LOKO Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Dostałeś teraz wypracowanie na pw Dzięki - rzeczywiście krótko i na temat Może jakiś diiiil będzie
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Dostałeś teraz wypracowanie na pw Dzięki - rzeczywiście krótko i na temat Może jakiś diiiil będzie LOKO pamiętaj, aby wziąć od Pabla Fakturę...podobno jest w tym mistrzem...
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Jak robię dobrą cenę to nie ma pełnych faktur KERCZI co z tą S4?? Naprawiłeś?
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 tak, jest nowy wyswietlacz + nowa rameczka + etui ---> "jedynie" 880zł
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 To teraz uważaj na niego.. musiałem Gruszke ratować...a On cenniejszy od S4...
FANTOMAS Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 tak, jest nowy wyswietlacz + nowa rameczka + etui ---> "jedynie" 880zł to tanie picie czyli S4 sprawdzony w pinponga się pograć nie da
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 musiałem Gruszke ratować...a On cenniejszy od S4... Nie wnikam co wyście robili
ruks Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt zakręty są bez sensu ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:08 ---------- Pogodzić Was? weś sie rajdnij tą swoją motorynką Lepiej nie bo go nawet rowerzyści wyprzedzają Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić zakręty są zbyt skomplikowane dla ałt typu BardzoMocnyWymiatacz poza tym Pablo mówi że na zakrętach go mdli Inaczej, zakręty są zbyt skomplikowane do większości drajwerów BanditMotorWagen Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt hmm....:eusathink:no właśnie coś takiego wczoraj usłyszałem Do tego nawiązałem ---------- Post dopisany at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Hej Amigo Kolejny dzień lampy, widzę że znowu kreska na topie, wchodzę w to ;-) z czym Unibike Crossfire GTS ? ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Błagam zróbcie parę zakrętów to można się coś pobawić Po prostej to nawet dziecko potrafi pojechać, no chyba że będzie zgrzyt nie każdy No właśnie był zgrzyt
PABLO Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Cuber gdzie Ci się tak spieszyło na powstańców teraz? Jadę na lajcie rozmawiam przez koma a tu zdążyłem zobaczyć ledy w lusterku i myślałem że jakaś esa poszła jak dzik ale trąbnięcie i ramki Cię zdradziły Już wiem gdzie bo widzę auto
boseron Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Pany jak tam wieczór leci....widze że Was na mocniejsze furacze bierze, jak dobrze pójdzie to juz w piątek będe miał swojego konia ma jedyne 250KM ale daje rade
gucio07 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 :hi:z wieczora pany .Boseron buty masz gotowe
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Pany jak tam wieczór leci....widze że Was na mocniejsze furacze bierze, jak dobrze pójdzie to juz w piątek będe miał swojego konia ma jedyne 250KM ale daje rade sprawdziłeś numer VIN ? czy dalej fantazjujesz ? ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Cuber gdzie Ci się tak spieszyło na powstańców teraz? Jadę na lajcie rozmawiam przez koma a tu zdążyłem zobaczyć ledy w lusterku i myślałem że jakaś esa poszła jak dzik ale trąbnięcie i ramki Cię zdradziły Już wiem gdzie bo widzę auto Pablo juz sie nie tłumacz, któryś to juz raz z kolei jeździsz jak nawet oni szybciej jeźdzą , robisz korki na drodze i jeszcze lewym pasem Pod M1 jeszcze Robert był
boseron Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 :hi:z wieczora pany .Boseron buty masz gotowe podziękował w piątek odbiore, Cuber spokojnie auto kupione Vin sprawdzony bez fantazji....
Cuber Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 a gdzie sprawdziłeś VIN bety ? wyślij mi go na pw lub sms-em
Dzekson Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Musze się pochwalić Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
ruks Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Cuber gdzie Ci się tak spieszyło na powstańców teraz? Jadę na lajcie rozmawiam przez koma a tu zdążyłem zobaczyć ledy w lusterku i myślałem że jakaś esa poszła jak dzik ale trąbnięcie i ramki Cię zdradziły Już wiem gdzie bo widzę auto Pablo juz sie nie tłumacz, któryś to juz raz z kolei jeździsz jak nawet oni szybciej jeźdzą , robisz korki na drodze i jeszcze lewym pasem Pod M1 jeszcze Robert był Chyba wam obu trzeba zrobić kurs jazdy defensywnej Swoją drogą może ktoś z Was pracuje lub ma mikro, małe lub średnie przedsiębiorstwo wtedy można takie szkolenie odbyć w gratisie dzięki EFS Szczegóły: Bezpłatne szkolenia - SJS Szkoła Jazdy Subaru - doskonalenie techniki jazdy, akademia bezpiecznej jazdy, trening bezpiecznej jazdy, technika jazdy, kurs bezpiecznej jazdy, eco driving, szkolenie samochodowe, szkoła bezpiecznej jazdy, szkolenia motocy ---------- Post dopisany at 06:45 ---------- Poprzedni post napisany at 06:44 ---------- Musze się pochwalić Ładny
Rekomendowane odpowiedzi