Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam u kogo można zamówić tablice i i naklejkę klubową?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tablice robi Gruszka z forum, siedzibę ma przy urzędzie komunikacji. Naklejki robi Pablo

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

Siema wszystkim

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ----------

Wal do wujka Pabla

Opublikowano

PABLO założyłeś te RF zimowe ?...latasz już na tym ?

Jeszcze nie.

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ----------

Marcin wpadłbyś po latach na spota to Ci opchnę od razu :wink:

Opublikowano

PABLO założyłeś te RF zimowe ?...latasz już na tym ?

Jeszcze nie.

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ----------

Marcin wpadłbyś po latach na spota to Ci opchnę od razu :wink:

To będę jutro drugi raz po latach :D

Opublikowano
Ruks ile teraz kosztuje trzeci stopień ?

Jako takiego III stopnia w tym momencie nie robimy, możesz wziąć II stopień 1/1 gdzie instruktor modyfikuje program stopnia II do umiejętności kursanta - 1200 PLN/dzień szkolenia. W szkleniu 1/1 jest sporo więcej jazdy niż w grupowym czyli koło 200 km na torze jak ktoś ma siłę i już co nieco ogarnia :kox: i oczywiście masz instruktora przez cały dzień dla siebie.

widzę ze inne zasady teraz są :kwasny: a kto szkoli :whistling:

A kiedy byłeś u nas? Generalnie w ofercie jest: I stopień w grupie lub 1/1 oraz II stopień w grupie lub 1/1 z tym że ta opisana przeze mnie powyżej opcja jest najczęściej wybieraną przez stałych klientów, którzy chcą dużo jazdy, oczywiście o ile mają ukończony I stopień w jakiekolwiek szkole stowarzyszonej w PSM. III stopień póki co wypadł z oferty bo las był w remoncie :ad: Szkolą generalnie te same głowy, które robią tam od pokoleń :wink: plus ja i Rafał Z. jako powiew świeżej krwi :wink: oraz młodzi gniewni czyli Gruszka i Kerczi :polew:. Powiedz co Cię interesuję to doradzę co brać albo do której konkurencji iść :grin:

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ----------

Widac ze idzie zima bo temat opon pojawia sie nieuchronnie, ja szukam do siebie 235/55/17 uzywek w dobrej cenie jak nie znajde nie przejmuje sie, moje jeszce dają rade zwlaszcza ze bedzie naped x 4, zobaczymy pierwsza zima na cztery kola, ciekawe czy duza roznica miedzy ośką

Nie ma porównania żadnego.....

Ale hamuje tak samo...

A tak a propos rozważań o oponach to ja na zimę schodzę z rozmiarem w dół a przynajmniej taki jest plan...

Opublikowano
Ruks ile teraz kosztuje trzeci stopień ?

Jako takiego III stopnia w tym momencie nie robimy, możesz wziąć II stopień 1/1 gdzie instruktor modyfikuje program stopnia II do umiejętności kursanta - 1200 PLN/dzień szkolenia. W szkleniu 1/1 jest sporo więcej jazdy niż w grupowym czyli koło 200 km na torze jak ktoś ma siłę i już co nieco ogarnia :kox: i oczywiście masz instruktora przez cały dzień dla siebie.

widzę ze inne zasady teraz są :kwasny: a kto szkoli :whistling:

A kiedy byłeś u nas? Generalnie w ofercie jest: I stopień w grupie lub 1/1 oraz II stopień w grupie lub 1/1 z tym że ta opisana przeze mnie powyżej opcja jest najczęściej wybieraną przez stałych klientów, którzy chcą dużo jazdy, oczywiście o ile mają ukończony I stopień w jakiekolwiek szkole stowarzyszonej w PSM. III stopień póki co wypadł z oferty bo las był w remoncie :ad: Szkolą generalnie te same głowy, które robią tam od pokoleń :wink: plus ja i Rafał Z. jako powiew świeżej krwi :wink: oraz młodzi gniewni czyli Gruszka i Kerczi :polew:. Powiedz co Cię interesuję to doradzę co brać albo do której konkurencji iść :grin:

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ----------

Widac ze idzie zima bo temat opon pojawia sie nieuchronnie, ja szukam do siebie 235/55/17 uzywek w dobrej cenie jak nie znajde nie przejmuje sie, moje jeszce dają rade zwlaszcza ze bedzie naped x 4, zobaczymy pierwsza zima na cztery kola, ciekawe czy duza roznica miedzy ośką

Nie ma porównania żadnego.....

Ale hamuje tak samo...

A tak a propos rozważań o oponach to ja na zimę schodzę z rozmiarem w dół a przynajmniej taki jest plan...

Albo i ciut gorzej bo kilogramy trochę inne porównując do analogicznego auta bez Q.....:wink:

.

.

.chyba ,że hebel zmieniony na :wink: bardziej "normalny" :decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano

jak nie będzie jutro padać to wpadne na spota Prosiakiem

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

sciagcie rs4 i rs2 to jeszcze zaprosze jakies wozy

Opublikowano

nie mow mi co mam robic i lepiej zalej wahy

Opublikowano

Gruszka nie chce cie martwić ale na jutro zapowiadaja deszcz

Opublikowano

Gruszka dzięki wielkie za info. Jutro ogarnę temat, coś mi kumpel wspominał, że jakaś w miarę stacja jest na klinach, coś jutro wybiorę :wink:

Opublikowano
:hi: zaś jutro pracuję i mnie nie będzie :kwasny: Za wkładkę i dopasowanie do klucza wstępnie krzyknęli 250zł. Mam jeszcze do sprawdzenia starszego gościa na wylocie w kierunku Warszawy co zajmuje się zamkami stacyjkami itp. już lata...może uda się coś taniej
Opublikowano
:hi: bry w ten piękny poranek :doh:
Opublikowano

:hi:

Cześć :decayed:

Opublikowano

Joł

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: zaś jutro pracuję i mnie nie będzie :kwasny: Za wkładkę i dopasowanie do klucza wstępnie krzyknęli 250zł. Mam jeszcze do sprawdzenia starszego gościa na wylocie w kierunku Warszawy co zajmuje się zamkami stacyjkami itp. już lata...może uda się coś taniej
mówiłem o nim :wink:
Opublikowano

U nas H4mm3R wyczaił......ale to z Waszego podwórka ......

Ojciec Roku kto kierował ? - Sadistic.pl

Opublikowano

buahahah...to koło mnie :)

---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

Panowie polecamy http://allegro.pl/kola-zimowe-audi-a5-s5-oz-superturismo-lm-18-i3683395325.html

Opublikowano
mówiłem o nim :wink:

gdzies po lewej stronie przy skladzie budowlanym...pewnie to ten sam majster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.