MOHITO Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pytanko : kto mi rozklei lampy przednie , zrobi czarny srodek i ponownie zaklei ( w miare pewnie) ? ... nie mogę przypomnieć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 pytanko : kto mi rozklei lampy przednie , zrobi czarny srodek i ponownie zaklei ( w miare pewnie) ? ... nie mogę przypomnieć..... qwerty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dlatego lałbym każdego tirowca... Debile z Tirów - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 za to jest mandat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 za to jest mandat tylko gdzie jest wtedy policja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 no mandat jest jest... wystarczy tylko na radiu powiedzieć, żeby się rozsuneli bo inspekcja albo policja jedzie to zaraz zjeżdżają a jak nie pomaga to zadzwonić... w końcu nauczą się ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:03 ---------- zgodnie z regułą gdy auto zrobione na błysk zaczął padać deszcz.. Pablo skumlałeś ostatnio o naklejkę... a patrz jaką ja mam ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- mam pytanko: ma ktoś może na zbyciu kołki do mocowania osłony pod silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kto Ci to nakleił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kto Ci to nakleił na mnie nie patrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kto Ci to nakleił na mnie nie patrz... dobra dobra ten parchaty klekot też może się spodziewać naklejki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siemka dzisiaj spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja dzisiaj niestety nie dam rady... będe spocił tutaj ROGER WATERS - 20.08.2013 - Stadion Narodowy w Warszawie - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 KOLEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 KOLEGA Jurek wczoraj po tym jak zobaczył czarną naklejkę na swojej białej strzale powiedział tak: KOLEGA KOLEGE W NIEDOLI W DUPE WYPIERD*LI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 KOLEGA Jurek wczoraj po tym jak zobaczył czarną naklejkę na swojej białej strzale powiedział tak: KOLEGA KOLEGE W NIEDOLI W DUPE WYPIERD*LI Kerczi nie wiedziałem... Zuzia to przykrywka? oj jak mi jej szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 kolega jurek wczoraj po tym jak zobaczył czarną naklejkę na swojej białej strzale powiedział tak: Kolega kolege w niedoli w dupe wypierd*li kerczi nie wiedziałem... Zuzia to przykrywka? Oj jak mi jej szkoda kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema KERCZI już 3 razy byłem na koncercie Rogera Watersa w spodku i było Kox, były członek legendy muzyki Pink Floyd robi show z laserowym przekazem historii II wojny światowej, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja dzisiaj niestety nie dam rady...będe spocił tutaj ROGER WATERS - 20.08.2013 - Stadion Narodowy w Warszawie - YouTube Bylo mowic tez bym sie wybral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 dlatego lałbym każdego tirowca...Debile z Tirów - Sadistic.pl OMG, gdzie nie zajrzę wszędzie ten filmik Na face właśnie próbuję wytłumaczyć dlaczego tak kierowcy robią, tu już nie będę przepisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Miałem nawet bilet dla Ciebie, ale jesteś na obozie Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 za to jest mandat Jest też możliwość pouczania, która myślę że z konkretnymi argumentami zrobiłaby lepszą robotę niż karanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi