-RamzeS- Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Ma Bozia lokatorów na tym świecie W piątek jakiś pajac zabił 24 latka na Grodzkiej o 3 w nocy
PABLO Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Milioner zrobił przyjęcie urodzinowe.Zaprosił mnóstwo ludzi, nagle woła wszystkich nad basen i mówi: -Organizuję konkurs - kto przepłynie basen pełen krokodyli otrzyma nagrodę, czyli 1 000 000$. Brak chętnych. - OK - mówi milioner - dostanie milion dolców i moje Ferrari... Nadal brak chętnych. - Hmm... Milion dolców, Ferrari i... moją najlepszą ku*wę! Nagle plusk i... w basenie gość macha rękami ile sił i płynie tak szybko, jak tylko daje radę.Wychodzi po drugiej stronie basenu i zdyszany mówi: - Gdzie jest ta ku*wa? Na to milioner: - Spokojnie, masz tu milion dolarów... - Gdzie jest ta ku*wa? - powtarza gość z basenu. - Spokojnie, masz milion i moje Ferrari... Na to zadyszany gość: - Gdzie jest ta ku*wa co mnie wepchnęła?! :polew:
-RamzeS- Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Milioner zrobił przyjęcie urodzinowe.Zaprosił mnóstwo ludzi, nagle woła wszystkich nad basen i mówi: -Organizuję konkurs - kto przepłynie basen pełen krokodyli otrzyma nagrodę, czyli 1 000 000$. Brak chętnych. - OK - mówi milioner - dostanie milion dolców i moje Ferrari... Nadal brak chętnych. - Hmm... Milion dolców, Ferrari i... moją najlepszą ku*wę! Nagle plusk i... w basenie gość macha rękami ile sił i płynie tak szybko, jak tylko daje radę.Wychodzi po drugiej stronie basenu i zdyszany mówi: - Gdzie jest ta ku*wa? Na to milioner: - Spokojnie, masz tu milion dolarów... - Gdzie jest ta ku*wa? - powtarza gość z basenu. - Spokojnie, masz milion i moje Ferrari... Na to zadyszany gość: - Gdzie jest ta ku*wa co mnie wepchnęła?! :polew: :polew::polew:
werbel Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Witam towarzystwo, Jeden koleś mnie wykiwał z sprawie skończenia mojej instalacji skrętnych xenonów i jestem na lodzie. 20 wyjazd do Czarnogóry a trochę*pozostało do zrobienia. Ktoś zna kogoś kto się*zajmuje doposażaniem VAGów bądź sam ma ochotę wspólnie rozkminić schematy ( http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b7-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-b7-skretne-205304/ ) i prześledzić okablowanie u mnie? Browary na mój koszt.
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ekipa. Hej Audimaniacy A ty to kto? Beedzie? Led marker + H8 6000K To są fotki z soboty jak jeszcze nie założyłem H7 5000K bo nie miałem zakichanych adapterów, dzisiaj rano już zostały zamontowane, teraz bój się niebieskich
lennox Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Siema ekipa Pablo ma szczęście do niebieskich A na stacji kontroli ma takie rabaty że przegląd roczny robi za friko
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 do pierwszej kontroli powiadasz?? Pożyjemy zobaczymy, spryskiwacze mogę dorezać u chłopaków bo rozmawiałem z nimi na ten temat dzisiaj. "The Station" - New Audi Commercial - YouTube
-RamzeS- Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Siema ekipa Pablo ma szczęście do niebieskich A na stacji kontroli ma takie rabaty że przegląd roczny robi za friko :nabijasie:
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 A na stacji kontroli ma takie rabaty że przegląd roczny robi za friko Szyby lennox szyby robiły robotę dlatego częste kontrole były
FANTOMAS Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Pablo i na hu... ci to potrzebne ludzie to sobie lubią życie utrudniać
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Na to by nie było tych żółtych badziewnych świateł W razie czego mam na boku te osramy H7 coś jak podświata w X3 u boserona.
Carire Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Pany wy spotykacie się w każdy wtorek?
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Pany wy spotykacie się w każdy wtorek? Tak http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/sprostowanie-tematu-pobity-forumowicz-zniszczone-subaru-285890/
Rekomendowane odpowiedzi