bodowp Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Powitać. Miałem się wczoraj zebrać na te rybitwy ale skapowałem się po 21:00 i jakoś mi się już nie chciało poza tym nawet nie wiem gdzie to jest Panowie potrzebuje założyć internet + tv, pytanie: gdzie u jakiego operatora UPC nc+ Netia Polsat itd dodam że warunek jest jeden pakiet canal+ musi być reszta bez znaczenia Ja mam TV + internet w Neti Na samym początku przez miesiąc 5 razy przyjeżdżali technicy i niby każdy poprawiał coś po wcześniejszym bo neta zrywało mi 2-3 razy dziennie. Teraz jest spoko niby w umowie prędkość do 10MB a czasem zdarzy się nawet pod 15 Obsługa samego TV dość wkurzająca i wszystko trwa dużo dłużej niż w TP(miałem TV + neostrade w TP przez rok i byłem powiedzmy zadowolony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kto jedzie dzisiaj na otwarcie klubu do Gruszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Panowie czy miał któryś z Was styczność z fiatem 500 i może przedstawić opinię na temat niezawodności tego autka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kto jedzie dzisiaj na otwarcie klubu do Gruszki? A zapraszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A zapraszał Jak by nie zapraszał to bym nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kto jedzie dzisiaj na otwarcie klubu do Gruszki? A zapraszał Pablo- wszyscy Fantomas - Ciebie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Podaj adres to jak zdążę to podjadę na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Kto jedzie dzisiaj na otwarcie klubu do Gruszki? A zapraszał Pablo- wszyscy Fantomas - Ciebie nie Bujaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Ja niestety nie miałem jak. Żona znowu na dyżurze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Podaj adres to jak zdążę to podjadę na chwile Półk. Dąbka 102/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 To za ile będziesz? Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Karol nie pij tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 coscie tacy zmordowani na zdjeciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Seńks za odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 niezamaco Cuber coś nie wyraźnie wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Jak zwykle było do bani ---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Jedyna atrakcja to niebiescy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Przejeżdżałem obok was po 1:00 ale jak Cuber napisał że już go nie ma to pewnie się rozeszliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 niezamacoCuber coś nie wyraźnie wyglądasz spoko Juz jest ok dzieki grucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 http://s21.postimg.org/qehul01lv/image.jpg jak zawsze wóda z pod stołu ---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- Seńks za odwiedziny proszę ---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- Przejeżdżałem obok was po 1:00 ale jak Cuber napisał że już go nie ma to pewnie się rozeszliście Pablo ja w domu byłem o 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi