Transitpower Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 ==CZARNE BMW 730D 218KM POCZUJ SIĘ JAK PREZYDENT== (3406321160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Piękna sztuka Nawet po opłatach to jest dobra cena jak za takie auto... A jak się jeździ Ujmę to tak: tym się nie jeździ... tym się płynie A zapierd... jak opętany. Zaskakująco dobrze jak na tą masę. No i spalanie: Miasto - ok 12l, trasa ~ 7,5l Tylko te kosmiczne koszta serwisowania
Krumak Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 ==CZARNE BMW 730D 218KM POCZUJ SIĘ JAK PREZYDENT== (3406321160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Piękna sztuka Nawet po opłatach to jest dobra cena jak za takie auto... A jak się jeździ Ujmę to tak: tym się nie jeździ... tym się płynie A zapierd... jak opętany. Zaskakująco dobrze jak na tą masę. No i spalanie: Miasto - ok 12l, trasa ~ 7,5l Tylko te kosmiczne koszta serwisowania Potwierdzam wszystko co napisałeś. Miałem okazję takim pojeździć i śmiga milutko, jedynie nie pasuje mi ta cała stylistyka.
Carire Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Pany szukam a4 1.8 T quattro rok koło 2004 a cenowo ok.30.000 zł macie coś ciekawego ? pomozecie koledze ?
Lucazzz Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Haj:hi: Na zakopiańskiej pod decatlonem znowu akcja policji:polew:
nimskrk Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Siemka Paniska potrzebuje zakupić dystanse 15-20 mm gdzie mogę coś dostać w przystępnej cenie ?????
boseron Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wąski rzuc foty tej e60 na pw, chos dzis byłem w radomiu i znalazłem cos dla siebie zadbanego i mocnego ale o tym w przyszłym tygodniu Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg.
ruks Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Panowie kolega ma na oku B6 3,0 V6, co powiecie o tym silniku? Podejrzewam że daję rade jako że to wolnossak bez udziwnień w stylu bezpośredni wtrysk itp ale wolę się upewnić. Może ktoś miał z Was coś do czynienia z takim modelem?
boseron Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 tyle razy mówiłem jak macie niesprawne auta to po co jeździcie pod carefura , na własne zyczenie dowody zabierają , fury klubowe są podpicowane poprzerabiane co poniektóre po .uj sie tam pchać
ruks Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 tyle razy mówiłem jak macie niesprawne auta to po co jeździcie pod carefura , na własne zyczenie dowody zabierają , fury klubowe są podpicowane poprzerabiane co poniektóre po .uj sie tam pchać Ale ta adrenalina - "złapią mnie czy mnie nie złapią, zabiorą dowód czy nie" - takie przeżycia pamięta się na całe życie i można się kolegom pochwalić że "ścigali mnie i prawie im uciekłem ale musiałem zatrzymać się na STOPie i mnie wtedy dogonili bo z prawej był duży ruch" :wink:
michail55 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 tyle razy mówiłem jak macie niesprawne auta to po co jeździcie pod carefura , na własne zyczenie dowody zabierają , fury klubowe są podpicowane poprzerabiane co poniektóre po .uj sie tam pchać dokladnie po co tam jechac nie wystarczaja spoty klubowe lepiej jechac na jakis kulturalny zlot np klasyki a nie pseudo tuningi
Lucazzz Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Hahaha, nie byłem tylko Moja mi mówiła, bo jak wracała z pracy to widziała że już o 21 policja poblokowala wyjazdy:decayed:
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja ostatnio byłem z Fantowskim, pablemua4, Gabrielem i wystarczy tych akcji. Raz pojechałem po ponad rocznej przerwie i juz była trzepanka.
Krumak Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Wąski rzuc foty tej e60 na pw, chos dzis byłem w radomiu i znalazłem cos dla siebie zadbanego i mocnego ale o tym w przyszłym tygodniu Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg. Fajny wóz. Kumpel takiego na jesień sprzedał. Przestrzenny, wygodny, tyle że ceny części zamiennych wysokie.
fantowski Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Ja ostatnio byłem z Fantowskim, pablemua4, Gabrielem i wystarczy tych akcji. Raz pojechałem po ponad rocznej przerwie i juz była trzepanka. eee tam od razu trzepanka ale tak posranego to Cie pierwszy raz widziałem ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------
Wąski Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Siemka Paniska potrzebuje zakupić dystanse 15-20 mm gdzie mogę coś dostać w przystępnej cenie ????? EXTREMO Walerego Sławka lub Zakopianka ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- Wąski rzuc foty tej e60 na pw, chos dzis byłem w radomiu i znalazłem cos dla siebie zadbanego i mocnego ale o tym w przyszłym tygodniu Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg. Kamila tata ma XC A foty muszę zrobić
lennox Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg. Mój starszy miał taką w firmie i była stałym bywalcem u Wadowskiego. Nie wiem czy przez to jak tym jeżdżono, czy przez to że Wadowski miał z tego kasę, czy może przez to że to padaka. A ceny części zamiennych, rzeczywiście, jak w Japońcach, zabijają.
KERCZI Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Pany a co myslicie o volvo xc90 2.5 benzyna rocznik 04 miał ktos do czynienia ? kolega sprzedaje to i mnie namawia na kupno.ma to lpg. Mój starszy miał taką w firmie i była stałym bywalcem u Wadowskiego. Nie wiem czy przez to jak tym jeżdżono, czy przez to że Wadowski miał z tego kasę, czy może przez to że to padaka. A ceny części zamiennych, rzeczywiście, jak w Japońcach, zabijają. moj Wujek tez mial takie tylko w dieslu. Kur**wał strasznie...po wjechaniu w wiekszą dziurę musiał jezdzić przynajmniej na zbieżność..."fajna terenówka" a za amora jakiegos centralnego odpowiedzialnego za poziomowanie zapłacił 2500zł reszty grzechów nie pamiętam. Poza tym całkiem fajny z zewnątrz wóz no i duzy.
Rekomendowane odpowiedzi