Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boseron jak nie ogarniesz tej sprawy u tego "magika" to zapytam się Marcina albo Adama z pimbmw :arrow2:PiM Auto Serwis | Serwis BMW

Oboje pracowali u misiaka w BMW i mają konkretne pojęcie o tej marce.

Teraz mają okres urlopowy i ciężko z terminem, jadę do nich w poniedziałek i może uda mi się zamontować czujniki parkowania razem z całym oświetleniem ksenonów bo wczoraj kupiłem zestaw (led marker (ringi), ksenon H7 i pod halogeny H8)

:siema:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo zapytaj o skrzynie GM

Opublikowano

Ok :wink:

1186345_597910723585613_1924736487_n.jpg

:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pablo dialog z Twojego koma? ;-)

Opublikowano

Moje dialogi nie nadają się do upubliczniania :naughty:

Bo Audi to szrot. - YouTube

Co za zj** :facepalm:

Opublikowano

Dokładnie ale jak się nic nie ma w głowie to tak jest ciul tam z burakiem szkoda naprawde A8 :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Bry Pancie :hi:

Dokładnie ale jak się nic nie ma w głowie to tak jest ciul tam z burakiem szkoda naprawde A8 :facepalm::facepalm::facepalm:

Nic dodać nic ująć :kwasny:

Opublikowano

Kto dziś chętny na picie

Opublikowano

ja, idziesz na mecz? :naughty:

Opublikowano
  • Autor
ja, idziesz na mecz? :naughty:

a co po meczu coś pijemy ?

Opublikowano

Myjnia u Wąskiego - Polecam w 100%:banan::hi:

Opublikowano
Pozdrowienia z Teneryfy :)

Gdyby ktoś z Was chciał to mogę przywieźć oryginalne perfumy w dobrych cenach

s

Byłem 2 lata temu w Playa de Americas i drugi tydzień w Lost Christianos, polecam zwiedzić Wulkan i wyjechać na Maske , oraz odwiedzić Loro Park i Siam Park rewelacja :thumbup1:, a na perfumerie uważaj bo 70 % właściceli to Turcy którzy sprzedają podróby , rozmawiałem tam z Polką która własnie w takiej perfumerii pracowała.

Teneryfa bajka super klimat ani nie za gorąco ani za zimno, nie wiedzą co to kaloryfer :wink: no i ceny hoteli powalają, niskie ceny , jak sie załatwi przelot w dobrej cenie to wakacje super za psie pieniądze,

ja płaciłem za tygodniowy nocleg w hotelu 3 gwiazdkowym za 4 osobowy pokój 1200 zł i warunki nie jak w Egipcie ze musi być 5 gwiazdek, tam 2 wystarczają i jest komofort

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ----------

Udanego wypoczynku :naughty:

---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

Panowie zastanawiam sie czy nie zabrać mojego auta od tego "magika" i zawieź do kogoś kto ma pojęcie na ten temat zapłacić 3-4 koła i mieć gwarancje rozruchową na rok czasu , szkoda kasy ale jak mam sie bujać i tyle czasu bez auta to mnie krew zalewa .....

Też jestem w Playa de Americas tyle, że hotel 5* - rezerwacje robiłem w styczniu w first minute i zaoszczędziłem kupę kasy. W poniedziałek pożyczam kabriolet i objedziemy całą wyspę łącznie z Loro parkiem, do Siam parku mam blisko. Perfumy można teraz kupić w super cenach i w 100% oryginały, we wszystkich sklepach na wyspie są teraz rabaty 25-40% na cały asortyment.

Opublikowano

Też jestem w Playa de Americas tyle, że hotel 5* - rezerwacje robiłem w styczniu w first minute i zaoszczędziłem kupę kasy. W poniedziałek pożyczam kabriolet i objedziemy całą wyspę łącznie z Loro parkiem, do Siam parku mam blisko. Perfumy można teraz kupić w super cenach i w 100% oryginały, we wszystkich sklepach na wyspie są teraz rabaty 25-40% na cały asortyment.

W Turcji tez wszystko jest w 100% orginalne oprucz perfum. Szczegolnie ciuchy D&G, Polo laurent, Gucci, Tommy H..., itp. A jakie tam sa przeceny, to glowa mala. Nawet 95% na caly asortyment!

;)

Opublikowano

Zgodze się, ale nie proponowałbym Wam podróbek.

Opublikowano

Chciałem kupić cztery flakony w perfumerii dużej przy promenadzie i przed kasą pracownica była Polką pracuje tam 5 lat i powiedziała mi gdzie iść po oryginały że u nich same podroby są, Polak polaka za granicą szanuje i to było super z jej strony.

Krumak też wziąłem auto na 2 tyg i obiechalem całą wyspę bo nie jest duża, zazdroszczę Ci Kolego chętnie bym wrócił tam

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Kup mi bulvgari okrągłe ciemno zielone jak jest i jaka cena na pw

Opublikowano

To auto masz jak nowe

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

A myjnia swoją drogą jak wszystko za co zabierze się Wąski, za***ista

Opublikowano
Chciałem kupić cztery flakony w perfumerii dużej przy promenadzie i przed kasą pracownica była Polką pracuje tam 5 lat i powiedziała mi gdzie iść po oryginały że u nich same podroby są, Polak polaka za granicą szanuje i to było super z jej strony.

Krumak też wziąłem auto na 2 tyg i obiechalem całą wyspę bo nie jest duża, zazdroszczę Ci Kolego chętnie bym wrócił tam

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Kup mi bulvgari okrągłe ciemno zielone jak jest i jaka cena na pw

Oki, pierwsze zakupy już za mną, ale na początku tygodnia jeszcze tam looknę ;)

Opublikowano

To auto masz jak nowe

---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

A myjnia swoją drogą jak wszystko za co zabierze się Wąski, za***ista

Musze ja ją w koncu odwiedzic. Może Wpadne w poniedzialek / wtorek jak wroce z trasy.

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

No elegancko, pachnie, ładnie i pięknie :naughty: Pewnie wrócę z poprawkowej sesji do roboty na miesiąc to wrócę z siedzeniami brudnymi znowu :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.