Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? jak tak to jaka wybrać, jeździ ktoś z was w ogole na lpg ? Dzięki wielkie
_Gabriel_ Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Generalnie gaz podnosi temperature spalin i to w przypadku turbo nie jest porzadanym zjawiskiem. Kwestia tez instalacji i ustawienia zaplonu wszystko sie da:wink:
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam,poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? jak tak to jaka wybrać, jeździ ktoś z was w ogole na lpg ? Dzięki wielkie lepiej kupić 1.9 TDI i mieć problem z głowy...
ruks Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam,poszukuje a4 1.8 T ale chcę ją potem zagazować i moje pytanie brzmi czy jest sens gazowac silnik z turbem? Bo słyszałem że lepiej się w to nie bawic... ze lepiej 3.0 jakie są wasze opinie? jak tak to jaka wybrać, jeździ ktoś z was w ogole na lpg ? Dzięki wielkie lepiej kupić 1.9 TDI i mieć problem z głowy... No nie koniecznie, jak chcesz polatać coś bokami to jednak benzyna będzie lepsza ze względu na większy zakres obrotów użytecznych i sprzęgło, z tym że bez LPG to spalanie wyjdzie kosmos DANTE, troszkę spóźnione ale najlepszego!!
Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Generalnie gaz podnosi temperature spalin i to w przypadku turbo nie jest porzadanym zjawiskiem.Kwestia tez instalacji i ustawienia zaplonu wszystko sie da:wink: a masz takiego fachowca który się dobrze zna na tym? i jakie sa koszty? 3.000?
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Gruszka to tego kupiles?? Audi RS6 37000.00 PLN. Kraków - otoMoto.pl
michail55 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 kupowal ktos na ebay? mam pytanie jak tam jest z platnosciami czyli jak przedmiot jest w funtach a my placimy przelewami zlotowkowymi? jak jest z wysylkami i calymi tymi procedurami?
boseron Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Dante jeździ na lpg ale ma 2.0 bez turba, kolega jeździ a6 2.4 na lpg i odkąd założył gaz świeci mu się check engine podobno cos ze świecami ale niby wszystko ok, ---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Ten rs ma numery jak Dante, tylko trochę inne numery pod maską hehe
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Pablo czy w S4 da sie wymienic oprocz wyswietlacza ta boczna aluminiowa ramke?? To jest plastik który wygląda jak aluminium. Samego nie da się wymienić niestety, tak mi powiedzieli z serwisu choć na stówę nie są pewni bo tego elementu nie ma nigdzie osobno jak na razie.
Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 A gdzie jak cos pytac w krk? Cenowo do 3000 ?
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Jeśli chcesz zagazować 1.8T to zapytaj się nexa bo z tego co pamiętam to miał ale B5 z tym silnikiem zagazowane i Ci powie czy miał jakieś niespodzianki. Co do instalacji w Krk to polecam na makuszyńskiego, montowałem u nich nie dawno do 2.6 V6 i dobrze się spisuje a w tygodniu jedzie do nich kolega Hondą Legend 3.5 V6 z 2006r, dobrze ogarniają sprawę.
Carire Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Nie tylko krk wchodzi w gre:-) wazne zeby robili dobrze:-) a ile trwa instalacja?
Bubu05 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Powiedzie mi czy ktoś na spocie ma kompa z kablem? Chciałbym uruchomić test zegarków.
-RamzeS- Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Powiedzie mi czy ktoś na spocie ma kompa z kablem? Chciałbym uruchomić test zegarków. podbijaj do Gabriela
KERCZI Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Pablo czy w S4 da sie wymienic oprocz wyswietlacza ta boczna aluminiowa ramke?? To jest plastik który wygląda jak aluminium. Samego nie da się wymienić niestety, tak mi powiedzieli z serwisu choć na stówę nie są pewni bo tego elementu nie ma nigdzie osobno jak na razie. Pablo oszukali Cie... KORPUS OBUDOWA RAMKA LCD CHROM SAMSUNG S4 i9505 (3376996764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
michail55 Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 ma ktos numery tych listew religow tyle ze bez dziurek na nie cos takiego jak boseron oddal fantomasowi?
Wąski Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Generalnie gaz podnosi temperature spalin i to w przypadku turbo nie jest porzadanym zjawiskiem.Kwestia tez instalacji i ustawienia zaplonu wszystko sie da:wink: a masz takiego fachowca który się dobrze zna na tym? i jakie sa koszty? 3.000? polecam tylko czakram w Tarnowie
boseron Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Pablo czy w S4 da sie wymienic oprocz wyswietlacza ta boczna aluminiowa ramke?? To jest plastik który wygląda jak aluminium. Samego nie da się wymienić niestety, tak mi powiedzieli z serwisu choć na stówę nie są pewni bo tego elementu nie ma nigdzie osobno jak na razie. Pablo oszukali Cie... KORPUS OBUDOWA RAMKA LCD CHROM SAMSUNG S4 i9505 (3376996764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a ja cały czas myślałem ze Wy gadacie o samochodzie zgadzam sie z Wąskim gaz w tarnowie firma czakram sa bezkonkurencyjni w małopolsce
Rekomendowane odpowiedzi