Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

dajcie chlopu zyc... juz kupil i nie ma co gdybac, czasem tak jest . Znam przypadki gdzie ktos byl pewien auta jezdzil nim 3lata , sprzedal i na drugi dzien sie rozkraczyl . Widocznie ma pecha i tyle. Tu widze wszechobecna szydera bo zmienil marke , jakby mu sie audi wysralo ( aprzeciez chyba dlatego zmienil ) to ciekawe co byscie pisali ... Wszytko sie psuje niestety , trzeab to brac pod uwage albo zejsc z premium na Opla /Forda / Francuza /Alfe - to akurat najlepsza opcja emocjonalnie :decayed: , i naprawiac taniej - chociaz tez nie zawsze...

Regeneruja swietnie malgownice na ulicy Lindego (wjazd od ulicy na blonia )

Regeneracja maglownic i pomp wspomagania ? Profesjonalizm, jakość, dobra cena , ale tam za tanio nie maja za to robia to dobrze i niestety dlugo... 3d (jak nie bedzie na stanie) na bank im zejdzie. Wiem ze przy rybitwy tez jest jakis zaklad i tez z 3d trzeba liczyc. Co do Turbiny ja jakos nie ufam w Gladyska , ale moj mechanik tam wozi suszarki , i twierdzi ze jest ok . Ja wiem ze nie potrafia zregenerowac wtryskiwaczy i generalnie srednio sie znaja i naciagaja ale mozna zaryzykowac z turbo. Ja bym oddal to turbo tec'a

Twoj magiel nie jest za skomplikowany wiec nie powinno byc z nim problemu . Bmw od lat cierpi na slaby magiel i trzeba wziasc pod uwage ze jesli nikt tego nie zrobil przed nami to my bedziemy regenerowac.

Magiel możesz oddać do Kuzi Cars, powinni mieć już inny zregenerowany od reki

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

Z turbina do Gdańska wal albo do Jaworzna

Fanta jestem juz wolniejszy w co?

Wyrezać trzeba bnsa więc jak możesz to zadzwoń do tego kolegi kiedy co i jak i ile za to...

a Ciebie potrzebuje z Vagiem:wink:

To Ty raczej powiedz kiedy dasz radę :-)

Od poniedziałku jestem już w Krk i będzie trochę luzniej:wink:

To Ty raczej powiedz kiedy dasz radę :-)

Od poniedziałku jestem już w Krk i będzie trochę luzniej:wink:

Ja Ci sprzedam mojego :wink:

Podrzucicie dokumenty z odwołaniami w kwestii fotoradarów itd od _Gabriel_ czy sami będziecie zarabiać ? :decayed:

5 zeta za podst.

dycha za odwołanie od lasera z ręki

15 ze statywu

20 z półprzysiadu gratis wniosek o badanie wzroku i psychotechniczne i pracy pod presją MF

nr konta na pw

Właśnie ujrzałem i usłyszałem to

barezury.jpg

Zabija ryk silnika

Co do bmw spokojnie zrobi się nie biorę tych uwag do siebie, to tylko samochód kupa zelastwa, może sprzedam zobaczę, stan techniczny ogólnie nie jest zły a to ze turbo padało i oska krzywa, po 300 tys km ma prawo, ważne że silnik cyka ok i jest nie do zajebania, resztę się ogarnie

no to jak na 300tys to jest b.dobrze . Turbo ma sie prawo wysrac przy tym przebiegu. Pilnuj oleju w skrzyni , konwerter pewnie juz wymieniany takze o automat nie ma sie co przejmowac , ponaprawiasz i bedziesz jezdzic sprawnie i szybko .

Jak ktos polubi 6garow to do 4ch ciezko wrocic

Właśnie ujrzałem i usłyszałem to

http://img.tapatalk.com/d/13/10/09/barezury.jpg

Zabija ryk silnika

Co do bmw spokojnie zrobi się nie biorę tych uwag do siebie, to tylko samochód kupa zelastwa, może sprzedam zobaczę, stan techniczny ogólnie nie jest zły a to ze turbo padało i oska krzywa, po 300 tys km ma prawo, ważne że silnik cyka ok i jest nie do zajebania, resztę się ogarnie

gosc taka ma kolo mnie mieszka moze to ten sam

Jak ktos polubi 6garow to do 4ch ciezko wrocic

+10 absolutnie się zgadzam :wink:

---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------

Za moją betę zabierają się od jutra, byłem rano u Misiaków (Pim auto) na chwilę.

Misiaki to PIM auto ? :eusathink: wydawalo mi sie ze Dobrzanski przejol serwis Misiaka, ale moze sie kilku wylamalo i poszli na swoje.

jakby ktoś coś gdzieś chciał się schłodzic:

VW CRAFTER CHŁODNIA IZOTERMA USZKODZONY SILNIK FV (3615117647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

buahahahha...nowy rekord - sprzedałem auto w 10minut od wystawienia aukcji :)

Misiaki to PIM auto ? :eusathink: wydawalo mi sie ze Dobrzanski przejol serwis Misiaka, ale moze sie kilku wylamalo i poszli na swoje.

Adam i Marcin którzy pracowali u Misiaka założyli swój interes po tym jak zmarł Misiak :arrow2:https://www.facebook.com/pages/PiM-Auto-Serwis-sc-Marcin-Mikos-Adam-P%C5%82atek/113556718770975?fref=ts

Konkretne fury do nich przyjeżdżają, nie tylko bety bo ostatnio widziałem u nich 2 B6tki.

---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

KERCZI przyznaj się ze byłeś w Kenii i zgwałciłeś zwierzątko...

Zgwałcili osła na śmierć - Sadistic.pl

:hi:z wieczora .Co do magłownic Boseron to Kerczi dobrze mówi przedzwoń sobie tu Kuzicars - przekładnie kierownicze znam właścicieli i śmiało moge ich polecić .