michail55 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 wymieniłem się z chłopkiem ktory chciał zalozyc sobie relingi....ale jako ze Boseron mial inna wizje auta to zapraszam Cie do ASO - ok. 200zł sztuka tak tez myslalem on mial wizje auta rodzinnego teraz ma rodzinne x3 a nie wiesz czy mozna kupic w kolorze samochodu czy trzeba bedzie lakierowac? znajac zycie trzeba bedzie lakierowac
boseron Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Obserwuje Was, Grucha fight tylko wkladasz dwa wory ziemniaka ;-)
michail55 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 moje spalanie podczas jazdy po miescie dzis
KERCZI Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 TRZEBA LAKIEROWAĆ Michail jak Ty nawet radio wylaczyles zeby miec mniejsze spalanie to o czym my gadamy??
_Gabriel_ Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 panowie, ma ktos mozliwosc sprawdzenie vinu z renault?
lennox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 panowie, ma ktos mozliwosc sprawdzenie vinu z renault? Mogę się w poniedziałek dowiedzieć. Mojego mechanika wspólas pracuje w renault... Jak bym zapomniał to napisz jakieś PW w poniedziałek.
michail55 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 TRZEBA LAKIEROWAĆMichail jak Ty nawet radio wylaczyles zeby miec mniejsze spalanie to o czym my gadamy?? wylaczylem zeby nie bylo napisu u gory a najmniejsze jakie m ialem bylo 6.2
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pozdrawiam po urlopie strasznie tu u Was zimno KERCZI GRUSZKA serdecznie serdecznie Wam dziękuję za pomoc :notworthy: 3 tyś zrobione Vivaro osobowym idealne autko na takie wakacyjne wypady. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Kartingowcy. Odrywam się od wszystkiego i jadę [WIDEO]
KERCZI Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Najpierw sprawdź czy hala stoi a potem dopiero dziekuj :-) Będziesz rano na wodnej? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
gruszka Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Najpierw sprawdź czy hala stoi a potem dopiero dziekuj :-) Będziesz rano na wodnej? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 No
fantowski Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pozdrawiam po urlopie strasznie tu u Was zimno KERCZI GRUSZKA serdecznie serdecznie Wam dziękuję za pomoc :notworthy: 3 tyś zrobione Vivaro osobowym idealne autko na takie wakacyjne wypady. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Kartingowcy. Odrywam się od wszystkiego i jadę [WIDEO] ja też Ci dziękuje kolego..
OGr Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pozdrawiam po urlopie strasznie tu u Was zimno KERCZI GRUSZKA serdecznie serdecznie Wam dziękuję za pomoc :notworthy: 3 tyś zrobione Vivaro osobowym idealne autko na takie wakacyjne wypady. ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Kartingowcy. Odrywam się od wszystkiego i jadę [WIDEO] ja też Ci dziękuje kolego.. Wróciłes juz? Lapka mam w firmie. Naciapane z sedesu ...
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mogłeś przyjechać 2 dni temu to byś nie mówił że jest zimno wręcz przeciwnie
fantowski Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wróciłes juz? Lapka mam w firmie. Naciapane z sedesu ... tak już jestem od dwóch dni... poszukaj mi tej śruby zabezpieczającej czy czasem Ci nie wypadła bo ja przeszukałem u siebie wszystko i nie ma a wydaje mi się, że była razem z tamtymi.. btw przeszła Ci kolejka na rolkę ? bo jak nie to bierz bo potrzebuje
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nad Podhalem przeszła nawałnica - Galeria - Strona 6 - Wiadomości - WP.PL
-RamzeS- Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 fantowski gdzie twoja fotka w sygnaturze ?
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 fantowski gdzie twoja fotka w sygnaturze ? Nie wiesz że
-RamzeS- Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 nawet nie gadaj !? ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Panowie wtorek - środa jestem w Lublinie jak ktoś coś potrzebuje to dawać znać
Rekomendowane odpowiedzi