PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 PABLO, dostanę*drugą czarną ramkę na spocie? ;> Wezmę ramki dzisiaj przed spotem. ---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- Mówiłem że brakowało profesora FANTOMASA który lubi sklejać
boseron Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pablo to Twój kolega z kreski na Bora był, kasa za remont prosze ;-)
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pablo to Twój kolega z kreski na Bora był, kasa za remont prosze ;-) Ten od colta? Poznałem go w ten sam wieczór co ty
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 jest onlyłan---------- Post dopisany at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- bede pytał Cię ktoś o coś kiedyś ktoś? se weś ty se wsać wary w odbyt Boseron czułem że tak skończysz po tym co widziałem na parkingu dwa tygodnie temu to była kwestia czasu Jeśli autentycznie masz zrobiony program to albo rozwaliłeś konwerter albo upaliłeś tarczki. Jaki był objaw ? Ja mam automat i nie robiłem programu chociaż korciło mnie to 250PS właśnie ze względu na skrzynię. Każdy zawodowy tuner powie ci że jak robisz program to trzeba też modyfikować soft skrzyni bo ona w ori zestawie pracuje w "tamdemie" programowym z kompem silnika. Jeśli ci zrobią tą skrzynię na gwarancji to bym się cieszył na twoim miejscu bo równie dobrze jeśli do tego dojadą że jest chip to powiedzą że skrzynia nie wytrzymała bo program ją rozwalił a dokładnie notoryczny banan u kierowcy ruszającego z pod świateł. Skrzynia jaką masz to ZF 5HP19. Pamiętaj na przyszłość że nie wolno butować skrzyni jak jest zimna (olej w skrzyni rozgrzewa się dużo dłużej niż płyn w silniku. Olej to najważniejsza rzecz w ASB dzięki niemu i jego jakości skrzynia pracuje. Olej w skrzyni musi być na 100% pewny i rekomendowany przez producenta nie lać jakiegoś zamiennika i niepewnego szitu który Pan Gienek poleca w warsztacie ASB twierdząc że taki leje i jest git. Olej musi być na 100% zgodny ze specyfikacją skrzyni. Softu nie zmieniaj tylko jeździj z głową nie butuj jak małolat. unikaj startów z kika bo to jest najgorsze dla skrzyni. Patrząc na to jak dostawała w piz*ę to kwestią czasu było aż klęknie.
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pablo to Twój kolega z kreski na Bora był, kasa za remont prosze ;-) no napisz jak to było jak się rozkraczyła bo ciekaw jestem
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no napisz jak to było jak się rozkraczyła bo ciekaw jestem A co ja matka boserona, dowiedz się od właściciela
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no napisz jak to było jak się rozkraczyła bo ciekaw jestem A co ja matka boserona, dowiedz się od właściciela A co to ja się ciebie pytam?! ciebie cytuję
lennox Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 no napisz jak to było jak się rozkraczyła bo ciekaw jestem A co ja matka boserona, dowiedz się od właściciela ---------- Post dopisany at 15:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- A co to ja się ciebie pytam?! ciebie cytuję :polew:
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 sorry pojebało mi się, za duży mam ruch w pracy a jeszcze akcje sms teraz robiłem
FANTOMAS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ...akcje sms teraz robiłem no właśnie dostałem myślisz że za "serdecznego kolege.." dostaniesz dodatkowo wosk gratis
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ty się już tam nie czepiaj Idź sobie lepiej gwiazdy nocą oblookaj Noc spadających gwiazd 2013. Perseidy rozświetlą dziś niebo! - Kraków - Naszemiasto.pl
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ...akcje sms teraz robiłem no właśnie dostałem myślisz że za "serdecznego kolege.." dostaniesz dodatkowo wosk gratis taaa pszczeli wosk jaki to kolega
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Widzę że się zrobiło zainteresowanie w smsach Osoby które będą mogły później ok 18:00 podjechać w tym ja to pisać, zrobimy gdzieś ustawkę wcześniej i przyjedziemy na miejsce.
gruszka Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Panowie to ja też zapraszam na jakąś wódeczkę do Arthur Murray Studio, 6 września tj. piątek. Mamy wtedy rozpoczęcie sezonu.
KERCZI Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ta weź sie Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
werbel Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Panowie, kto ma jakąś porządną taśmę dwustronną piankową co by tablicę przednią przykleić bez ramki do listwy? Nawet jakbym powiercił dziury by przykręcić ramkę to się*najzwyczajniej nie chce zmieścić w przygotowanym wgłębieniu. :/
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Będę ok 20:30 lub później na spocie.
-RamzeS- Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Siema panowie ja siedze w lublinie i wracam dopiero jutro kolo 20 jak jeszcze bedziecie balowac to wpadne na chwilke
KERCZI Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 bedziemy bedziemy, wpadaj... dzieki dzisiaj za spota...tym co byli...
Rekomendowane odpowiedzi