcarzy będziemy się spotykać w zacnym gronie :facepalm:

Możemy nie brać pod uwagę głosów oddanych przez osoby, które się w ogóle nie pojawiają na spotach ani nie piszą na forum :tongue4:

Ewentualnie w razie draki ostatecznie oddam swój cenny głos na wtorek jako że z tych proponowanych najbardziej mi pasuje a już na pewno nie piątek :grin:

Opublikowano

Sportowe auto wpadło w ludzi. Około 10 osób rannych - TVN24

---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ----------

ostatecznie oddam swój cenny głos na wtorek jako że z tych proponowanych najbardziej mi pasuje a już na pewno nie piątek :grin:

+100 :decayed:

Opublikowano

A tak w ogole to na cholere zmieniany jest ten termin spotow? :whistling:Przeciez czwartek byl bardzo dobrym terminem.

Rozumiem ze za duzo osob sie pojawialo?

Opublikowano

nie, cofnij się dużo wcześniej, Cubrowi i bodajże boseronowi nie pasowało bo w tym dniu bodajże grają w piłkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.