Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to mysle ze na zime jednak warto kupic mam okazje kupic za jakies 2.000e + transport 250e jest to auto kolesia od ktorego biore auta z wloch z tego co mi mowil ostatnio byla robiona uszczelka pod 1 glowica + rozrzad oleje filtry

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tam tylko lpg jak już chcesz jeździć bo przy normalnej jeździe będzie łykał ok 13l chyba że małe przebiegi robisz.

Bartek wiem że miałeś 2.8 V6 i teraz Ci pewnie ciężko by było przesiąść się na 4 cylindry ale pomyśl lepiej nad 1.8T BEX 190KM w Q :wink:

Opublikowano

PABLO dokladnie z tym ze szkoda mi dac 20 tys za b6 ;) dlatego rozwazam opcje jednego z tych ktore sie w dobrej cenie znalazlo, w sobote sprzedalem awx z 2001 za 16.900 po wszystkich oplatach tez myslalem zeby sobie go zostawic bo cena w zakupie dobra byla ale jednak sentyment do v-ki... ten dzwiek;)

---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ----------

a odnosnie 1.8t przywiozlem tez niedawno TT 1.8t 180km quattro u wogole mi sie nie podoba jazda tym silnikiem naprawde juz lepszy TDI moim zdaniem niz ten.. ale narazie zbierajmy konkrety o 3.0

Opublikowano

Ja chętnie przesiadłbym się teraz z V6/R6 na V8 :slina: i uj że 4.2 V8 "nie jedzie" liczy się kultura i dźwięk :kox:

Jakiś czas temu był u nas na spocie winczako swoją S4 B6 i jeszcze miał zmodzony wydech to dźwięk był mega :whistling:

Opublikowano

a tak poza tematem moje a4 jeszcze jest w krk? widac je gdzies?

Opublikowano

Zapomniałeś jeszcze dołożyć do tego prawie 4000zl za akcyzę :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

Ja chętnie przesiadłbym się teraz z V6/R6 na V8 :slina: i uj że 4.2 V8 "nie jedzie" liczy się kultura i dźwięk :kox:

Jakiś czas temu był u nas na spocie winczako swoją S4 B6 i jeszcze miał zmodzony wydech to dźwięk był mega :whistling:

Pablo póki co to Ty się przesiadles z V6 na R4 :-) i to jeszcze w serwisie

Opublikowano

Coś się ukrywa bo nigdzie jej nie widziałem :decayed:

---------- Post dopisany at 16:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ----------

Pablo póki co to Ty się przesiadles z V6 na R4 :-) i to jeszcze w serwisie

Tyś widział R4 :)

Opublikowano

z oplatami nie mam problemu:P

Opublikowano

No trzeba je zapłacić i faktycznie nie ma problemu :-)

Opublikowano

trzeba trzeba ale nie w takiej kwocie;) wiem wiem normalnie tak by wyszlo

Opublikowano

No to uszczuplisz akcyzę z 1000zl ale w dalszym ciągu trochę dojdzie, tak czy inaczej powodzenia w zakupach...

Opublikowano

nie no spokojnie.... narazie sie zastanawiam i zbieram opinie

Opublikowano
No to uszczuplisz akcyzę z 1000zl ale w dalszym ciągu trochę dojdzie, tak czy inaczej powodzenia w zakupach...

Idź szerzyć radość gdzie indziej

Sent from my Porsche

Opublikowano

Idź szerzyć radość gdzie indziej

Sent from my Porsche

A Ty jedz juz po to porsche... Bo dłużej Twej męki nie zniese

Opublikowano
szukaj w dieslu, bo w benzynie to w ogole nie jedzie :):wink:

dokładnie jak kolega radzi paliwo rolnicze rulez :piroman:

w sam raz na długie zimowe wieczory nie będziesz się nudził w garażu :naughty:

Opublikowano

A ja bym wolał 1.8 T Q

Panowie x3 do sprzedania wszystko zrobione, oddam za rozsadne pieniadze, a jak sie nikt nie trafi to pojezdze zime cisnienia nie mam ale za 35 oddam

Opublikowano

Koledzy nie chodzi o to ze szukam bo gdybym szukal to pewnie 1,9 130 6 biegow i zgrzebac go,,, poprostu taka sie trafia i nie wiem czy sobie zostawic... czy warto?

Opublikowano

Panowie x3 do sprzedania wszystko zrobione, oddam za rozsadne pieniadze, a jak sie nikt nie trafi to pojezdze zime cisnienia nie mam ale za 35 oddam

tak Ci się tylko wydaje że wszystko zrobione, poczekaj jeszcze chwilę :decayed:. Nie no joke

---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

KERCZI nie masz jakiś opon zimy 195/65R15 ? 7-8mm takie coś szukam w rozsądnych pieniądzach

Opublikowano

jakies 15" mam ale musze zobaczyc w jakim stanie...

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

Panowie mam jeszcze Mitsu Outlander - 18cali ORYGINAŁ - i moze byc z zimą albo z latem....opony po 7-8mm

Opublikowano

:hi: z wieczora .Tak jeździ ja ją widuje prawie codziennie na Wielickiej jak jadę do pracy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.