Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzieli RS6 ze sportmile od nas?:naughty:

---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

Audi RS6 od 0 do 333 km/h (szybko bardzo!) | www.topgear.com.pl

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siemka wieczorową pora :)

chyba jedna z nielicznych sobót gdzie w domu siedzę :)

Opublikowano

Ja przed chwilą przyjechałem na osiedle, dzisiaj spokojnie :)

Mogłeś dać znać to bym przyszedł z % i na fifę :decayed:

Opublikowano

Ja też siedzę i pije a co tam wolne jeszcze 2 tygodnie ;-) brał ktoś kiedyś urlop tylko dlatego ze mu się nie chce pracować a ja tak właśnie :-) a co tam 100 dni urlopu to można hehe

Opublikowano

siema panowie :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Kojarzy ktoś z Krakowa czarne RS6 Avant dach i maska w karbonie ? Wczoraj widziałem ją w Bytomiu miazga xD w 20calach ledwo tarcze ham się mieściły :kox:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Kojarzy ktoś z Krakowa czarne RS6 Avant dach i maska w karbonie ? Wczoraj widziałem ją w Bytomiu miazga xD w 20calach ledwo tarcze ham się mieściły :kox:

Kiedyś oglądałem taka RS6 pod Leroy Merlin w Krakowie. Faktycznie auto miażdżyło:kox: Tarcze i koła to chyba najbardziej rzucało się w oczy.

Niestety parę godzin później (Prawdopodobnie) ta sama RS6 stała rozbita o barierki na autostradzie A4 w kierunku Wrocławia. Gdzieś nawet mam zdjęcia.

Opublikowano

Ja ją widziałem wczoraj na autostradzie w kierunku wrocka to chłop stał na awaryjkach

Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

Gruszka zapisałeś im w umowie ze maja zakaz sciagania naklejki aquaauto?

Opublikowano
Ja ją widziałem wczoraj na autostradzie w kierunku wrocka to chłop stał na awaryjkach

Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

Gruszka zapisałeś im w umowie ze maja zakaz sciagania naklejki aquaauto?

Oczywizda, reklama poszła w polske ;)

Opublikowano

To jest reklama :naughty:

Opublikowano

Zna ktoś w Krakowie lub okolicach jakiegoś mądrego fachowca ktory mógłby roztoczyć mi otwory centrujące w felgach??

Opublikowano

To jest reklama :naughty:

Bardzo dobra reklama :decayed::decayed::decayed:

Miodzio a Biskupice zadzwoń do chłopaków

Opublikowano

Dobry wieczorową porą :hi:

Opublikowano
Zna ktoś w Krakowie lub okolicach jakiegoś mądrego fachowca ktory mógłby roztoczyć mi otwory centrujące w felgach??

Czaja Wieliczka

Opublikowano

Profesor filozofii stanął przed swymi studentami i położył przed sobą kilka przedmiotów. Kiedy zaczęły się zajęcia, wziął spory słoik po majonezie i wypełnił go po brzegi dużymi kamieniami. Potem zapytał studentów, czy ich zdaniem słój jest pełny. Oni zaś potwierdzili. Wtedy profesor wziął pudełko żwiru, wsypał do słoika i lekko potrząsnął. Żwir oczywiście stoczył się w wolną przestrzeń między kamieniami. Profesor ponownie zapytał studentów, czy słoik jest pełny, a oni ze śmiechem przytaknęli. Profesor wziął pudełko piasku i wsypał go, potrząsając słojem. W ten sposób piasek wypełnił pozostałą jeszcze wolną przestrzeń. Profesor powiedział: "Chciałbym, byście wiedzieli, że ten słój jest jak wasze życie. Kamienie - to ważne rzeczy w życiu: wasza rodzina, wasz partner, wasze dzieci, wasze zdrowie. Gdyby nie było wszystkiego innego, wasze życie i tak byłoby wypełnione. Żwir - to inne, mniej ważne rzeczy: wasze mieszkanie, wasz dom albo wasze auto. Piasek symbolizuje całkiem drobne rzeczy w życiu, w tym waszą ciężką pracę. Jeżeli najpierw napełnicie słój piaskiem, nie będzie już miejsca na żwir, a tym bardziej na kamienie. Tak jest też w życiu: Jeśli poświęcicie całą waszą energię na drobne rzeczy (pracę), nie będziecie jej mieli na rzeczy istotne. Dlatego dbajcie o rzeczy istotne - poświęcajcie czas waszym dzieciom i waszemu partnerowi, dbajcie o zdrowie. Zostanie wam jeszcze dość czasu na pracę, dom, zabawę itd. Zważajcie przede wszystkim na duże kamienie - one są tym, co się naprawdę liczy. Reszta to piasek."

Po zajęciach jeden ze studentów wziął słój, wypełniony po brzegi kamieniami, żwirem i piaskiem. Nawet sam profesor zgodził się, że słój jest pełny. Student bez problemu wlał do słoja butelkę piwa. Piwo wypełniło resztę przestrzeni - wręcz wsiąknęło w piasek - teraz słój był naprawdę pełen.

Morał z tej historii - nieważne, jak bardzo wasze życie jest wypełnione, zawsze jest jeszcze miejsce na browarka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.