bodowp Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Powitać... widzę, że grill całkiem całkiem ja niestety leżałem chory w łóżku i dalej się ciulowo czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hej Ogr to był zarcik Most na Krk wymiata a jeszcze ładniejszy jest tam Park z wodospadem, Co do szkoły jazdy pracuje z Kilkoma właścicielami własnych szkół :-) angielski... Moja pracuje w studium języków obcych może kogoś polecić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 hehehe, no wiem wiem ;-) A właśnie, słyszałem o jakiejś szkole gdzie pracuje dużo policjantów. Ponoć dobrze uczą i mają dobrą zdawalność kursantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Słuchaj moi koledzy prowadzą własne szkoły nauki jazdy do tego jeżdżą u nich obecni lub byli policjanci, jeden specjalizuje się w motocyklach, sam chce zrobić kat A więc możemy razem się zapisać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Możemy byloby raźniej :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 uciekam do pracy....dziś sobota ciepło będzie sie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 uciekam do pracy....dziś sobota ciepło będzie sie działo Długi weekend jest więc nie powinno być takiego ruchu nawet w klubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pablo pokaz bete bez kominow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pablo pokaz bete bez kominow Wiem że nie wierzysz ale to prawda nie ma kominów Za chwile zejdę do auta to zrobię i będzie KENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 beta bez kominów to nie beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 KERCZI specjalnie dla Ciebie, fotki przed sekundą zrobione ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ---------- beta bez kominów to nie beta W dieslu to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pablo nie pitol upitoliłeś tylko same końcówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Pablo, wracaj do kominow, teraz BETA nie robi p.s. tak powaznie to w koncu wyglada ludzko to auto, zmien jeszcze te ledy od tablicy rej. na słabsze... p.s.2. nie wiem co maja kierowcy tych betek - ale juz widzialem 4 łaczenie z Twoja ktore jezdza na ringach i halogenach w ciagu dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Może zmienię na słabsze zobaczymy chyba że wcześniej któraś się spali.. KERCZI co myślisz nad taką KENIĄ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 sam mam hidziory w Halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 5000K? Coś ten chłop z Balickiej gra w kulki bo już czekam ponad tydzień na zestaw oświetlenia taki jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mowilem, zamow od chlopka ze skawiny - ma kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mowilem, zamow od chlopka ze skawiny - ma kozackie Daj namiary na gościa albo jego ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A ja wsadzilem ledy w halo. Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 CYFROWY ZESTAW XENON HID H9/H11 6000K CANBUS (3442783877) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. TYLKO NIE MARUDZIC MI ZE DROGO...bo sa to jedne z lepszych...slimy/nie zakłocaja CB i nie wywalaja błędy na FISie...ale działaja tak jak maja a nie ze miały ale nie wyszło... ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- p.s. mozesz sie z nim umowic na gieldzie na rybitwach w weekend zeby nie jezdzic do Skawiny ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ta Gruszka tyś widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi